ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Възмутително! Поредно безобразие в центъра на Пловдив!
Автор: Мария Морунова 10:00 / 21.02.2014Коментари (51)19867
© Plovdiv24.bg
"Пиша ви във връзка с поредното безобразие, което се извършва безконтролно на центъра на град Пловдив. Всеки ден около 17:30 часа автомобил, който е обозначен с надпис на "Банка ДСК", спира безконтролно на площад "Централен". Наглостта на шофьора стига до там, че подканя с клаксон пешеходците да му направят път.

Изразявам искреното си възмущение от тази постъпка, тъй като е известно обстоятелството, че площад "Централен" е пешеходна зона и движението на автомобили там е абсолютно забранено"
.

Така поредният читател на Plovdiv24.bg търси разрешение на "проблем" чрез сайта. Директорът на ОП "Организация и контрол на движението" Никола Янакиев от своя страна призова за по-голяма толерантност на хората, тъй като това е инкасо автомобил. Той е снабден с необходимото разрешително, а редът, по който се издава то, е описан на страницата на община Пловдив в интернет.

Подобно разрешително се издава и за автомобилите, които зареждат заведения и магазини по Главната улица. А няма как да се стигне до тези обекти по друг път освен по Главната.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Прав е възмутеният читател - парите на банката, в която си държи парите/ а по-добре ако са на другите хора/ трябва да се носят на ръка по възможно най-дългия път до бронирания автомобил!!!! По улиците престъпници няма!
+2
 
 
Щом тези имат право да се разкарват където си искат защо тогава гледате полицаите къде спират за да регулират движението
0
 
 
Само да информирам читателя/сигнализатор, че вечерно време и рано сутрин обикалят доста автомобили и КАМИОНИ. Автомобилите са главно патрулки или СОТ-ове, а камионите са за почистване. Поне така беше лятото като работех нощно време пазач там. Сега не знам как е. До колкото съм запознат, за да минеш по главната с кола ти трябва специално разрешително от общината, ако нямаш, просто те глобяват. На мен ми се наложи веднъж след работа да мина през главната с колата, тъй като я бях спрял горе в уличката зад Драматичния, а на сутринта бяха разкопали входа от към радиото, следователно нямах друг вариант. Бяха огромни разправии.
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 21.02.2014 г.
+3
 
 
Моето мнение е че си има други начин по задните улици например да се събират торбичките с левчета, но тук рязбира се извън цивилизацията всичко е парадокс. Жалко за тези, които смятат това за нормално.
0
 
 
Дали плочките ще издържат на товара?
-1
 
 
Да беше сгазил някой тогава-щом хората му пречат!А и има разрешително!!
+10
 
 
На мястото , на което е направена снимката има единствено SG Експресбанк , а те ползват услугите на друга охранителна фирма ! Това за мен е безобразие . Именно за това , въпросните разрешителни трябва да се издават за определен адрес и с определен маршрут . Въпреки всичко , дори да беше в непосредствена близост до офис на въпросната банка няма право да тормози пешеходците с непрестанни бибикания . Разбираните на Закона за движение по пътищата , да кажат кога и кой , по каква причина има право да използва клаксона ?
+12
 
 
Е , да минава човека , като се разпука настилката , ще плащаме пак ние. Иначе той си имал разрешително... понякога се изумявам до къде стига наглостта на хората.
Сподели какво ново....
на 21.02.2014 г.
+5
 
 
Я разгледайте добре джипа и пак разправяйте, че е ИНКАСО. Това е поредния наглец решил да влезе където му е кеф. Просто работното време на общинска охрана и "паяка" вече е свършило. Ако искате проверете регистрацията на автомобила- ще останете много изненадани чий е
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблеми с водата в Брестовица
Срути се къща в Стария град
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: