ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев излезе с резерви на "Герена" и падна с 0:2
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:07 / 22.03.2014Коментари (393)29420
Ботев загуби гостуването си на Левски с 0:2 в мач от 28-ия кръг на "А" група. "Канарчетата" излязоха с резервите на "Герена", след като преди няколко дни хвърлиха доста сили и отстраниха "сините" за Купата на България.

Даниел Димов изведе домакините напред в 11-ата минута. Защитникът бе изпуснат от бранителите на "жълто-черните" след корнер и от близо вкара за 1:0. 

След светкавична контраатака Димитър Макриев удвои няколко минути по-късно. Владимир Гаджев бе изведен отлично от Станислав Ангелов, след което подаде на синята седмица на празна врата и той направи 2:0. 

В края на първата част Бенга можеше за върне едно попадение, но ударът му с глава бе спасен с върха на пръстите от Блажевич.

През втората част Станимир Стоилов замени изключително слабия в този мач Везалов, като на негово място пусна Спрокел. Малко след това в игра се появиха Доре и Хамза, но и те не можаха да помогнат на "жълто-черните" до отбелязването на почетно попадение в тази среща. 

В края на срещата Левски остана с 10 души след втори жълт картон на Борислав Цонев.

Въпреки загубата Ботев запазва 4-то място с актив от 49 точки. Левски се изкачи на 5-та позиция с 47 пункта.

Левски - Ботев 2:0
1:0 Димов 11
2:0 Макриев 16

Левски: 1. Блажевич, 4. Ангелов (П. Димов), 3. Белаид, 17. Чмовш, 40. Нунеш, 45. Гаджев (Бастос), 25. Д.Димов, 21. Р.Цонев (Бру), 18. Б.Цонев, 22. Мисяк, 7. Макриев

Ботев: 1. Стаховяк, 11. Христов, 24. Везалов (Спрокел), 6. Бенга, 28. Филипов, 16. Иршак (Хамза), 88. Сърмов, 7. Огнянов, 10. Вандер, 15. Педро, 19. Цветков (Цветков)


Още по темата: общо новини по темата: 13
25.03.2014
24.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+19
 
 
Стигнахме дотук, защото те успяха! Ръководни фактори на двата клуба целенасочено и методично замениха пословичното взаимно уважение между двата клуба и насадиха вместо него омраза! Разделиха ни, изкарвайки ни врагове, а вътре в агитките нароиха безброй фракции, та да станем още по-разединени и хаосът да е още по-пълен! Много от нас се поддадоха на манипулацията, за съжаление! Това им позволи на предишни и настоящи собственици да си правят машинацийките на наш гръб!!! А реално ние сме фенове на два ПЛОВДИВСКИ отбора, за които винаги водещи са били любовта към играта, феърплея и дълбокия респект към противника. Закачки и подмятания е имало и ще има, но в миналото те са били добронамерени, нямало е такава злъч и отрова в тях. Аз вярвам, че можем да променим нещата! Просто всеки от нас трябва да си припомни, че ние сме пловдивчани - приятели и роднини, които ОБИЧАМЕ любимите си отбори и почитаме съперника. Аз не мразя нито един привърженик на Ботве ПД и уважавам постиженията на този отбор! Локомотив ПД е моят клуб и съм горд, че съм роден и израснал в Пловдив, където ЗА МЕН любовта е черно-бяла! Аз обичам моя клуб и уважавам съперника, а вие?
+11
 
 
За мен лично е ясно едно- Мъри не стои зад загубите от Левски- всеки който го познава, знае колко е амбициозен и сребролюбив, така че да ми казвате, че той си е направил експеримент без знанието на ръководството и така за загуби и без това разклатеното доверие към него и така да рискува скъпоплатената си добра работа само за да отиде в разклатения и естабилен Левски , където го чака расъбличане , това може да го каже само заслепен човек.За мен беше показателно изказването на новия шеф- феновете трябва да свикват, че ще има победи и загуби- е това не е ли отговор на всички въпроси.Както се казва - четете между редовете- аз го прочетох сутринта и разбрах, че няма смисъл да пътувам за София,че там ще се случи точно това, което стана посладните два пъти!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 23.03.2014 г.
-3
 
 
Гонзо отива в Левски за следващият сезон и значи Мъри остава на Коматево.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+15
 
 
Несъм писал от доста много време,просто чета коментари и размишлявам,много от вас пишат за продаден мач,как сме подлоги на грандовете и тн,но никой не каза един път колко слаб отбор сме,как досега взимаме измъчени победи благодарение на таланта на някои футболисти,истината е че Мъди не е тренер,нямаме тактика,няма халфова линия,няма ясна стратегия отпред,няма нищо,е как тези футболисти да играят,като няма кой да им покаже как,колко точни паса имаме за последните мачове,колко създадени положения пред противниковата врата,колко заучени комбинации? Пълна скръб сме и май трябва да се примирим.Да,сега ми пишете минуси че говоря против ВЕЛИКИЯ ТРЕНЕР КАУНЯ !
+16
 
 
Едно нещо е пределно ясно - с Мъри начело, Ботев никога няма да спечели срещу Левски! Ако някой ботевист иска това, нека си подкрепя Мъри. Аз обаче не искам да бъдем надигравани от най-жалкия отбор на Левски откакто съществуват! Не искам такъв "правилен футбол", с подаване на топката от халфовене назад, а не напред!
+14
 
 
Няколко дни реших да си проясня главата, без да чета, пиша или говоря за Ботев, а само да гледам ясно на нещата. Това, което виждам засега, с риск да греша напълно, е как ръководството ни майсторски усуква вината между всички с полуизказани неща, разчитайки на признателна безкритичност от страна на феновете. Тревожи ме, че някои от нас са стигнали до крайности, притеснявайки се, че дори чрез съмнения могат да наранят и обидят мажоритарния ни собственик. Ако трябва да съм честен, изключвайки базата и стадиона, до този момент не съм видял нищо сериозно около любимия си отбор. С това не мога да кажа, че са такива намеренията, тъй като е възможно и да има сериозно разминаване между амбиции и способности. Фактите обаче говорят, че до този момент статутът на Ботев е да бъде твърдо втора цигулка зад софийските "грандове", които са най-слаби в историята си, и зад олигарсите от Разград и Ловеч. Дали Стоилов е инструмент в този план? Дали не иска да бъде, но никой вече не го пита и в това е драмата му? - въпроси, на които нямаме отговори. Да бъдем реалисти - Цв. Василев прояви интерес към футбола заради необходимостта му от политическа подкрепа, а Пловдив е доста ключов град в политиката. Всякакви други приказки са само за изключително наивни хора, които биха гласували за Царя или Бареков. Моите политически убеждения са доста различни от линията на ТВ7 и на опорните точки на кабинета и приказките за наивници не ми оказват влияние. Пожелавам на всички ботевисти да бъдат наистина независими и да не се притесняват да изказват свободно мнението си. Ако няма критика и трезв поглед, винаги ще има злоупотреби с доверието. Не се притеснявайте - собствениците на клубове в България въобще не са толкова чувствителни и тънкообидчиви. Учудвам се, че някои даже са забравили близкото минало. Оттегляне има само поради други причини, но никога заради феновете, не и в страната на (пост)комунистическите владетели. Бъдете свободни и говорете каквото мислите, а ситуацията около Ботев, Левски и другите водещи клубове скоро ще се изясни така или иначе покрай ситуацията с Русия и нейния банков сектор.
+11
 
 
Всичките ни "доброжелатели" изпълзяха от дупките и започнаха да ръсят глупости. Не разбирам колко много са наивни някои наши фенове и им се връзват на глупостите. Едва ли не Цветан Василев уредил мача. Ако той го прави щеше да пусне Левски за купата, а ние да се борим през първенството. Ама то трябва да се сети човек защо така. Eдва ли ще налива тези пари и ще иска да падаме. Той иска да играем в Европа. Това е целта. Просто Мъри ги съживи. Истината според мен е, че му се клати стола в Ботев и ако бяхме били Левски и за първенството, едва ли щяха да го приемат феновете в синьо. Левски бяха рухнали след отпадането за купата и очаквах лесна победа. Правилния обаче реши да пусне резервите. Няма лошо да ги върти по 2-3-ма, но не толкова. Пак казвам, да пуснеш хора в защита, които никога не са играли заедно, срещу Левски в София е или малоумие или подарък към другия отбор.
-2
 
 
Предлагам за известно време да не пишем по форумите и да не се нервим излишно защото някои неща не са ни ясни или пък са ни ясни ,но нищо не може да се направи . След събота вечер съм отчаян...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: