ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Управляващите допуснаха грандиозен гаф със скандала "Локо"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:38 / 08.03.2014Коментари (79)19255
© Plovdiv24.bg
Без съмнение, темата на вчерашния ден бе уволнението на Атанас Узунов от Локомотив. Всички се концентрираха върху това, но самото уволнение е само фасадата на скандала, върхът на айсберга.

Слабите сценаристи обаче позволиха набързо да лъсне истината около изгонването на Узунов от Локо.

Декларацията която се появи в официалния сайт на "черно-белите" и която обяснява как "животът ни се е подобрил при това правителство", е толкова нелепа и нескопосана, че от всякъде прозира, че е излязла из под пръстите на нещо от сорта на най-компрометирания областен управител в историята на Пловдив Венцислав Каймаканов. Последвалата реакция от страна на кукловодите на Каймаканов от ДПС, само направи "акцията" да изглежда още по-смешна и нагла.

Миналата седмица публикувахме материал, в който попитахме Каймаканов дали е патологичен лъжец или върховен некадърник. Май ще се окаже второто.

По-важното в случая обаче не е върховният гаф и тотална некадърност при прилагането на сценария, колкото това, че лъсна с пълна сила моделът на управлението на страната ни в момента.

ДПС управлява, на гърба на приведената от Сергей Станишев до нивото на лека приятелка в момента БСП и с помощта на националния предател Волен Сидеров, който все още има наглостта да се самоопределя като националист.

Не трябва да се съмнявате, че тази акция на ДПС е насочена срещу футболните фенове от цялата страна, заради протестите пред Джумая джамия. Търсеше се изкупителна жертва.

Не е трудно да притиснеш компрометирана личност като Константин Динев и да му намериш цаката до толкова, че да го накараш така силно да се наведе и да се унижи.

Тази проява на наглост обаче е на път да взриви обстановката в страната. А дали от етническата партия и техните господари не целят точно това?

Целта на ДПС и техните партньори от БСП е само една - тотално отвращаване на населението от политическата класа, за да може българите да не гласуват, като по този начин печелят избори с твърдия си електорат.

Планът им засега успява и само от нас българите зависи да го провалим, чрез тотално и масово гласуване на изборите, независимо за коя политическа сила.

Още по темата: общо новини по темата: 8
12.04.2014
10.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
07.03.2014
07.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Някое хора не мислят какво говорят.Какво искате да освободим място в седмицата ли??Това ли ви е целта да се хванем гуша за гуша и да заиграем по свирката на някои.Да унищожим Локомотив Пловдив ли искате.Нека наистина се разграничим от всички партии
+2
 
 
Дупите се на всеки, а после жълтите виновни. Циганска работа. "Манго Асан можеш да го изкараш от махалата, ама махалата не можеш да я изкараш от него"
0
 
 
Айде да бием днеска, да станем 4-ти, ще сме в изгодна позиция за 1/2 финала и тогава ще видим какво ще става!!!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.03.2014 г.
+8
 
 
Целта е ясна - с всички средства Локо Пд да бъде изваден от А грула, за да може в следващото първенство от 10 отбора - да влязат Славия, Лосо Сф и Черноморец. Два пловдивски отбора в А група им се виждат много на шопите. Смърт на шопландия!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Цигани ама вие повечето сте изчаткали.Хахаахахаххххх
Цъкам минуси на буферите :)
на 08.03.2014 г.
+2
 
 
Лол. Кокчо е писал вчерашната декларация под натиск :) Няма такъв смях. Ясно е като бял ден,че всичко е сценарий.Само че главните действащи лица трябва да се търсят в БФС.
0
 
 
Браво за статията ,която точно отразява ставащото в момента.....Затова са необходими задължителни избори поне за определен период от време за да отпаднат такива политически недоразумения като ДПС.....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
е бати държавата щом е страх от ЛОКО Пловдив+
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: