ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
До дни започва изграждането на подземен паркинг в Цар Симеоновата градина!
Автор: Мария Морунова 15:37 / 19.02.2014Коментари (33)10261
© Plovdiv24.bg
Вчера е подписан договорът за втория етап от реконструкцията на Цар Симеоновата градина, заяви кметът на Пловдив Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Това е етапът за изграждането на подземен паркинг. Планираме първата копка на обекта да е през следващата седмица. Остана да се подпише и договорът за третия етап - за изграждането на водни ефекти на фонтани и езера. Подготвяме документите и другата седмица може би ще подпишем и него", поясни кметът.

Припомняме, че строителството на обществения паркинг ще бъде в рамките на сегашното бетоново корито и според проектантското решение няма да навреди на окол
АНКЕТА:
Подкрепяте ли изграждането на паркинг под езерото в Цар-Симеонова градина?

За
Против

ната дървесна растителност. Поръчката е възложена на фирма "Запрянови".

В момента се изпълнява първата част от реконструкцията на Цар Симеоновата градина.



Още по темата: общо новини по темата: 244
27.12.2023 »
24.09.2023 »
13.07.2023 »
30.03.2023 »
26.02.2023 »
11.01.2023 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хайде сега господа шофьори които се радвате на паркинга и нямате търпение да си заврете там таралясниците срещу 2лвчас и който сами ще изплащате дълги години чрез данъците си помислете малко кои точно от вас изобщо ще могат да го използват 60% от автомобилите в Пловдив са с газови уредби като тенденцията е броят им да се увеличи Ако не знаете да ви светна за разпоредбите на пожарната за закритите паркинги и гаражи "ЗАБРАНЯВА СЕ ВЛИЗАНЕТО НА АВТОМОБИЛИ С ГАЗОВА УРЕДБА" Този паркинг ще го плащате всички вие, но ще го ползват само тези с дизелите и бензиновите автомобили, т.е. малцинството от шьофьорите ! Ама продължавайте да се радвате на изсичането на здрави вековни дървета като ви е толкова акъла !
0
 
 
Напук на еколозите Тотев може да затрие целия парк :(
-3
 
 
ще стане супер :) напук на еколозите :)
+2
 
 
Градината е белите дробове на Пловдив и не е нужно в центъра на града да има паркинг, от чиито автомобили ще излизат газове и ние ще трябва да ги дишаме.
0
 
 
ей "умниците", които смятате че вашите 15-годишни кошници са по важни от здравите дървета в парка и искате да си ги заврете за 2лв/час под пеештите фонтани(пиша от телефон за т'ва "шт"). Поне 80% от вас ше се поцицинят да дадат 2 кинта при положение, че на 10м от фонтана е "синя зона" за левче на час ама иначе сте много отворени във форума ама не е само тва нештото дето го пропускат празните ви кратуни, хайде помислете малко по един друг въпрос - колко е голям процента на хората, които карат на газ ? Ами вече е доста над 50% и тенденцията е да се увеличава, заштото бензина няма да поевтинее никога. Сештате ли се каква е разпоредбата за ползване на закрити паркинги и гаражи ? Да ви светна к'во гласи "ЗАБРАНЯВА СЕ ПАРКИРАНЕТО НА АВТОМОБИЛИ С ГАЗОВИ УРЕДБИ" Това важи за всякакви МОЛ-ове, частни паркинги и т.н Парите похарчени за това безумно и неефективно съоражение никога няма се възвърнат, ше ги платите вие чрез данъците си ! Аз съм готов в знак на протест да пререгистрирам МПС-то си в друга обштина за да не плаштам лобистките проекти, които обслужва Тотев, призовавам всички, които мислят като мен да го направят !
0
 
 
А още Мечо Пух е казал:"Колкото повече-толкова повече"Нека има бе хора.А колкото до 3-те милиона,та те са капка в морето в сравнение с 4-те милиарда/за сега/,които в момента "управляващите"завещаха и на Вашите деца и внуци!!!
0
 
 
Писна ми от ограничени,тесногръди хора.В целия свят се стремят да използват и неизползваемото,щом то ще е от полза.А у нас-смешен плач.И защо?Само за да сте във форум и да се изживявате като всезнайковци?Ненужни сте!Но... това е остатъка от онези 45 и "новите"23.Липсата на независимо мислене и "желязната завеса" в главата.И късогледството.
+3
 
 
За бул. Васил Априлов няма средства, а за паркинг и втори гребен канал има. Трябва да се определят приоритетите на Пловдив, а не на Тотев
-2
 
 
градината и езерото бяха заприличали на КОЧИНА :) истинска кочина а за дърветата колкото и да ни е мъчно си имат живот :) е рано или късно ще си отидат а относно сечта са ви казали че ще се премахнат 47 болни и стари дървета и ще се засадят нови повече от 200 :) тука като чета като че ли са изрязали всички дървета а не е така :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: