ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи минимално Нефтохимик под дъжда в Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 02.03.2014Коментари (261)17921
© Plovdiv24.bg
Ботев се измъкна под дъжда в Сливен и успя да победи с минималното 1:0 символичните си домакини от Нефтохимик. Единственото попадение бе дело на Доре в 32-та минута.

През първото полувреме се игра футбол на една врата. През цялата първа част "канарчетата" атакуваха, докато Нефтохимик се бранеше доста организирано. С пропуски се отличиха и нападателите в "жълто-черно". Все пак се стигна до 32-та минута когато комбинация между Хамза и Иршак завърши с пас към Доре, който успя да реализира за 0:1. При попаденията останаха леки съмнения за засада на голмайстора.

Второто полувреме започна добре за "канарчетата", които имаха две чисти възможности за гол, които обаче бяха пропилени, като при една от тях Хамза уцели гредата.

Постепенно домакините започнаха да се ориентират по-добре на тежкия терен под непрекъснатия дъжд и започнаха да организират атака след атака. "Шейховете" разчитаха предимно на центрирания, но на няколко пъти успяха да застрашат сериозно Стаховяк. При едно центриране Анисе игра с ръка в наказателното поле, но съдията прецени, че няма основания да посочи най-тежкото наказание.

В края на мача Станислав Жеков влезе безумно в краката на Иван Цветков и го изхвърли чак на пистата, но съдията не посмя да изгони защитника на домакините.

Още по темата: общо новини по темата: 10
02.03.2014
02.03.2014
02.03.2014
02.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Засадата беше доста спорна.Прегледайте записа.Телата на двамата футболисти са слепени и само левият крак на нападателят е напред.Имаше игра с ръка,не знам дали въобще съдията видя това,но той преценява дали ръката е намерила топката или обратно,а и тя излизаше в аут.Вашите футболисти се бориха мъжки което им прави чест,но тактиката беше изцяло защитна.Успех от тук нататък.
+1
 
 
В предаването Пред банята се оформи мнението, че засада при гола по-скоро няма, че има дузпа за Нафтата, и червен картон за футболиста на Нафтата при фаула срещу Цветков.
+1
 
 
За Мъри големите тестове наближават, а именно 4-те мача с Левски! Тогава ще се разбере най-добре дали е с Ботев, или гледа пак с едното око към говедата. Ако се повтори онзи мач 1:0 в София, макар и само в един от предстоящите 4 мача с говедата, Мъри няма място в Ботев! Да, може да паднем и в 4-те мача, но нека да е след атакуваща и приятна игра, а не като онова реанимиране на говедата в София. Не ми дреме, че сме владели 70% топката, след като срещу слабак като нафтата имаме 2,5 положения за гол. Само да напомня, че Лудогорец с втория отбор вкара 5 парцала на Гоце-то за 30 мин, миналата седмица Локо Сф разби същия Нефтохимик с 5:0. Те и децата знаеха, че нафтата ще забърка бетон, ми изненадай ги тогава с тактика, дръпни ги по-напред, освободи пространства, пусни Ванката, той поне има пас и може да изненада защитата и т.н. За мен Мариян изобщо не трябваше да играе в този мач, трябваше да се пуснат техничари като Цветков и Вандер, които да пробият защитата. Цял мач високи топки към Доре, ми то и в махалата вече не играем така.
+3
 
 
"Ако този неандерталец не бъде изгонен на секундата от първия отбор на ЛЕВСКИ СОФИЯ, ще бъдем принудени да го изгоним ние! Заедно с тези, които го лансират!""Решили сме се вече или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!" Това е позиция на някоя от фенските фракции на Левски - София, по отношение на футболиста Кевин Бру. Тя нагледно демонстрира, защо този клуб е обречен на неуспех, и защо не е в състояние да е конкурентно способен на Лудогорец. Единият клуб е постсоциалистически, а другият, модерен, европейски. В единия клуб продължава да има диктатура на пролетариата /феновете/, а другият има пирамидална структура. Плътно до Левски, като манталитет, се нарежда ЦСКА. Силно ми се иска, ние да не сме "в кюпа" с тези два клуба, а да се приближаваме до Лудогорец!
0
 
 
Гол от засада и 100 % дуспа . Егати слабия Ботев . Трагедия . Нефтохимик игра сносно през второто полувреме .
-3
 
 
Долу ръцете от Станимир Стоилов! Не закачайте специалиста на правилния футбол! Резултатите ще дойдат след 5, след 10 години, но се иска търпение!
+9
 
 
Най-радващото от всичко е, че мажоритарният собственик вече ясно обясни как при неизпълнение на целта в края на сезона ще има мощен шут на цялото спортно-техническо ръководство. Трудно ще е да се дочака, но скоро ще дойде този момент. Виждал съм доста треньори, които 3 години не могат да направят отбор от един и същи състав, но признавам си, че не съм виждал треньор, който за година има на разположение 3 състава (1. на Феро, 2. "кипърската селекция" на Мъри, 3. от тази зимна пауза) и всеки един от тях започва да регресира. Мисля, че и самият Стоилов вече е наясно с този факт. Ако погледнете по-внимателно изказванията му, изражението му, езика на тялото му, ще видите, че това е изгубил битката човек, който се опитва да симулира някаква увереност. Трудно е за него, но това е огромният риск да си треньор на отбор, в който всичко е изрядно - от финанси и играчи до бази и условия. Не вървят ли нещата, виновният си само ти.
+5
 
 
Коментаторите говориха, че някои от нашите фенове са се сбили помежду си на полувремето, някой знае ли нещо по темата?
+5
 
 
Циганчетата Кучешка радост,Гладно куче,Съдран мукасин,Левент,Зеки и т.н незабавно да отиват да вият в Лайнут джамия и да спрат да изопачават историята,те винаги ще си останат циганите на Пловдив,така ги посрещат в цяла България.Другото е много,много болка и мъка,завист и тъга,припадъци и неспиращи линейки.Само Ботев.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.03.2014 г.
+12
 
 
Гледам, Батков е уволнил Йовов и помощник-треньора Мариян Христов. Сигурно и Сухия ще изгони. Та, да вземе да си прибере Мърльо! Хем той ще си свърши работа-:) хем ние ще се куртулисаме от тоя мизерник. Клубовете може да се разберат още преди последния кръг.-:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез: Нямаше как да използваме всички играчи, искаме да се борим на два фронта
Ощетиха ли съдиите Ботев в мача с ЦСКА 1948?
Ботев пак не успя да бие ЦСКА 1948, отмениха късен гол на "канарчетата"
Без капка риск: Ботев без Попето и Конте срещу ЦСКА 1948
Ботев ще се връща към шампионатните победи срещу неудобен съперник
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: