ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри остава в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 21.03.2014Коментари (109)15078
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов ще продължи да води "Ботев" още дълго време. Оставката му не е приета от собственика Цветан Василев, пише "Стандарт".  Двамата са се чули няколко пъти по телефона в последните дни. На Мъри и екипа му е гласувано пълно доверие. Новият силен човек в клуба - Иван Джиджев, също е уверил Стоилов, че ще има възможност да работи на спокойствие.

Така че "канарите" пак да полетят в Европа и да оставят диря. Бизнесменът, който досега бе президент на баскетболния "Левски", се мести да живее в Пловдив и взима нещата в свои ръце. Спортния директор на "жълто-черните" Александър Александров също запазва поста си, според информация от кухнята.

"Всичко се решава от Цветан Василев. Аз досега съм работил усърдно в името на "Ботев". Ако прецени босът - ще продължа. Отборът върви добре - бихме в дербито "Локо", потопихме и "Левски" навръх техния юбилей. Футболистите, с които разполагаме, всички виждат, че са класа. Трябва ни и малко спокойствие. Тази година гоним класиране в Лига Европа, догодина ще се мисли и за нещо повече", сподели Кривия.

Най-дискутираната тема в модерния комплекс бе понижаването в длъжност на Юли Попов. Бившият председател на съвета на директорите на "Ботев" явно не е бил долюбван от повечето кадри на пловдивчани. "Доста хора си отдъхнаха, след като се разбра, че Юли Попов вече няма да има същата власт. Решението на Цветан Василев, както винаги е правилно", коментираха под сурдинка в Коматево.

Още по темата: общо новини по темата: 13
07.05.2014
06.05.2014
03.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
15.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано Мъри да не чете тук,за каква омраза и злоба става на въпрос,че ще трябва да се застреля, просто народа е изпростял тотално,и аз не съм доволен от играта на отбора и вече ми е все тая дали ще остане или не,но никога няма да обидя никой,а пък е факт,че последният мач се видя,че имаме много потенциал,ако пък остава треньор да си опича титулярният състав,че ми писна да гледам футболисти които се чудят какво да правят топката.А за Александров съм все още на мнение,че трябва да напусне или да го изгонят.
+6
 
 
За информация на ботевистите във форума: Васил Пенев е провокатор. Такова лице не съществува реално извън виртуалния свят. Няколко пъти го засичам да влиза в роля, което ме навежда на мисълта, че това не е реален привърженик на Ботев, а човек с користни намерения. Какво имам предвид - преди няколо месеца същото лице се опитваше да се представи за "радикален бултрас", умишлено използвйки вулгарен език и хомосексуални заплахи. След това изчезна за известно време. Преди няколко дни се появи и започна да брои кой колко препинателни знаци и правописни грешки правел. Това показва, че това лице умишлено се прави на дебил. Този не е фен на Ботев, а платен клакьор. Само, че забравя, че в нета всички следи остават. Правете си изводите за какви хора става въпрос, когато скачат на бой за Мъри и Кривия.
+4
 
 
аз бях против Мъри, дразни ме стила му на игра бавно,мудно,но щом остава ,дано се поуспокой положението и отбора да заиграе по-добре,и по-атрактивно и красиво,да се отпуснат и забавляват на терена...ще броим пилците на края на сезона
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 21.03.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Хайде стига глупости който плаща поръчва музиката много бързо забравихте къде бяхме преди 3 години и какво правихме.Борихме се просто да имаме отбор а сега собственик ни е най-богатия българин подкрепяйте отбора на всички ни е ясно ч е играем слабо но има и такива моменти само Ботев и голяма благодарност на господин Василев за това че се занимава с нас
+8
 
 
Кривия глупак работи усърдно във въртенето на интригите,той е най големия паразит!
+2
 
 
Спрете се вече, мрънкалници! Писна ми да слушам на стадиона само негативни неща,(мъри смени го тоя, махай го тоя, и т.н.) как един не оценява това, че сме най-добрия отбор в първата седмица, безспорно Мъри и той носи вина за някой мачове, но има и огромна заслуга за резултатите през последната година. До всички мрънкалници: "обръщайте монетата и от другата страна от време на време"
+3
 
 
Аз пък съм на мнение ,че трябва да закрият всички форуми ,феисбуци и други такива даващи масова гласност на мненията ...Много "треньори" ,много "разбиращи",от всичко по много ! ...От ден на ден става все по-страшно и грозно ,после ,защо футбола ни бил на това ниво!? ...Ами каквито феновете ,такъв и футбола ! Хайде със здраве ...Това беше моята последна публикация .Започвам да се само-почиствам от негативизма и пошлостта . Само Ботев !!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+7
 
 
И за какво беше тоя цирк,за да паднат Юли и Бакала ли?Те ли са главните виновници или не са съгласни с някои неща и затова ги отстраняват???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: