ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мъж и жена са с опасност за живота след тежка катастрофа при преминаване на червено
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 22.03.2014Коментари (21)8396
© Plovdiv24.bg
Мъж и жена са с опасност за живота след катастрофа вчера в Пловдив. Около 22 часа на кръстовище между бул.

"Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев" лек автомобил "КИА" преминал на червен сигнал на светофара, сблъскал се с лек автомобил "Ситроен", а след това се завъртял и врязал в електрически стълб. В болница в тежко състояние са настанени шофьорът на първата кола Й.А. /27 г./ от Пловдив и 29-годишната му спътничка от Пазарджик.

На мъжа е назначена кръвна проба. Няма данни за употреба на алкохол от 21-годишния водач на "Ситроена" от Брестник. По случая работят служители от сектор "Пътна полиция" - Пловдив.

Според читател на Plovdiv24.bg, единият от участниците в инцидента е таксиметров шофьор. След катастрофата десетки негови колеги са се стекли на местопроизшествието ис а блокирали булеварда. Информацията на нашия читател все още нее потвърдена.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дали бакшишът не си е мислил,че ще впечатли момичето колко бързо кара?!Да минеш със сто километра на червено, докато возиш пътници е равно на опит за убийство!
0
 
 
гаден тъп прост бакшиш да убие клиентка. аз ако съм на роднините и ще съдя тъпата фирма до дупка! вече като се качвам на лайнян бакшиш му викам да кара внимателно и не минава на червено. не ме интересува!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 23.03.2014 г.
0
 
 
Очите на 7 и повече концентрация е решението на проблемите ни, а не набиване в очите ни на светофарите от следващото кръстовище... стига глупави оправдания бе хора.
+4
 
 
Трябваше някой да се пребие на този светофар, за да му се обърне внимание. Сигнализацията е ужасна. Идвайки от Камела не можеш да видиш отдалеч какъв е сигналът, понеже светлините на следващия светофар до Кауфланд са много силни, а и няма светофари над самото платно. Дано някой се замисли и направи така, че там да няма повече тежки инциденти.
+6
 
 
На много кръстовища (нямам наблюдения върху всички) има огромен интервал ( около 5 сек.) между червените сигнали пускащи колите в 2-те посоки. Поне за мен това предразполага повече към катастрофи, защото много от шофьорите го знаят и разчитат именно на това, когато минават на червено!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 22.03.2014 г.
+10
 
 
Проблема идва от там, че шофьорите не внимават и са бльони. За съжаление съдбата на внимаващите е пряко свързана с тези, които не ги е грижа за живота им.
+18
 
 
Когато става дума за някой малоумен бакшиш, веднага се събират 100-а други бакшиша, но да видят, че нормален човек катастрофира и се удря жестоко, едва ли ще спрат даже.
+5
 
 
В случая светофарите си работеха обаче, а таксиметровият автомобил, преминал на червено, се е движил по бул. Никола Вапцаров и е ударил автомобилът, идващ от негово дясно по ул. Димитър Талев.
+8
 
 
Това кръстовище вечерно време е изключително опасно след като се спрат светофарите . От много време е този проблем и според мен там трябва светофарите да се оставят 24 часа да работят , защото много често тези които идват от Димитър Талев не спират на Стопа и преминават през кръстовището и ако тези които се движат по Никола Вапцаров не го видят ето я катасфтрофата . Дано човека се оправи и да му е урок друг път да не преминава на червено и то вечер
+11
 
 
Бяхме там, точно така е. Автомобилът, преминал на червено, е таксиметров, на фирмата Виайлет - 6160 е номерът им. Беше размазан отпред, повече от половин час пожарникарите не можеха да извадят от него шофьора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Искаме 47 милиона лева за Южен обходен колектор
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: