ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри за пореден път отрече за връщане в Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 06.03.2014Коментари (43)9076
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов за пореден път отрече информациите, че ще поеме Левски. Той се надява да изпълни договора си с "канарчетата", който е до лятото на 2015 г. 

"Аз говоря с дела и работа, а не с думи", бе краткия коментар на Мъри след днешната тренировка на "жълто-черните" в Коматево.

Както е известно днес се появиха информации, че собственикът на Левски Тодор Батков иска да върне на "Герена" Мъри и Георги Иванов-Гонзо, които да върнат славата на "сините".

Още по темата: общо новини по темата: 16
30.04.2014
10.03.2014
09.03.2014
09.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Много ми е интересно да знам всички вие които сега плюете срещу Мъри скандирахте ли името му в Бургас и бихте ли го скандирали отново ако това лято пак ни класира и постигне добри резултати и победи в ЕКТ. А кой е вашият вариант за нов тренер? Престанете да плюете и го оставете да си върши работата за която е нает. Ако не може да я върши вие ще сте последните които ще бъдат питани дали да бъде уволнен. Вашата работа на стадиона е да подкрепяте отбора. Ако не можете да я вършите по-добре не идвайте на стадиона и без това местата са ограничени. Мачовете може да ги гледате и по телевизията и да псувате вкъщи.
+1
 
 
СС има договор с Ботев който е свързан със задачи и цели.Нека го оставим да работи и не прибързваме с крайни оценки.Оценките му за досегашната работа са противоречиви според някои фенове,забрявайки че в един момент останахме с 4 титулярни футболисти по-малко,а сред тях и основният ни.Селекцията след Нова година изигра два мача.Срещу най-добрият български отбор и срещу защита бетон на кален терен.Не може и не трябва да служи за оправдание,но традиционно в подобни ситуации изпитваме трудности.Услужливи медии всяват целенасочено пропагандни трикове които са в услуга на вечнонезадоволените книжни тигри.Нападките са срещу собственик,треньор,ръководство,а феновете са гледани под лупа и за всяка бутилка на терена ще има наказание.Вярвам че отбора се надгражда и всява паника сред конкурентите впрегнали вся и всьо едните за вековният юбилей на туристическото дружество,а другите за собственото си неадекватно спасение.Спягат името на Мъри за треньор според слухове на големи уши между които има само въздух.
+2
 
 
Аз също съм изказвал мнение за треньорския състав тъй като имам някои съмнения не съм съгласен с някои техни решения. Въпреки това ми мнение то е от позицията на фен който иска по бързо да стават нещата, но все пак ние не знаем точно как стоят проблемите вътре в отбора. За това нека ги оставим да работят спокойно тъй като ни предстоят тежки мачове. Времето ще покаже кой кога трябва да си ходи ,това е най лесното...Още повече ,че пролетния полусезон не е започнал.
+3
 
 
Аз продължавам да не доумявам защо сте настроени против Мъри и каво точно искате.Изиграхме много силен мач срещу Лудогорец и посредствен мач срещу отбор барикадирал се в наказателното поле и въпреки това имахме достатъчно положения.За миналия полусезон не приемам аргументи защото си има обективни причини.Всичко се преобърна с главата на долу в момента в който останахме без 4-та най-креативни футболисти Цветков,Вандер,Огнянов и Тошко.До този момент отбора играеше перфектно.
+4
 
 
Лятото ,когато играехте в предварителните кръгове Мъри го възхвалявахте до небесата даже помня сираков,като беше спортен директор в левски и искаше Стоилов не даваме Мъри и още незнам си кво,сега мъри вън,като цяло за мен мъри е добър трениор.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
Хубаво е,че феновете нямаме ръководни функции,иначе да сме се самозакрили до сега!Щяхме да сме с нов треньор през два три месеца и с постоянно прииждащи и напускащи футболисти.
+14
 
 
Искам да ви видя кво,ще говорите като отстраним говедата???Или ще се раздрънкате ,че мачовете са продадени?На българина угодия нама,интересно ще е :)))
+5
 
 
Само с това изречение "Аз говоря с дела и работа, а не с думи" би трябвало да стане ясно,че г-н Стоилов не е за отбор като Ботев Пловдив,не е за проекта Ботев Пловдив. От както той е треньор намаля и посещаемостта на отбора ,защото хората не виждат красотата и страстта в играта. Какви дела,каква работа , г-н Стоилов? Вярно ,че не сте вие виновен,че толкова си можете ,но скоро ще имате възможност да се завърне в любимия ви клуб! Все се надявах ,че Стоилов наистина иска да работи и да се развивате в Ботев ,но след всеки мач ми става ясно,че по-нагоре не може и това си е. След следващите 2 мача ще стане ясно и на останалите малко хора които все още се надяват ,че г-н Стоилов е кадърен и можещ треньор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: