ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов напуска Ботев след мача с Левски!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:42 / 16.03.2014Коментари (155)19372
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов е обявил пред спортно-техническия щаб на Ботев Пловдив, че ще напусне треньорския пост в клуба. Това свое решение той е обявил вечерта преди мача с Локомотив Пловдив.

Стоилов е обявил, че няма да води повече Ботев Пловдив след мача с Левски независимо от това какъв ще бъде крайният резултат в мача реванш от четвъртфиналите за Купата на България.

По информация на Gong.bg, той е заявил на шефовете на клуба, че в Ботев има страхотни футболисти и в близко бъдеще ще има страхотен отбор, но за да стане това, трябва още малко време.

Причината, която е изтъкнал Стоилов е големият негативизъм около отбора. Стоилов се надява негативизмът да изчезне, когато той си тръгне.

Мъри не е искал натрупалият се негативизъм да повлия върху собственика на клуба Цветан Василев, който е осигурил всичко на Ботев Пловдив.

Станимир Стоилов пое Ботев Пловдив в края на 2012 година. Той подписа договор с клуба за срок от 2,5 години, който влезе в сила от 1 януари 2013 година.

Още по темата: общо новини по темата: 5
06.06.2014
20.03.2014
19.03.2014
18.03.2014
17.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе, Коцето Видолов има ли подходящ лиценз вече?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
- От кой отбор си? - От Ботев Пловдив! - От кой квартал си? - Не съм от Пловдив.
+5
 
 
Що пари изкараха мениджърският екип от комисионни! От всички новодошли, които са прекалено много за година и половина, плюс от продажбата на Тошко Неделев - 100% са изкарали МНОГО ПАРИ ОТ КОМИСИОННИ! А резултати - пак сме на 4-то място, като миналата година + пред предателско отпадане от турнира за Купата на БГ... Така че според мен е най-добре да дойде някой по-неопитен в мениджърските игри и доказан БОТЕВИСТ ТРЕНЬОР, КАТО КОЦЕ ВИДОЛОВ НАПРИМЕР. Другите 2 варианта за мен са Христо Стоичков и Ивайло Петев - всички гореизброени ще играят за победа всеки мач, което според мен е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ!
+5
 
 
Преди мача трябва да си ходи!!!Иначе ще ни закупае и после ще отиде в Луефски...
+8
 
 
Искам да ви обърна внимание че хубав или лош Юли Попов е ботевист повече от всички нас и ако не беше ЛИЧНО той Цветан Василев нямаше и да се сети че на света има отбор Ботев Пловдив ! Така че по-кротко с плюнките просто ей така за спорта. Най-голямата грешка ще е да свързвате Юли с Кривия и Мъри !
+6
 
 
Мъри, наистина с теб направихме крачка напред, но ти според нас си вече изчерпан и е време да си отидеш като пич. Ботев иска да влезе в друга фаза на развитие, а с теб и Кривия няма как да стане това. Ако ти не вярваш че трябва всеки мач да играем за победа как ще мотивираш футболистите да повярват ? В живота е така ако искаш да постигнеш 10 трябва да плануваш и да имаш цел 20 !!!
-4
 
 
Напускането на отбор не е като да отидеш на пазар, решаваш, тръгваш, и след теб потоп! Дава се оставка, сключва се споразумение за предварително прекратяване на договора, като се уточняват и финасовите параметри. През това време животът не спира. Според мен, Мъри е прав за негативизма, обхванал ботевистите. Прав е и в констатацията, че Ботев има страхотни футболисти, и го чака добро бъдеще, с уговорката, добавена от мен, ако не си разбием отбора! Очаквам новият треньор да потвърди тази оценка. Съмнявам се само в едно, че негативизмът ще напусне нашите души, с неговото напускане. С този си манталитет нашият клуб е обречен. След две - три загуби, един-два слаби мача, ще се появи недоволство и срещу новия треньор, независимо, че очакваме да е хитовият треньор Петев. Цветан Василев е в нашият клуб, само заради позитивизма на феновете! Той се надяваше, че за нас футболът е празник! Заради феновете, са отстранени Бакалов, Хубчев, Радуканов, Феро, Мъри. Това са пет добри треньора, за нашите стандарти! Дали ще може той да издържи дълго на това темпо на отстраняване на треньори! Не очакваше подобен негативизъм. Надявам се все пак, собственикът ни да не опознае нашата същност, преди да приключи реконструкцията на стадиона!
+7
 
 
Само да не ни сложат Стоичков, че ще цъфнем и ще вържем...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: