ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: От този мач нямаше какво да спечелим освен трите точки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:00 / 02.03.2014Коментари (38)5067
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов заяви след победата над Нефтохимик, че "канарчетата" е трябвало да решат мача по-рано.

"Спечелихме мача трудно, защото отборът на Нефтохимик се бе групирал добре в собствената си половина. Доволен съм от бързината, която футболистите показаха", коментира Стоилов.

"Единственото негативно е, че пропуснахме да решим по-рано мача, а създадохме достатъчно положения", добави треньорът на Ботев.

"Знаехме, че няма какво да спечелим от този мач освен три точки. Срещу Локомотив София трябва да вземем реванш", каза още Станимир Стоилов.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 10
02.03.2014
02.03.2014
02.03.2014
02.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Свалете си розовите очила . Каква игра видяяхте аааааа . САМЕШЕН БОТЕВ . Гол от засада и 100 % дузпа за Нафтата . Второ полувреме нещо се измъкнахте сухи в това дъждовно време . Наведете глави защото само вашия Хамза струва колкото целия отбор на Нефтохимик и базата му .
+4
 
 
За Мъри големите тестове наближават, а именно 4-те мача с Левски! Тогава ще се разбере най-добре дали е с Ботев, или гледа пак с едното око към говедата. Ако се повтори онзи мач 1:0 в София, макар и само в един от предстоящите 4 мача с говедата, Мъри няма място в Ботев! Да, може да паднем и в 4-те мача, но нека да е след атакуваща и приятна игра, а не като онова реанимиране на говедата в София. Не ми дреме, че сме владели 70% топката, след като срещу слабак като нафтата имаме 2,5 положения за гол.
на 03.03.2014 г.
-5
 
 
Много добре! Отборът игра супер, притиснахме Нефтохимик и макар с един гол, победата е наша! Така се играе срещу дефанзивни тимове, яко преса докато се пропукат! Разбирачите навънка или към Подуяне, оставям избора на тях..
+6
 
 
Г-н Стоилов какви са пак тези смени в 88 и 93 мин.Все едно играем някакъв финал и ми бавиш времето и пазиш резултата .АКо искаше да раздвижиш играта и да решиш мача направи ги 20 мин.по-рано. Стига си се подигравал с футболистите . Ромарио изигра само 15 сек- "беше много решаващо"
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.03.2014 г.
+5
 
 
Мърльо, събирай багажа още след мача с Локо Сф, да вземе да стягаме отбор за есента. С теб явно не става! Година и повече само ни свлече надолу. То и Меси и Роналдо да вземеш - пак ще сме там в класирането. Просто НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР, от всякъде беше изгонен, как пък тук се намъкна. Дайте да съберем пари за неустойката на тоя и още утре да се маха, басии.. Ще свърши шампионата, тепърва ще търсим треньор, пък той да търси футболисти, ...ще стане да изгубим 2 години.. Г-н ВАСИЛЕВ, изгони ги тия треньори, че само ни срамят!
-1
 
 
За Нъри ситуацията е повече от ясна:има ЕКТ остава и следващия сезон се иска титла,няма ЕКТ,целия екип си заминава,Ц.В. го заяви открито.Подкрепяйте отбора,сега резултатите са важни!
+6
 
 
Заминавай си при говедата неадекватник те така и така милеят за теб.
+6
 
 
Мъри този отбор си има всичко освен треньор единствения който не знае за какво е тука си ти.
+4
 
 
Колкото по-бързо го забравим този мач,толкова по-добре.Мъри какви бяха тези излишни подавания в страни и назад,тези високи топки в наказателното поле.Забравихме извеждащите подавания и конкретно преодоляване на противников играч.Има доста неща за изчистване и в защита,но всичко с времето си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Официално от "Колежа": 100% разпродаден стадион! Мощно за Ботев!
Пет години без великия Динко Дерменджиев - Чико
Време е за шоу! Пълни трибуни, битка на терена и надежда за нов "жълто-черен" финал
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Ботев вече не е на седмо място
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: