ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Мачът с Черно море ще бъде оспорван, очаквам да подобряваме играта си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 25.03.2014Коментари (71)11246
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов очаква оспорван сблъсък срещу отбора на Черно море. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда /26 март/ в двубой от 29-ия кръг в първенството. Срещата между "канарчетата" и "моряците" е пета в рамките на този сезон, след като се изправиха по два пъти един срещу друг в първенството /2:0 и 0:1/ и турнира за Купата на България /1:0 и 0:0/.

"Очаквам мача с Черно море да бъде доста оспорван. Този отбор показва добри игри от началото на плейофите и вече доказа, че е труден противник за всички в първата седмица. През миналата година се срещнахме доста пъти с Черно море и във всички случаи се получаваха сериозни футболни битки, очаквам така да бъде и сега", заяви Стоилов пред клубния сайт по отношение на съперника.

"Нашият отбор трябва да подобри качеството в играта си, а с това ще дойдат и по-добрите резултати. Много е важно, особено в сгъстения цикъл на плейофите, бързо да забравяме отминалите мачове и да се настройваме възможно най-бързо към следващата среща. Трябва да показваме характер, да се стремим да повишаваме нивото си като игра и, разбира се, да трупаме точки", каза още наставникът на "канарчетата".

За двубоя с Черно море Станимир Стоилов няма да може да разчита на наказаните за натрупани жълти картони Йордан Христов и Вандер Виейра. След изтърпяна санкция в "жълто-черните" редици се завръща Абел Анисе.

Във вторник следобед Ботев ще проведе последната си тренировка преди мача. Заниманието е с начален час 15:00 на "Футболен комплекс Ботев 1912", а след него отборът ще остане на режим на базата в Коматево.

Още по темата: общо новини по темата: 12
27.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А бе хора, освободете се от тези таласъми, които ви преследват посред бял ден. Собственикът ни прилича ли ви на човек, който от София до Пловдив, минава през Варна! Ще построи стадион, ща купи земята, ще прави градоустройствено изменение, ще бута стадиона, и чак тогава ще почне строежа на мол. На Марково тепе мола почти е готов, само дето търсят мераклии за молове! Собственик на Булгартабак беше руската външнотърговска банка - ВТБ. Спрягаше се ЦВ като скрит собственик. Собственици на Виваком са ВТБ и ЦВ. В строежа на южен поток, ще участват фирми, свързани с ВТБ. Очевидно е, че ЦВ е обвързан с ВТБ. Новият собственик на Булгартабак е люксембургска фирма. Пак се подозира, че ЦВ е обвързан със собствеността. В тази фирма има арабски капитал. Целта на закупуванета на земята в парцела на стадиона, в който предполагам влизат и сградите на спортната зала, и административната сграда, и достига до детската градина, е в бъдеще да навлезнат в Ботев руски и /или/ арабски капитали.
+1
 
 
Ама тука половината или си нямате друга работа или сте за нобелови лауреати оставям вие да си прецените. Прави са буферите да ви бъзикат... Каза ви се всички остават до лятото тогава ще се мисли какво не му разбрахте? Те и буферите не го искат коко ама си траят защото знаят ,че няма инъче кой. Стегнете се малко бе хора за това ли търпяхме толкова години сега за 5 мача да режете вени?
+1
 
 
За едно са прави буферите, много селяни има сред нас!
+1
 
 
Ако буферчето въобще знае че са играли срещу Лацио:)
+4
 
 
Преди една година когато питах как може да скандирате Мъри Стоилов на стадион Ботев ме плюехте, че отбора се подкрепя.ВИНАГИ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ ОТБОРА И ДА ПАДА И ДА БИЕ.Отбора не е треньора и точно защото подкрепям отбора бях против Мъри. А Пловдив е черно бял за зомбираните наркомани.На времето ходих и на мачве на локо срещу шопите и срещу Лацио бях ама вие си изгонихте вашата публика камо ли друг да ходи:)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
Цветан Василев каза в едно интервю ,че досега е нямал губещ проект и смята, че проекта Ботев също ще е печеливш.С футбол показа Домусчиев как се печели -влезе в а група купи 2 титли, но и 30 футболиста ,играха отлично в евро турнирите и сега ако ги разпродаде ще е напред.Цецо Василев няма да се остви да е на загуба ,но явно няма да печели от футбол.Ще вземе земята на стадиона защото е щедър предприемач-строи бази стадиони и тогава наистина проекта Ботев ще му е печеливш ,а целите лига европа еми с лига европа няма как да му стане печеливш проекта, лигата е за феновете а проекта той си знае .Дано не съм прав!
+2
 
 
Ние играта сме тръгнали да я подобряваме още откакто дойде. То не бяха Пирин, Любимец и т.н. Изгони няколко добри играчи и взе нови добри играчи. Не знам какво ги правиш всичките, но очевидно нещо куца в тренировките. Това, което могат не го показват.
-2
 
 
Станимире,сега ще бием Черно море с 2:0 и какво от това!Тепърва ще подобряваме играта:)))))След сезон и половина сега тепърва ще подобряваме играта!Везалов ти е виновен а ти като доказан и световно признат треньор го привлече само преди 2 месеца и половина:))) както и Домо и Сърмов.Сирака защити Везалов да не го гонят като си вкара автогол срещу Славия ,но после Сирака се махна от Левски и го изгониха-той ли ти каза да го вземеш?Момчето не е виновно ТИ ДОКАЗАНИЯ И СВЕТОВНО ПРИЗНАТ НЕКАДЪРНИК СИ ВИНОВЕН, ЧЕ ВМЕСТО ДА ГРАДИШ ОТБОР КОЙТО СЕ ПРДСТАВИ МН ДОБРЕ В ЕРОТУРНИРИТЕ ТИ ГО РАЗРУШИ,СЕГА НОВ ОТБОР КОЙТО ДАЖЕ НЕ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ЛЕВСКИ?! Щото трябваше да паднеш на герена нали а с титулярите ептен за резил.3 гостувания там за три мача 2 удара към вратата на Левски! За 270 минути игра 2 удара към вратата??!!Те са Барселона явно :)))Или някой ти казва да паднеш, но и срещу Любимец ли или срещу Берое -общо 4 пъти:))) Ти че не ставаш ясно ,но ако и Цветан Василев е замесен в което вече започвам да се съмнявам -тогава много жалко.Ако Ботев за него е поредния бизнес проект и със закупуването на земята на стадиона може да се окажем като Нефтохимик.Стадион Лазур им го взе градския съперник Черноморец!!!!!Или просто след 5 години може да си бутне стадиона и да си построи мол или банка:)Не ми се, мисли дано не е така,но ходил съм на мачве преди 18 години за евро турнири ходил съм на мачове и в в и във б група сега не ми се ходи.Просто това което правят не е моят Ботев.Единственият Ботевист в отбора ,от ръководството до терена, остана Моливчо -сега остава да го сменят с бижутера и всичко ще е 6:) Името Ботев е символ на революция, но и на още нещо -на надежда ,красота ,вяра и борба.Борба и красота няма ,остава ни надежда и вяра-само Ботев!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: