ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ангел Грънчов: Дано тръгна по стъпките на Иван Иванов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 18.02.2014Коментари (21)6634
© Plovdiv24.bg
Последното ново попълнение на Локо Пд Ангел Грънчов е уверен, че ще успее да си извоюва титулярно място. 21-годишният футболист подписа договор с клуба вчера за две години и половина. Освен него със "смърфовете" парафираха още Тихомир Трифонов, Ангел Йошев, Георги Коруджиев и тунизиецът Хамед Намуши. Петимата ще бъдат картотекирани в БФС и ще могат да вземат участие срещу Любимец в събота.

"След като си тръгнах от ЦСКА, изкарах пробен период в един полски отбор. Там обаче нямаше абсолютно нищо, което да ме задържи. Организацията, настроението, поведението и отношението към мен беше на незадоволително ниво. Просто с две думи не ми хареса. Докато в Локомотив нещата стоят по съвсем различен начин. Интересът на клуба към мен е от доста време. На два пъти се разминах с преминаване тук. Можеше нещата да се развият точно като с Иван Иванов и да дойда под наем, но не се уточниха клубовете. Надявам се да тръгна по неговите стъпки, но докъде ще стигна, ще видим. Може би настоятелността на Локомотив ме убеди да дойда. Смятам, че това е перфектно място за мен. Целите ми са първо да вляза във форма, защото съм доста изостанал, а след това лека-полека да придобия игрови ритъм и да почна да се развивам", обясни Грънчов пред "Тема Спорт".

Той добави, че не иска да прибързва с оценките за състоянието на отбора. "Не желая едва ли не да величая тима. Преди началото на първенството всеки подценяваше Локо, но се стигна до пето място на две точки от третото. Потенциал има, но въпросът е каква работа ще свършим. Ако си изпълним задачите, може да постигнем много неща. Засега никой не е казвал какво преследваме. Ще се опитваме да печелим колкото се може повече. Да, възможно е да объркаме сметките на някои. Мисля, че имаме и сили, и потенциал да победим срещу всеки", каза още младежкият национал.

Грънчов коментира и раздялата си с ЦСКА. "Няма да търся никакъв реваншизъм от клуба. Все пак, каквото съм постигнал досега, е благодарение на него. Истина е, че разтрогнах по вина на ЦСКА, но единственото, което съм афиширал, е да ми изплатят заработеното. Имам да получавам заплати до декември, оттам нататък нямам претенции. Нямам намерение да влизам в каквито и да било съдебни спорове. Не съм запознат дали съм пряко свързан с лиценза. Не искам да създавам излишни проблеми на ЦСКА", завърши бившият футболист на "червените".

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Кой за каквото си мисли,пак феновете на друг отбор коментират без грам възпитание...погледнете добре какво е казал Грънчов...освен това,че иска да се развива,пропускате нещо много важно "Имам да получавам заплати до декември"ЦСКА как съществува въобще?!Този клуб е съден от над 50 футболисти вкл.и треньори,има дългове за милиони,но пак няма осъдени и пак ще участват в "А" група.Ако това беше друг клуб едва ли щеше да е същото,но само Локо ви трови нервите,хайде със здраве!!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Успех на Грънчов и дано наистина последва Ванката Иванов, който и до ден днешен не е забравил, кой му даде пътя към големия футбол и къде го видя света!? Хайде стягайте се за съботния ни мач, че вече не се издържа! САМО ЛОКО!
-5
 
 
Венци: Някои клубове са в А група само да си докарват средства от турнири.Сигурен съм за 3 отбора! А може и да са 4. Когато нещата са очевадни, какво дрябва да се случи? Шведският вратар, отива и казва: "Абе, какво става?", а ние мълчим! 7:0, 6:1! На 2-и януари стават от масата от ядене и пиене, на 4-и играят мач в Испания в турнирите?", каза още босът на Славия.Познайте за кой говори!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Дай боже Ачо.От Локомотив виноги е излизало най доброто.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: