ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Наглостта на един таксиметров шофьор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 13.02.2014Коментари (62)10782
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Наша читателка ни изпрати писмо на редакционната поща, за да изкаже мнението си за таксиметровите услуги в Пловдив:

Здравейте, Plovdiv24.bg, пиша ви по повод зачестилите проблеми с таксиметрови шофьори! На 26.01.2014 г., ден след поредния бит шофьор, точно в 14:40 повиках такси, дадоха ми 4 минути....в 14:45 вече бяхме със сестра ми в колата, когато таксиметровият шофьор се нахвърли срещу нас с думите "Колко време трябва да ви чакам аз? Не сте ли малко нахални?". 

Аз запазих добрия тон, най-спокойно извадих телефона си и направих опит да му покажа, че закъснението ми е било не повече от 5 минути, когато той започна да вика точно като някой току що излязъл от психиатрична клиника. Аз отново се опитах да му обясня вече малко с по-изнервен тон ,което е нормално, че както аз като клиентка мога в повечето случаи да ги чакам по 10 минути, така и че не мисля, че е голям проблем, че той ни е изчакал скромната 1 минута! 

Той ми отговори, че ако бяхме "закъснели" с още 30 секунди, сме щели да му видим само регистрационните номера, при което на мен ми писна някой си ненормален чичко да ми държи тон и му казах, че това не е единствената фирма в Пловдив и че ще извикам друго... Той продължи с наглия, високомерен тон, при което бях принудена да му кажа да спре на секундата при сметка 0.83 ст., хвърлих му един лев и му казах, че вече ми е ясно защо зачестиха побоищата над шофьорите и че най-вероятно не пътниците са виновни... 

Обадих се във фирмата, за да се оплача. Госпожата отсреща най-вероятно не искаше да ме слуша много-много, претупа ме набързо с обещанието, че случаят ще се проследи от колегите й, а аз съм сигурна, че този човек ще продължи да разкарва пътници из нашия град, защото от години ползвам таксита и неведнъж съм попадала на него! 

Номера на автомобила му е 73, а регистрационния РВ1490...(нямам спомен за последните букви)! Дано си получи заслуженото и вече да няма удоволствието да си вади хляба по този начин! Поздрави!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
НАИ-ГОЛЕМИТЕ ПОМИАРИ,за йалост,йивеят в наи-хубавя град,на света.....колко йалко
0
 
 
много е лесно от страни,като сте толкова коректни и добри,покараите седмица тахъ и тогава,коментираите
0
 
 
Така е....на времето ги избираха с конкурс ,а сега кой от където иска се регистрира като таксиджия!
+2
 
 
Има доста БАКШИШИ които не са коректни и лъжат и други неща затова в момента в който се усетиш слизаш,пожелаваш му хубав ден (лека псувня) и си тръгваш.:-)
на 13.02.2014 г.
0
 
 
Каквото повикало, такова се обадило. Щом въпросната е позволила да я провокират толкова елементарно, ясна е работата. Цирк. Че и по медии пишат! Ако 1 км е 3 лева, колите ще са нови, шифьорите подбрани с конкурс и приятно изглеждащи. Ама за жълти стотинки да вдигате олелия... Жалки сте. По-долу някой е написал брилятната мисъл на Буров за това, кога българинът ще стане велик гражданин на света. Замислете се. Достойно е човек да замълчи и промълви : 'Извинете. Съжалявам за неудобството.' И да си гледа кефа, свиркайки си.
0
 
 
до сега съм ползвал такси услуги с честни и коректни шофьори но ако ми се падне такова дърво най-открито заявявам че двете години подготовка по източни бойни изкуства ;наистина бойни а не спортни;,ще лиши въпросната фирма от един служител за винаги..
-1
 
 
Според тъпите бакшиши които винаги мрънкат а КЛИЕНТА е на първо място не виждам къде е проблема. И друго когато един БАКШИШ бъде нападнат или застрашен викат подкрепление , пребиват клиента ОГРАБВАТ ГО и след това според вас?. ЗАТОВА ТАКСИМЕТРОВИТЕ ШОФЬОРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕБИВАНИ ВСЕКИ ДЕН, но да не слагаме всички под общ знаменател. ИМА МНОГО КОИТО СА ПИЯНИ,НАДРУСАНИ,ОСЪДЕНИ и много още такива БАКШИШИ.
-1
 
 
бакшиш. ....всичко друго е без коментар
+2
 
 
Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.
+1
 
 
Има си брояч, бе, какво мрънка --- на всяка кола има лепенка вътре с цена за 1 минута престой. Клиентите си решават дали им се плаща престой, докато тръгнат, или ще са навреме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: