ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Ботев пуска 7200 билета за Дербито, 1200 са за Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 13.03.2014Коментари (80)14889
© Plovdiv24.bg
Ботев ще пусне 7200 билета за дербито с Локомотив, като 1200 ще бъдат за привържениците на "смърфовете". Битката за Пловдив ще се играе на стадион "Васил Левски" в неделя от 14:00 часа. 

Бултрасите ще бъдат разположени на сектор "Г", докато привържениците на "черно-белите" ще заемат местата в сектор "Б". 

"Сезон­ните карти за домакинствата ще важат. Имаме над 1500 души с такива. Дано няма сблъсъци по магистралата", коментираха от управата на "канарче­тата".

Още по темата: общо новини по темата: 48
19.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
17.03.2014
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво стана, питам отворковците по-долу, дето само знаят да мрънкат-1500 продадени билета от Ботев и 1200 от Локомотив, да пускаме ли допълнителни билети?
+1
 
 
Това е подигравка с футбола и с феновете,нашите въшлиВи управници знаят,че това е най-великото дерби,и се страхуват,че могатда се случат неприятни за тях неща!Не прави чест на жълтите,че са ни дали тази символична бройка билети!САМО ЛОКО И НЕКА ПОКАЖЕМ КАКВО ЗНАчИ ДЕРБИ!
+1
 
 
Стига със тезе ограничения, пускайте билети колкото искат хората,работа на полицията е да мисли за реда , що за глупост е да не продаваш билети при положение че две трети от стадиона е празен.
+5
 
 
Аз не знам ръководството и тарторите на жълтите, от какво се страхуват, че не пуснат билетите на свободна разпродажба в Пловдив и София?!При нас настроението е минорно заради продажния собственик, който имаме и заради конфронтацията между нас и Динев, която предизвика поздравителната телеграма от БФС и най-вече декларацията от името на нашия клуб.Да не говорим, че при нас на "Лаута" от много време се наблюдава нестихващ отлив на фенове, които все повече се застояват пред телевизора, вместо да дойдат на мач на любимия си отбор.Та не виждам, какво ви уплаши?! Колко си мислите, че ще дойдем предвид това състояние, в което се намираме в момента...да не дойдем милиони?! Нито сме в подем, като публика, нито отбора ни като игра и резултати, ама папагалска работа.Аз повече бих се засрамил, ако ни отпуснете примерно 2 000 билета и не ги изкупим, щото тогава подигравките от ваша страна, че не можем да съберем 2 000 ще е много по-лоша за нас, отколкото безумния ви страх, че може да сме повече от вас.В Неделя съотношението ще е 3,5:1 в полза на жълтите, щото имат собственик-мечта, работещо ръководство, добри треньори и много добър отбор.Ние, кво имаме - на г*за вълна, майна.Папагали, за кво ви е страх ве, майна, така само се излагате и ви се смеем!Иначе аз апелирам за толерантност и уважение и от двете страни.Без побоища и щети по пътя!Отиваме на едно дерби, на един футболен спектакъл, какъвто трябва да се превърне този мач...не отиваме на война, майна.Респект и уважение едни към други и тва е...който е по-добрия отбор, той да победи!Тази омраза между нас ми е непонятна.Какво ще спечили Бареков, ако Локомотив го няма, както ви е обещал на едно от събранията ви?! Локомотивците ботевисти няма да станат, ако ще и турско да стане.Но няма да има дерби, за което живеем и двете публики.Разберете, че Ботев е слаб без Локомотив и Локомотив без Ботев!Дано на някои болни мозъци не им се сбъднат заканите.Мисията на Бареков и някои тарточета от жълтите за унищожаването на Локомотив е безумие - просто ще се задавите с този кокъл.Локомотив е отбор с история, традиции и фенове и подобна мисия е абсурдна!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Утре трябва малко да загърбим конфликтите,поне за да пристигнем живи и здрави!На касите на стадиона ще има билети,нека допуснем и всеки локомотивец, желаещ да си купи билет,аз нямам нищо против.Преди началото и след мача сме пловдивчани,а по време на мача,ще си ги мерим!Това дерби ще трябва да е различно,пък в Пловдив пак ще се подхванем :).
+11
 
 
Цигани,какво толкова лаете не мога да разбера?!Ясно е,че имаме тройно повече публика от вас!Достатъчно са ви тези билети!
+7
 
 
Когато дойде време Локо да домакинстват, да го направят на националния стадион Васил Левски и тогава да пуснат билетите на свободна продажба ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Шоуто започна! Пуснаха билетите за финала за Купата
Пловдивски футболист осъди Марица, делото може да създаде световен прецедент
Страхотен обрат и четвъртфинал за Димитър Кузманов в Австрия
Много проблеми за Гигант (Съединение) преди домакинството на Карнобат
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: