ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Акция в подкрепа на референдума в Крим ще се проведе в подножието на "Альоша"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 15.03.2014Коментари (33)4961
© Plovdiv24.bg
На 16 март в Пловдив, от 11 ч. в подножието на Паметника "Альоша", ще се проведе акция в подкрепа на референдума в Република Крим. Политически сили, обществени организации и граждани призовават желаещите да се включат в този акт на солидарност и подкрепа за свободното волеизявление на кримското население.

В текста на събитието, обявено в социалната мрежа Фейсбук се казва:

Уважаеми кримчани,
Ние изразяваме своето възхищение от Вашето мъжество, с което защитавате интереса и волята на Република Крим. Категорично заявяваме, че българския народ ще приеме резултатите от Вашия Референдум, който се провежда на 16 март 2014 год.


Решението за провеждане на Референдум за статута на Република Крим и за нейното присъединяване към Руската федерация е историческо и е взето напълно легитимно от легитимния Парламент на Крим. Правото на народите за самоопределение е свещено и лежи в основата на редица международни документи и във Всеобщата декларация за правата на човека.

Решението на Парламента на Крим е част от една международно призната практика и отразява възможността за демократична волеизява на народа. Никой не може да лиши населението на Крим от това негово право, дори Европейския съюз, САЩ, НАТО или техните марионетки.


Ние твърдим, че в Украйна беше извършен неонацистки олигархичен държавен преврат, който застраши сигурността на целия регион, на Европа и на света. Сегашната самопровъзгласила се власт в Украйна е нелегитимна и се осъжда от мнозинството от обикновените хора на наемния труд, както в България, така и във всички други страни.


Българските граждани отхвърлят внушенията на официалната власт в България, че страната ни подкрепя олигарсите и неонацистката им власт в Киев. Официалната власт на България не говори с гласа на обикновените хора. България принадлежи на трудовия български народ, а той, в своето мнозинство, категорично застава зад интересите и волята на народа на Крим.

Разпространението на крайно националистическа, фашистка идеология е заплаха не само за Украйна, но и за човешката цивилизация. ЕС и САЩ категорично застанаха на страната на фашистите от Киев и се дискредитираха в очите на народите си.

Народът на България Ви подкрепя и Ви пожелава успехи, спокойно и мирно бъдеще, сигурност и прогрес във Вашия нов път.



Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Аз пък изявявам възхищение от куража и мъжеството на украинците, които след толкова години съветско-руска власт решиха веднъж завинаги да се откъснат от задушаващата прегръдка на Русия. Червените чугунени глави много ги подценяват, ама украинците водят въоръжена борба за независимост чак до към 1952 година, и то по време на властта на Сталин. ЕС и САЩ може да са всякакви , ама поне в техни държави досега Голодомор като този през 1933-1934 и 1946-1947 не е организиран. Да не говорим, че Русия е гарант заедно със САЩ и Англия за териториалната цялост на Украйна, в замяна на което Украйна си предаде ядреното оръжие. Ама ходи го обяснявай това на червените чугуни, като чуят мАскава и се подмокрят, взимайте си и Алошите, и чинията от Бузлуджа и се изнасяйте ако щете към Крим, Сибир, Северна Корея, Марс и т.н.. И не се връщайте. Тръгнали те от името на целия народ да говорят.
-4
 
 
Изказване на мнение "в Интернета" не се брой .. който излезе,покаже действие .. неговото ще е .. Статуквото не ми харесва,затова подкрепям !!
-1
 
 
Баси неприятните комунистчета. Жалко, че утре съм на дербито, бих отишъл с кеф да ги заплюя.
+2
 
 
В една европейска страна има още болшевишки сили способни да се изявяват по медиите, още по-лошо те ни управляват все още, така че щом народа го приема това за нормално, заслужава съдбата си!
+4
 
 
а аз скъпи мои съотечественици твърдо заставам зад българския интерес ===== тръгнал сульо и пульо от село Горно Нанадолнище да се меси при съседите си амбициран и подплатен от звонк в рубли или долари,от чии на чии след 3 национални катастрофи ,след маса предателства от така наречените наши приятели от които господ трябва да те пази някои ни побутва за да вземем страна=може ама България кво ще спечели от това ,приятелството приятелство но сиренето с пари
-4
 
 
Само не мога да разбера кой говори от мое име и защо се лиже руския г''з на КАпутинКА. Тези дето са писали тези странни редове или са болни или са били под моста когато се е раздавал акъл. Аз като гражданин на България твърдо заставам на страната на УКРАЙНА за нейната независимост и цялост. Останалото е именно фашизъм и руски фетишизъм.
-1
 
 
Най-добре ще е неуравновесените представители на "трудовия народ" да упражнят правото си на свободно волеизлеяние и да заминат за Евразийския съюз, оставяйки останалите нас "да се мъчим" тук без тяхното присъствие. Тази продажна болшевишка пета колона отново показва, че интернационалните интереси са над българските. Как може точно България да си позволи да подкрепя сепаратизъм, при положение че има малцинствени групи и граничи с държава, управлявана от ориенталската версия на Путин?!? Убеден съм, че тези комунистически екскременти тайно се надяват турците да пожелаят подобен референдум в България. Няма да се учудя ако утре подкрепят и идея за референдум за обявяване на ромска република в Столипиново. Всичко, което е против България и крепи Русия, Турция и Азия като цяло е добре дошло за болшевиките!
+3
 
 
Продължавайте да лижете американски задници и ще се оправите !!
+6
 
 
Не можах да се сдържа възмущението!.. Аз съм за референдума,.. най-малко по причината, че роднините ми живеят там и поколенията от рода ни, по единия или другия начин, са свързани с руския Черноморски флот. Но откъде накъде някой, който даже не се "легитимирал", ще говори от името на българския народ? :((( "Ние...",.. кои сте Вие!? Защо изкуствено създавате напрежение, защо ме сблъсквате с истинския български народ, с който живея - в радост и в печал - повече от 30 години??? Малко ли проблеми има тук, та да им "вкарвате" в главите и проблемите на Крим? Наистина, започвам да мисля, че някой плаща на подобни защитници на Крим, Альоша и т.н, да не секват подобни покани-провокации!! Какво ще промените?? Освен утре още някой продавач на увехнал зарзават ще ми препоръчи да ходя в Москва, щом не ми харесва... :)))))
+3
 
 
"Категорично заявяваме, че българския народ ще приеме резултатите от Вашия Референдум..." Абе, кои са тия шепа шумкари, с портрети на Сталин над леглото си, дето говорят от името на народа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: