ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Изгониха Атанас Узунов от Локо! Вижте причините!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:56 / 07.03.2014Коментари (209)22645
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пд) освобождава с днешна дата - 7 март 2014 година, административния директор Атанас Узунов от заеманата от него длъжност в клуба. Мотивите на ръководството за това решение са:

- Г-н Узунов използва служебното си положение в Локомотив за влияние върху привържениците на клуба и те да участват в политически акции срещу законно избраното правителство на Република България.

- Ние като спортен клуб не искаме името на Локомотив Пловдив да бъде замесвано в политическа дейност от политически ангажирано лице, каквото е Атанас Узунов.

- Разграничаваме се от Атанас Узунов, защото той се занимава с политика и според нас влияе на част от привържениците, а клубът не иска друга битка, освен тази на спортния терен.

- Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява. Не сме против властта и искаме името на клуба да бъде свързано само със спорт и да сме встрани от политическите борби.

- Предстоят ни тежки битки на футболния терен и вярваме, че отборът и привържениците ще бъдем единни в името на доброто бъдеще на клуб с традиции, какъвто е Локомотив (Пд).

- Оттук нататък ръководството се ангажира с назначения на позиции за работа в клуба на хора, свързани с идеята Локомотив. Вярваме, че така ще бъде напълно прозрачна дейността на любимия ни клуб.

Още по темата: общо новини по темата: 8
12.04.2014
10.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
07.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам да помоля Гьобелс за неговото експертно мнение . Давай Гьобелс , напълни ни пак главите с щуротии...!
0
 
 
Преди две години изгонихме Узунов от Локопд и той след като го нямаше два месеца тихомълком се завърна .Какво е направил за Локо пд в тези години -нищо освен че лапа от парита на Коко.Лош хубав Коко Динев е нашия спонсор и ако той си беше тръгнал вместо Наско от утре щяхме да ги гледаме във Вгрупа.Някъде да е казал ,че став дума за Джумаята и ,че той е тартор-не никой не еказавал това.Винаге щу бъдем за България и Локо пд.
+1
 
 
цитат:
Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява
С какво се подобрява - с 30 лева на пенсионерите преди изборите ли?
0
 
 
ЦИРК ''Сандански'' отново в парк Лаута с нова програма !
+6
 
 
На Лаута отдавна трябваше да се направи основна чистка! Има някои които са си били внаги на ведомост, без значение кой е собственика! Сички тия вън!!!
0
 
 
Къде сте защитници на Динев? Сбъдна ли ви мечтите? Колко унижения още искате да изтърпите? Аз този срам днес не мога и не искам да преглътна.
+1
 
 
Гледам съгражданите тук много се радват,но и те участваха в протестите и не е изключено следващият подгонен от сегашната власт да се казва Цветан Василев.....не е време за някаква радост а за тревога момчета.Нека излезе един и каже че Наско му е въздействал.....а на феновете на Ботев пак ли той въздейства.Локомотив е бил отбор на средната класа на град Пловдив още от основаването сиреч на частната собственост и няма как да симпатизира на комунизма,който отрича тази частна собственост.Явно има голям натиск върху Коко за да се излезе с такава декларация поради идващите избори да се омаскари конкурента....много жалко!!
на 07.03.2014 г.
+4
 
 
Коко започна чистка.Едната пиявица е вън.Четито локо фенове!Сега е ред на другата!
0
 
 
Жълтите се кефят най-много на случващото се, защото няма да са единствените продали се на дпс. Само че пропускат една подробност. Ние няма да допуснем да се случи, защото не сме жълтури. Ние сме Локомотив Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: