ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Времето на Мъри изтече
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 17.03.2014Коментари (121)14610
© Plovdiv24.bg
Бултрасите изразиха мнението, че времето на Станимир Стоилов в Ботев вече е изтекло. Тази оценка привържениците дадоха чрез сайта bultras.com, където изказаха своето мнение за дербито на Пловдив, спечелено с 2:1 от "канарчетата".

Ето какво написаха бултрасите:

Кой щял да върви като император из пловдивските улици след дербито, Мартин Камбуров ли?

Онзи, който излезе като насран вчера от националния стадион след загубата от родния му клуб с 2:1. Този Камбуров ли, който не успяхме да видим вчера на терена, а разбрахме, че е ходил до София, едва след като се показа по медиите? Такава е съдбата на Императора, вмирисана и пропита от комплекса наречен Ботев Пловдив.

Щом нямаш други качества, а една победа над вечния ти враг те прави император, сега ще си ходиш обратно с цървулите. Но всички българи знаем, че най-големите битки над Византийската империя са печелени от българските царе.

Истинският цар вчера на терена се казваше Иван Цветков. Вуйчо Ваньо влезе като резерва и донесе сладката победа на Ботев, след което влезе в прегръдките на близо 4 000 бултраси. Малко преди това същото направи и Юнес Хамза, който с глава се реабилитира за отсъствието си през повечето време на терена.

За дербито

Станахме свидетели на изключително слабо пловдивско дерби, което за лош късмет на мургавата част на града ни не завърши, както те се надяваха през цялото време. На моменти трябва да си признаем, че съперникът ни доминираше на терена, а "канарчетата" се поизложиха като редуваха грешки в защита и нападение. Вечно миризливите направиха цирка пълен, както те си могат. След края на мача отново показаха долния си характер със скандали и провокация нападайки футболистите ни. За техен късмет до сблъсъци по трибуните не се стигна.

Малко преди края бултрасите поискаха и главата на Станимир Стоилов за слабите изяви на Ботев в последните няколко мача. Добре, че бяха головете на Хамза и Цветков, за да стопят напрежението около Мъри, който пред медиите заяви с половин уста, че ще каже дали подава оставка, след мача с Левски за Купата на страната.

Според всички бултраси обаче времето на Стоилов в Ботев свърши независимо какво ще се случи в сряда срещу Левски. Ботев Пловдив трябва да поеме по друг път. Надяваме се, че цялото спортно-техническо ръководство на клуба ни ще подходи сериозно към предстоящия реванш с рогатите и няма да подари победата, както направи миналата седмица на Гейарена.

На трибуните

В самото на начало на дербито бултрасите разкриха "цивилка" и съвсем културно беше помолен да напусне сектора. Софиянецът крещеше, че е един от нас, но така и успя да докаже, къде точно живее и други малки подробности около "любимия му клуб", след като напускаше сектора с привърженици на Ботев Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 5
06.06.2014
20.03.2014
19.03.2014
18.03.2014
16.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ботев си има собственик който ще реши кой да е треньор.Другото са словоблудства на малоумници.Само Ботев Пловдив.
+3
 
 
Ето каква беше тактиката на Ботев в дербито:"Пустинята Сахара... Мръсен, потен и миризлив циганин се влачи жаден и изтощен под жарките лъчи на слънцето - 56 градуса по С. И изведнаж... о чудо, насреща му оазис и кладенче с вода. Манго съблича черно-бялата тениска и се навежда над кладенчето да се напие... Прас-прас и бедуинът Юнес Хамза с вуйчо си Ваньо отсичат циганската глава която се търкулва в кладенеца ..."
-4
 
 
Рязаните ги тресе някаква извънземна грандомания. И която освен всичко друго, им взема малко останалия, пилешки акъл. Ако си нямате нормално мислещи в агитката, платете на някой да ви напише една сносна декларацийка, шото явно по селата и в джамиите българският език го претупват отгоре-отгоре!
+3
 
 
Пичове, с всичко съм съгласен, но не мога да разбера как може от официална страница на феновете на Ботев на някой болен мозък да му хрумне да пише на кръчмарски език, все едно всички фенове са вечно пияни дебили с незавършено средно образование. Може да се бъзикаме неофициално с буферите, но не може да се пишат откровени тъпотии на "виртуалната витрина" на клуба. Това подрива реномето на великия Ботев Пловдив. Не става така, момчета. Иначе, съм съгласен относно оценката за направеното от Стоилов: кръгла нула.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Вън още утре.. Само ще ни навредиш на мача с говедата.. ВЪН!!!
на 17.03.2014 г.
+12
 
 
толкова много негативизъм може да роди само болен мозък. футболът е само една игра и трябва да обединява, а не да разделя. БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ И ДОБРИ
+7
 
 
Много глупава декларация!Не си личи това да е дело на маса хора,прилича по-скоро на размисли на някой си.Какво ви бърка локото бе хора,дербито е забравено,проблемите си останаха.
+2
 
 
С такива изказвания цигани, рогати, говеда, насран. Едвали сте най-толерантната публика в България.Това показва, че сте най-жалката или по точно онези псевдо фенове
+10
 
 
Стига вече с тези декларации и съвети кой да става треньор.Има си собствиник,който доказа,че не му е безразлично какво става с отбора.Не сме ние хората,коита да назначавеме и уволняваме,който дава парите той решава,ние трябва само да си подкрепяме отбора безрезервно,а на който не му харесва просто да не идва на стадиона,просто така олекваме и се настройваме едни срещу други,защото колкото са съгласни с тази декларация,толкова и са несъгласни и започваме да се плюем по форумите за кеф на буферите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: