ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Петър Чобанов в Пловдив: Правителството ще тегли нов заем от 3 млрд. лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:36 / 27.03.2014Коментари (30)5935
© Plovdiv24.bg
"Евроизборите ще струват около 22 млн. лева. Днес в 9,30 в Централната избирателна комисия /ЦИК/ са се събрали да правят разчети и след като те бъдат одобрени, ще бъде разписана и план-сметката за тях". Това заяви финансовият министър Петър Чобанов днес в Пловдив.

"Правителството ще изтегли нов заем от 3 млрд. лева, обяви още Чобанов. С тези пари ще се запълнят големи дупки в бюджета и належащи разходи. Минималните пенсии ще бъдат увеличавани регулярно и постоянно според стратегията на държавата. Както имаше коледни, сега ще има великденски надбавки. Това е планувано и за догодина", прогнозира финансист №1 на държавата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички обръщат внимание на 60 годишния Доган,а никой не попита защо ще се харчат тези пари.
0
 
 
Ей тия тримата когато да ги гръмне човек все ще е закъснял.Този в ляво завлече сума ти фирми като не си плати ,този в дясно завлече една камара червени пари ,а този в средата е кукла на конци която ще завлече България заради интересите на двамата от двете му страни.Такива хора не са за затвор защото и там ще ни крадат,че и издръжка ще искат!Колкото и да реват че Бойко е мутра все пак след него нещо остана,а след такива като тези на снимката остават техните хотели ,палати мандри за сметка на строителите и евросъюза и бетонираното черноморие благодарение на пладнешкия обир на народа.Ето това е управлението сега -двама пишман комунисти и един мазен предател издигнат от турска партия .Каймаканина,Свинаря и една карикатура по средата!
0
 
 
Идвайте пари от запад, политиците ще лапат, а пък лихвите ще връща, внучето на мойта тъща. Лято е пристигай заем, как да те изпием знаем, втория ще вземем зиме, първия да изплатиме.
Aнонимен
на 27.03.2014 г.
+3
 
 
Ей българи , правете деца да има кои да връща добавките на пенсионерите за щяло и нещяло!!!
Aнонимен
на 27.03.2014 г.
0
 
 
този тъп народ си заслужава лайняната съдба.Гласуваш за комунистическите изроди и анадолските европейци и печелиш нови заеми ,нови кюстендилски сливи,нови опорни точки и стари евродупетати.Този боклук Пирински се пенсионира в парламента.Сега иска да си вдигне пенсията като евродепутатка.ТОВА Е НОВОТО ЛИЦЕ ,ЗА КОЕТО СТАЧКУВАХА ХОРАТА ПО ПЛОЩАДИТЕ.С ъщите стари к**ви.Не го ли е срам този изрод да с екандитатира за евродепутатин .Това ли е бъдещето на к-***ата БСП.СЪБУДИ СЕ ТЪП НАРОДЕ,АКО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ КАТО БЕЛИТЕ ХОРА.КОМУНИСТИТЕ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЩЕ НИ КЛАТЯТ С 340 ЛЕВА ЗАПЛАТА.ПАРИ ИМА.НЯМА КОЙ ДА НАКАРА ХАЙДУЦИТЕ ДА ПЛАЩАТ,ЗАЩОТО ХАЙДУЦИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА.ЗАЩО СА НИ 240 БОКЛУКА.100 СА ПРЕДОСТАТЪЧНИ.ДОКОГА ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ НЕЩАСТНА ДЪРЖАВИЦА.КОЛКОТО ПО -БЪРЗО СЕ ЗАТРИЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ПРИРОДАТА И ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ,КОЕТО ЩЕ Я НАСЕЛЯВА.ДАНО ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИТЕ ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ РАЯ ,В КОЙТО ЖИВЕЯТ .ДА ВЪРВЯТ В АДА АКО ГО ИМА.
+3
 
 
к'во стана.. пак милиарди на наш гръб ли!?!
Aнонимен
на 27.03.2014 г.
+4
 
 
тези пе**ли теглят заеми,следващите ги изплащат и се чудят как да вържат двата края с непопулярни мерки и икономии и лишения ,с които събират негодованието на народа ,който е останал в тази ши**на държава и същите тези пе**ли се явяват спасители и алтернатива на натиканите от тях .Това са комунистите-заеми и кражби до дупка,а народа да го духа и обвинявай следващия за лайната които си изсрал лично.
на 27.03.2014 г.
+3
 
 
Работата е отдавна ясна.Дружките на тримата глупаци горе държат да устискат до есента,после държавата кучетата я яли.Едни в брюксел като еврокомисари,други ще си наглеждат именията в енергетиката и туризма, а за нас х...я.Надяват се на огромна инфлация за да могат после с левчета да си платят кредитите вложени в доходоносния бизнес,а след провала на което и да е следващо правителство пак да се върнат на власт с протести и на бял кон.
+5
 
 
И,кои ще ги връща тези заеми..пак ние бедният народ..Просто нямам думи..Прост народ,беден народ..те са го казали хората...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: