ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонят Александров от Ботев?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:57 / 10.03.2014Коментари (47)14074
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Александър Александров-Кривия ще бъдат освободен от клуба, научи Plovdiv24.bg oт свои източници. През миналата седмицата Кривия е бил привикан на среща и му било съобщено за това решение на ръководството.

Александров си навлякъл гнева на най-богатия българин с непрекъснатите скандали, които забърква в съблекалнята. А Цветан Василев мразил най-много това - да има неразбории във фирмите му.

За това, че банкерът е вдигнал мерника на Александров, говори фактът, че Цветан Василев е прекъснал всякакви контакти с Кривия.

Очаква се Сашо Александров да сдаде поста си през лятото, но не е изключена възможността той да си тръгне от Ботев по-рано.

Още по темата: общо новини по темата: 6
08.04.2014
08.04.2014
06.04.2014
06.04.2014
18.03.2014
11.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
А дано ама на дали кривия си е получил това което заслужава всичко му е платено в пъти повече от колкото заслужава сега вече може да командва в тях и да гони когото си иска жалко за бобан той се отдаваше на играта с пълно сърце за нашия Ботев успех канари
-2
 
 
кой кавото и да казва сашо до сега винаги е доказвал че работи за клуба даже с изказванията си. то ако търсите културен и интелигентен сърмата най го бива
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Лошото е, че вече изгони Бобан. Каквото и да си говорим, Бобан липсва в защитата ни. Феновете съжаляват за Грънчаров, за Кривия никой няма да съжалява.
+7
 
 
Момчета не трябва всеки от всякъде да се оплюва.Вижте полужителното,кривия даде все пак на Ботев,казва се благодаря и чао.А,иначе кой да дойде и кой да си тръгне има кой да решава.
+6
 
 
Може и да остане бе ... вие направо го уволнихте ! Факт е,че скоро не се е обаждал ,нито интервюта е давал!
+9
 
 
Характера му бе подходящ за футболист,раздаваше се,гореше в играта,нерви,спортна злоба,но може би точно това му пречи на ръководния пост.Виждате,че има кой да коли и беси в отбора,не е нужно да изземваме функции!Виждам по-долу,че феновете го пратиха в левски,без пари го давали.....Изкарайте пари,пък после се разпореждайте с тях,с чужди сте много смели.
+18
 
 
Кривия помогна с каквото можеше,моля Ботевистите да не плюят по него и не се принизяват до нивото на буферите,по плюенето са те.Кривия имаше силни мачове но явно в администрацията нещо му куца :))) нали е крив:))).Да му пожелаем успехи там на където е тръгнал.
+3
 
 
Кой 6те го замести е много важно?!Не искам,да е 4овек до6ул на скоро в Ботев,тоъ трябва да е ботевист по рождение,да внимава да не се о6тетява Ботев.Аз предлагам гн.Глух4ев тоъ стига е стоял дале4 от отбора вси4ки даваме по не6то ,аз си купувам билет за ма4а и дъжд не дъжд сум там.Не вярвам да е по-неграмотен от кривия.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Ботев още празнува, но предстои визита на Славия
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: