ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Приятел на Стоичков ще води Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 18.03.2014Коментари (28)8850
© Plovdiv24.bg
Петър Пенчев най-ве­роятно ще во­ди Ботев Плов­див в оставащите шампионатни мачове до края на се­зона. Очаква се бившият защитник на "канарчетата" да поеме вре­менно поста в четвъртък, ден след дву­боя реванш с Левски за купата, пише "Тема спорт".

Станимир Стои­лов вече е взел реше­ние да напусне Бо­тев и би трябвало да го обяви официално непосредствено след края на мача ут­ре. Мъри ще се опита да се раздели триумфално с жълто-черните. Той подготвя отбора за убедителна победа над сините, чрез коя­то тимът да се класира за полуфиналите.

Пенчев е гласен за треньор до лятото, когато се очаква постът да бъде поверен на много популярно име. Сред ва­риантите е Христо Стоичков, но има и други опции.

Петър Пенчев е изключително близък на Сто­ичков, като работеше при него в школа­та на Чавдар Етро­поле.

Още по темата: общо новини по темата: 5
06.06.2014
20.03.2014
19.03.2014
17.03.2014
16.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Жалко, изпревариха ни! "Официално: Вилаш-Боаш поема Зенит" хе хе...
+8
 
 
Петър Пенчев и Коце Видолов са НАЙ-БОТЕВИСТКИЯТ ВАРИАНТ! Феновете ще им се радват дори да загубят, защото няма да има съмнения, че са нечии линейки - сини или червени, или оранжеви и т.н. Важното е да играят за победа всеки мач, пък каквото стане. Да има атаки, спортен хъс, агресия - ТОВА НАЙ-ВЕЧЕ ИСКАТ ФЕНОФЕТЕ НА БОТЕВ! При сегашните всеки мач е мъка и съмнения... НОРМАЛНО Е ДА СЕ НАТРУПА НЕГАТИВИЗЪМ!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Пепо + Видолов може да се окаже неочаквано добра комбинация! Първите истински ботевисти , които ще водят клуба! Да ги назначават утре и да се слага край на тази сага. Ако се справят до края и класират отбора, да се оставят и това е. Стига експерименти с разни пишман специалисти, изпаднали от Ловеч или Разград, които нямат нищо общо с духа на отбора и публиката. В България в момента няма доказано име освен Херо, а човек отвън ще се види в чудо.
+8
 
 
Петър Пенчев е много добър вариант! Но заедно с Мъри да си обира крушите и Кривият! И Фелибелията да почерпи! Абе всички ще вдигнем наздравица по този повод!
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 18.03.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 18.03.2014 г.
+6
 
 
Хващам бас че няколко дни след като Стоилив напусне ще четем новина в която се казва че новият наставник на Левски е Станимир Стилов.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
по добре Пепо отколкото правилния но има и друго неуважаеми Мъри върни и парите които си взел без да постигна нищо,на теб все трябваше да ти се дава време а не беше лишен от нищо
+13
 
 
Въпреки, че е млад и няма опит във воденето на големи отбори, аз съм склонен да дадем шанс на Пепо. Той също осъзнава, че това е птичето, което е кацнало на рамото му, и ако се провали, кариерата му ще тръгне надолу. А има ли успехи с Ботев, кариерата му ще тръгне нагоре. Да припомним, че Петев също нямаше никакъв опит, а докъде стигна. Същото и с Гуардиола и т.н. Очаквам Пепо да е много мотивиран и да предаде тази мотивация и на футболистите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: