ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хамза №1 за 24-ия кръг в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 25.02.2014Коментари (10)4440
© Plovdiv24.bg
Новото попълнение на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза стана играч на 24-ия кръг на "А" група в класацията на сайта agrupa.news7.bg. В нея участваха 14 медии, като тунизийският нападател е поставен под №1 при почти всички гласували. Той събра 68 т., благодарение на двата си гола във вратата на шампиона Лудогорец. С неговите попадения "жълто-черните" стигнаха до 2:2.

На второ място е друг нов играч в първенството - колумбиецът Данило Асприля с 46 т. Той се разписа два пъти при победата на Литекс с 3:0 над Берое в Ловеч, като и двата гола бяха страшно красиви. Зад него се нарежда Върджил Мисиджан със 17 т., който препарира Адам Стаховяк с прецизен удар от дъгата на наказателното поле на дербито Ботев - Лудогорец.

Мартин Камбуров е 4-ти с 16 т. Лидерът в голмайсторската листа в "А" група беше точен на два пъти при победата на Локомотив (Пловдив) с 2:0 при гостуването на Любимец. Челната 5-ца с 15 т. се допълва от вратаря на Славия Георги Петков. Той отново си навлече гнева на феновете на Левски, след като спаси всичко възможно при равенството 2:2 между двата отбора на стадион "Георги Аспарухов".

В генералното класиране начело продължава да бъде Емил Гъргоров от ЦСКА, следван от Маркиньос (Локомотив Сф), Мартин Камбуров (Локомотив Пд), Симеон Славчев (Литекс) и бившата звезда на Левски Гари Родригес, който премина в испанския елитен Елче.

Топ 5 на 24-ия кръг

Юнес Хамза 68
Данило Асприля 46
Върджил Мисиджан 17
Мартин Камбуров 16
Георги Петков 15

Генерално класиране:

Емил Гъргоров 222
Маркиньос 214
Мартин Камбуров 198
Симеон Славчев 193
Гари Родригес 162

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.02.2014
25.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Роден с талант и научен след това как да го реализира. Голям! Скоро такъв голаджия в България нито се е раждал, нито е идвал. Заслужаваше си чакането!
+5
 
 
Много е хубаво, че така потръгна на Хамза. Но и другите нападатели трябва да бележат. Откакто е при нас Хамза, докато той е на терена, никой друг не е вкарал гол! Сега в Сливен ще имат шанс да се разпишат Доре, Куртеан, разбира се, ако са на терена.
+5
 
 
PEШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМИТЕ НА БОТЕВ В АТАКА СЕ НАРИЧА ХАМЗА ЮНЕС ! С привличането на Хамза може да се счита , че селекцията е приключила . Имаме добри футболисти на всички постове и добра конкуренция , която е предпоставка за постигане на успехи . Очаквам много сериозно отношение от всички футболисти на БОТЕВ в тренировките и добро представяне във всички мачове . Осигурени са всички условия за добра подготовка , но все пак се нуждаем от технологично време за сработване и стиковане на отбора , предвид многото нови футболисти . Нека да посрещнем с отворени обятия всички нови попълнения , да ги посрещнем топло и сърдечно ! И нека не забравят , че публиката на БОТЕВ е много взискателна и не приема лесно никого , но ако веднъж приеме някой , то това е завинаги ! Сърдечни благодарности на цялото ръководство за добре свършената работа ! Най - горещи адмирации за нашият мъдър , благороден и щедър БОС ! Ние сме БОТЕВ - емблемата на Пловдив , гордостта на България , радостта на народа !
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: