ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се издъни у дома срещу Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 26.03.2014Коментари (175)19678
Воденият от Станимир Стоилов Ботев изнесе поредния си слаб мач от началото на сезона в "А" група и завърши наравно 1:1 като домакин срещу Черно море.

"Канарчетата" започнаха по-добре срещата и наложиха териториално превъзходство. Първата добра възможност за гол се откри пред Доре, когато нападателя се освободи от бранител на "моряците" и стреля от границата на наказателното поле, но изпрати топката в аут.

В 16-та минута добра комбинация между Доре и Куртеан завърши с шут на последния, но Китанов спаси. Минута след това Ботев откри резултата. Куртеан центрира от корнер в наказателното поле, където Доре се извиси над всички и с глава прати топката във вратата на Китанов.

След гола Черно море изнесе играта в предни позиции и това даде резултат. Михаил Венков проби по лявото крило, върна към Божилов около дузпата, а нападателят на варненци вкара под плонжа на Адам Стаховяк за 1:1.

В 38-ата минута домакините бяха близо до втори гол, но силният изстрел от дистанция на Куртеан срещна десния страничен стълб на Китанов.

Втората част стартира с добра атака за "жълто-черните", при която Хамза бе изведен зад отбраната на Черно море, но нападателят се засуети и му бе отнета топката от бранител на гостите.

Късметът отново изневери но Куртеан в 55-ата минута, когато след силен удар от движение румънеца разтресе левия стълб.

В 65-ата минута "моряците" изпуснаха 100-процентово попадение. Бакари излезе очи в очи със Стаховяк и стреля силно, но шутът му нацели главата на вратаря.

В последните минути играчите на Ботев се опитаха да достигнат до победно попадение, като натикаха Черно море в наказателното му поле. Те обаче не успяха да уцелят вратата при няколкото си положения пред Китанов.

Още по темата: общо новини по темата: 12
27.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Запей с цяло гърло,Запей не се щади,ПОДКРЕПИ ОТБОРА с всички сили тиИ нека да покажем, че в нашите сърца,По-велик от БОТЕВ няма на света !Пичове ... трябва да сме на стадиона! Бойкоти и плюене не помагат. Собственика е изказал мнение и трябва да го приемем поне докато не видим дали ще се изпълнят целите поставени от него.
+5
 
 
Браво Мъри! Успя да изгониш публиката от стадиона...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Отношението на бултраситре е меродавно.Ние не сме оплаквачки на ракиджийници.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.03.2014 г.
+9
 
 
Видяхте ли снощи, г-н Джиджев, двама смели треньори и два надъхани отбора от А група? Ей това искаме да виждаме ние феновете. Затова - продължавайте с метлата! Следващият изходящ трябва да е Ал.Александров, далеч по познат като Кривия. То, такъв му е и характера де, въпреки че прякора му е заради кривите крака. Дано сте се запазнали, какви ги надроби и продължава да нагнетява атмосферата в клуба! А, също - великият треньор от Въгларово, човека изповядващ правилния футбол, кауна който може да ни изненада със всякакъв стартов състав, чиято тактика в мача не може да забележи дори светило като Алекс Фергюсън, човека с винаги късните смени, треньора с няколко любимци в състава, а другите - кучета ги яли, човека който може да даде всеки един мач на Левски, без да му мигне окото, треньора, който може да загуби два пъти от Любимец и още толкова пъти Берое, и само от тях ли.., треньора с двойно S, любимецът на шепа подмазвачи и щатни писачи тука - курифеят СТАНИМИР СТОИЛОВ! Нашата гордост от 1 година и три месеца! БОТЕВ не е имал никога такъв треньор, да знаете г-н Джиджев! Не е имал и ДАНО НЯМА! Запазнайте се г-н Джиджев с думите на собственика, че той дойде в Пловдив заради ФЕНОВЕТЕ на БОТЕВ. Право на г-н Василев е избора на ръководните кадри, но не прекалявайте в доверието към тях. Защото пълнихме стадиона, а сега не можем да напълним базата. Това е заради резултатите на отбора, получени вследствие на спортно-техническото ръководство. Колкото по-бързо го проумеете това - толкова по-бързо БОТЕВ ще е отбора, който ще ни радва - и нас и вас! Мястото на Александров и Стоилов е вън от клуба! Всички камбани за тия двамата вече са били! Просто, не чакайте повече!
0
 
 
Вчера сме загубили при юношите до 19 год от Левски в София с 1:0. Серкан беше резерва в първия отбор, но така и не се появи. За юношите е основен футболист, и можеше да бъде полезен.
-2
 
 
Не играхме лошо вчера. Имаше и желание във футболистите. През първото полувреме, Огнянов беше на обичайното си ниско ниво. Не е правилно да го пускат, играта му се влошава от мач на мач. Филипов започна мача зле, но през второто полувреме беше на добро ниво. Спрокел и Лукин се събираха на една място, намат синхрон. Въпреки добрата ни игра, моряците ни бяха равностойни. Напуснаха ги много футболисти. С нашите отхвърлени футболисти, Стефан Станчев, Домовчийски, Димо Атанасов, последният още от отбора от Б група, ни бяха равностойни. Това изглежда парадоксално, но се случва. Логиката показва, че в следващия мач сме обречени срещу Лудогорец като гости. Ние не успяхме да победим морето в къщи, а те бият ЦСКА в София, и са много по-силни от морето. Ако Огнянов и Сърмов не са в остовния състав, мачът ще е равностоен. Защитата ни е ясна, и е на прилично ниво. Иршак и Анисе сформират добра двойка. Куртеан навлиза във форма. Хамза, Доре и един между Вандер, Ромарио и Педро ще оформят атаката ни. Останалите двама, с Цветков, са добри резерви. Отборът ни не е зле. Човек е склонен да недооценява това, което има в настоящия момент. Може би имахме по-високи очаквения към отбора, от реалните му възможности. Виждаме Надалев колоко време го чакат в Майнц. Гарет Бейл, Неймар, двама от най-големите футболисти, не могат да влезнат от раз в новите си отбори! И още един пример. вижте колко бавно се изгражда стадиона, въпреки многото пари. Изграждането на отбор също е процес, не е еднократен акт. Лудогорец е по-скоро изключение от правилото, не е типичният пример!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+12
 
 
ГЛЕДАХ СНОЩИ МАЧА НА ЦСКА С "ЛУДОГОРЕЦ"...СТРАХОТНИ!!!ЯКА БОРБА,ФУТБОЛ,ДОСТОЙНСТВО!ПАДНАХА,НО ШАНСА ПОНЯКОГА ОБРЪЩА ГРЪБ.КАК СТОЙЧО Е УСПЯЛ ДА ГИ НАДЪХА ТОЙ СИ ЗНАЕ.ЧУХ И ДУМИТЕ НА СТОЕВ:ДОВОЛЕН СЪМ САМО ОТ РЕЗУЛТАТА,КАТО СЕ ПРИБЕРЕМ ЩЕ СИ ПОГОВОРИМ С МОМЧЕТАТА ЗА ИГРАТА!Е!КАК ДА НЕ УВАЖАВА ЧОВЕК ТАКИВА ТРЕНЬОРИ?!ПРЕДИ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СИ КАЧЕСТВЕН ЧОВЕК,ПОСЛЕ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ,ТРЕНЬОР,ДОКТОР И Т.Н.!ЦСКА АКО СИ ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗА ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ И БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЧЕ "ЛЕВСКИ" И "БОТЕВ" ЩЕ ВИДЯТ ЕВРОПА,КОГАТО НА к**а МИ НОКЪТ ПОРАСНЕ!АРЕ,ЧЕ РАНО СУТРИН ВЗЕХ ДА СЕ НЕРВЯ!УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!
+4
 
 
Само едно ще ви кажа буфери: Вие не заслужавате това,което се случва в клуба. Най-смешните фенове в БГ и днес го доказахте. Винаги ще бъдете провинциален клуб и това е. Истината е ,че и не заслужавате повече самите вие,а респективно и целия клуб. Клуба страда заради вас. Големите ви претенции без покритие. Свиквайте да сте някъде в средата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Ботев с уточнение за безплатните билети: Всяко дете трябва да е с възрастен придружител
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: