ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Лудогорец възкръсна и елиминира Лацио в луд мач на "Васил Левски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:30 / 27.02.2014Коментари (22)7292
© Bulphoto
Лудогорец е на 1/8-финал в Лига Европа! Българският футбол е жив! В спиращ дъха реванш шампионът на България стигна до равенството 3:3 с Лацио и с общ резултат 4:3 елиминира италианците, продължавайки страхотното си представяне на европейската сцена.

Въпреки тежкото начало на мача, възпитаниците на Стойчо Стоев показаха невероятно мъжество, дух и характер и с помощта на феновете, които не спряха да подкрепят Евробоеца успяха да изравнят резултата, независимо че губеха с 0:2.

Кейта Балде изведе римските орли напред още в 13-ата секунда след грешка на Владислав Стоянов, а Переа удвои преднината на италианския тим в 54-ата минута.

В 65-ата минута само късметът попречи на Лудогорец да се върне в мача. Безяк напредна с топката в крака и стреля, но кълбото срещна страничната греда. Две минути по-късно словенецът взриви трибуните с дежурното си попадение в Европа. Нападателят на "орлите" се разписа с удар по диагонала.

В 65-ата минута само късметът попречи на Лудогорец да се върне в мача. Безяк напредна с топката в крака и стреля, но кълбото срещна страничната греда. Две минути по-късно словенецът взриви трибуните с дежурното си попадение в Европа. Нападателят на "орлите" се разписа с удар по диагонала.

В 78-ата минута Христо Златински изравни след удар отдалеч, като попадението падна с помощта на стража на Лацио, който не се намеси по най-добрия начин. В 82-ата минута Мирослав Клозе вкара за 2:3 след добавка.

В последните минути на се случи истинско чудо и Лудогорец отново успя да изравни. В 88-ата минута Безяк отклони с глава топката към Жуниор Кишада, който вкара и прати своя отбор на 1/8-финал.

Лудогорец - Лацио 3:3
0:1 Балде 1
0:2 Переа 54
1:2 Безяк 67
2:2 Златински 78
2:3 Клозе 82
3:3 Кишада 88

Лудогорец: Стоянов, Кайсара, Мантула (84-Кишада), Моци, Минев, Ешпиньо, Златински, Александров (56-Луму), Марселиньо (77-Платини), Мисиджан, Безяк

Лацио: Маркети, Сиани, Биава, Раду, Конко, Биля, Онази, Ледесма, Кандрева (64-Лулич), Балде, Переа (71-Клозе)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
И аз бях на стадиона. Атмосферата беше страхотна, а двубоят - спиращ дъха! Голямо БРАВО на Лудогорец! Голямо БРАВО на всички футболни запалянковци, които забравиха от кой отбор са и всички заедно се обединихме в името на българския футбол. Такива моменти трябва да служат за пример пред всички! "Каквото и да се каже, ще е малко" е израз, който може да се използва за 2 неща след снощи. 1. Каквото и да се каже,ще е малко, за това, което постигнаха и дай Боже ще продължат да постигат Лудогорец! ЕВАЛА! 2. Каквото и да се каже, ще е малко за жалките говеда, които така силно жадуваха за отпадането на български тим! Само те могат да се изсерат на метеното. Само и единствено те могат да паднат толкова ниско. Те са срам и позор за България. За мен те не могат да се нарекат Българи. Те винаги ще си останат говета. Те винаги ще си останат една жалка измет! Цитирам Владо Стоянов от Лудогорец: "Отправям апел към онези фенчета - стойте си вкъщи!" Като един буфер и един фен на българския футбол, желая много успехи на Лудогорец и на останалите български клубове! Нека футболът ни върви все нагоре! А на Левски желая с цялото си сърце, да вървят само надолу, и някой ден да се подвизават из окръжните групи, където да ги бият всички! Наистина жалко, че носят името на този велик БЪЛГАРИН!
+3
 
 
Това е единственият български отбор, който може да се нарече ГРАНД и ЕВРОБОЕЦ ! ! ! може да се каже сега, че това е отбора на народа! Успех на ЕВРОГОРЕЦ ! ! !
+6
 
 
Бях на мача уникален футбол и браво на Лудогорец ,отбора се бори до последно и спечели.Само не знам защо агитката на Левски викаше за Лацио и псуваше БЪЛГАРИТЕ от Лудогорец толкова грозно и срамно беше че дори не може да се опише!!
+4
 
 
Пожелавам на Лудогорец да изиграят още седем мача в ЛЕ тази пролет!
+7
 
 
Когато в един футболен клуб се работи изключително професионално от президента до чистачката резултатите са налице!Без повече коментар.
+12
 
 
Браво на Лудогорец! Говедата които на стадиона викаха за Лацио са срам за България,но нищо ново.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: