ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров донесе победата на Локо над Любимец, Мендес и Намуши дебютираха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 22.02.2014Коментари (64)13354
Локо победи с 2:0 Любимец като гост при подновяването на първенството на "А" група. Дебют за "черно-белите" като титуляр направи новото попълнение Мендес.

Двубоят започна равностойно, с единоборства в центъра на терена. Все пак "смърфовете" постепенно заиграха по-активно и организираха няколко опасни атаки.

Така се стигна до 13-та минута, когато при едно центриране от корнер вратарят на домакините "увисна" и Мартин Камбуров с глава отбеляза за 0:1.

До края на полувремето "черно-белите" имаха още няколко положения за гол, но ги пропиляха, докато домакините не успяха да организират нищо опасно, с изключение на няколко изсипвания на топката в наказателното поле на Господинов.

Второто полувреме започна много по-добре за Локомотив. Подопечните на Александър Станков заредиха атака след атака. Камбуров на два пъти пропиля страхотни възможности за гол след центрирания от дясно.

Все пак в 63-та минута след центриране от ляво на Тижани Белаид Камбуров се оказа най-добре пласиран и с глава оформи крайното 0:2.

Хамед Намуши също направи своя дебют за "смърфовете". Тунизийският халф се появи на терена 10 минути преди края на мястото на Валери Георгиев, който напусна терена принудително заради контузия.

С победата Локомотив се изкачи на 3-ата позиция с актив от 44 точки, но с мач повече от Левски и ЦСКА. Любимец е на 12-о място с 18 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 13
26.02.2014
25.02.2014
22.02.2014
22.02.2014
22.02.2014
22.02.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Никой не споменава за уникалната кретения, която сътвориха част от феновете на Локомотив след отбелязването на първия гол за светло сините в този мач!? Секунди след гола един от групата кретени сред агитката, хвърли огромна бомба в собствения си сектор, след който сериозно пострада един привърженик на черно-белите и още двама с по-леки наранявания, които минути след инцидента бяха откарани в местната болница! Ужасяващ е и факта, че от тази кретения пострада и дете, но за щастие леко, както и момиче, но отново с по-леки поражения и уплаха! За огромно съжаление след като до скоро публиката на Локото се славеше с голямата си задружност и подкрепа предимно към любимия си отбор, днес прояви като вчерашната се превърнаха в рецидив и пак за съжаление вчера едва не загина човек....!? Да не говорим за десетките хиляди левове, които клуба плаща след всеки мач на своите именно заради малоумните прояви на собствената си публика!? Ако не се вземат драстични мерки по този въпрос, нищо хубаво не чака черно-белите и то в много кратко бъдеще, като и такива прояви са невиждан удар по имиджа на черно-белите фенове!
+13
 
 
Слаба футболна продукция, но важни 3точки!Добре,че с Черноморец играем на Националния празник и хората имат почивен ден, за да се съберем повече! Всички отписваха Марто, че бил напуснал, ала-бала, но той им сипа с голямата лъжица-Недостижим голаджия! Когато и да играе в нашия шампионат, винаги е 1-ви и няма кой да се мери с него! Фактите са си факти! И на куц крак пак ще е над всички!
на 23.02.2014 г.
+10
 
 
Резонен резултат,браво машини!Разликата в класите беше очевадна.За драскачите тук-сещат ли се колко точки взеха те от Любимец??? Само Локо и само напред и нагоре!
+8
 
 
Вчера останах очарован от нашите фенове. Близо 500 души подкрепиха отбора въпреки всички конфликти помежду ни. Сравнително добър футбол от наша страна за първи мач. От тук нататък локомотива ще става все по силен и все по добър.
+9
 
 
ДА СЕ РАДВАМЕ НА НАШИЯ ЛОКОМОПИВ,ЗАЩОТО ПОМНИТЕ ЛИ ,ЧЕ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА ПЪРВЕНСТВОТО ПОЧТИ БЯХМЕ пред ,,В,, група...ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ КОКО ДИНЕВ,СПАСИ НИ И СЕГА СМЕ ТВЪРДО В ПЪРВИТЕ С Е Д Е М !ОТ ТУК НАТАТЪК ОТБОРА ТРЯБВА ДА ИГРАЕ СПОКОЙНО И ЗА ПАРИ,ЗАЩОТО БЕЗ ПАРИ НЯМА Ф У Т Б О Л!!!ВСЕКИ ПРИВЪРЖЕНИЕК НА ЛОКОМОТИВ(А И НЕ САМО НА ЛОКОМОТИВ) ТРЯБВА ДА Е БЛАГОДАРЕН НА СОБСТВЕНИКА,КОЙТО ПЛАЩА : ЗАПлАТИ -ТОК-ВОДА-лАГЕрИ И ВСИчКО СВЪрЗАНО С ОТбОрА!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Браво машини. 5 точки пред Сдружението... Пловдив ви обича.
0
 
 
... тоя мач мина и замина, че не сме най най то е ясно ... ми вие утре кво ще правите ми е чудно... ще ви млатят като шкембе у дувар Лудогорец...
-3
 
 
Любимец е с почти нов отбор събран от долните групи и с нов треньор.
на 22.02.2014 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: