ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев поиска от бултрасите търпение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 27.03.2014Коментари (70)10863
© Plovdiv24.bg
Нова регулярна среща между фенове и собственика на най-стария футболен клуб се състоя тази сутрин в Пловдив. Както вече "жълто-черната" общност разбра, Цветан Василев поиска от феновете търпение. "Хубавите и трайните резултати искат време. Ботев Пловдив не е клуб - еднодневка, няма и да бъде. Ние трябва да се постараем да изграждаме здрави основи всеки ден и да надграждаме над тях", са най-общо казано думите от г-н Василев.

В Ботев Пловдив ще има много промени в най-скоро време. Според собственика няма незаменими хора и никой не трябва да бъде спокоен за мястото си, а да работи здраво за просперитета на клуба.

Затова говори и последната ръководна смяна в Ботев Пловдив, тази на г-н Юли Попов с г-н Иван Джиджев. Тя има основна цел стягане на редиците на всички нива в ПФК "Ботев" Пловдив. Цветан Василев уточни, че не се съмнява в качествата на новия президент в нашия клуб, който ще направи всичко по силите си Ботев да стане за пример на административно и ръководно ниво в България.

След тези поставени задачи, който и треньор и ръководител да постъпи на работа в Ботев, трябва да се ангажира по програма и цели зададени от президента и собственика.

Хората, които представиха феновете на Ботев на срещата с г-н Василев останаха за пореден път убедени, че той е запознат напълно с обстановката в клуба. Както и след предишната среща, по разбираеми причини, и по изричното желание на Цветан Василев, детайлите от нея няма да бъдат разпространени. Организациите - Сдружение Ботев Пловдив, Клуба на привържениците на Ботев и Бултрас се разбраха преди края на първенството да се осъществи още една среща между двете страни.

Следващата седмица и г-н Иван Джиджев ще се срещне с бултрасите, за да се запознае с тях и да се обсъдят важните теми около клуба.

Източник: bultras.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пичове вие май не разбирате че в днешно време футбола е бизнес а не игра на чест. В случая парите ги дава Ц. В. и той ще казва какво ще става и как ще става. Нещата ще се получат но наистина се иска търпение.База , ЛЕ миналото лято, сега пак ще играем ЛЕ през купата!!! , 2015 стадион, взеха се играчи които трябва да се постработят още малко, нови ще се взимат лятото. Нещата ще се получат но постепенно няма как да стане за 1 година всичко.
+3
 
 
Много мангал с ботевистки никове, много нещо.Въшкари, не можете никой да заблудите - смърдите и през монитора.
+2
 
 
Мъри има поставени цели.След края на първенството,ако не ги постигне си отива.Туристическата екскурзия до долината на глинените гърнета и колебливата игра с моряците са повод за отваряне на кутията на Пандора.Мъри с право е на дуспата и само той може да измие срама който ни нанесе.Ботев не е опитно поле за доказване на самолюбието.Не е и бутиков отбор фойерверк,а дългосрочен проект на който разчитат пловдивчани.Победите ги няма,радостта от играта липсва и само един човек си вярва и редовно си взима заплатата,но с наведена глава.Изгонването от Левски ,ще му се стори на хасковският специалист като другарска раздяла,ако не оправдае очакванията на собственик и бултраси.Дано времето ме опровергае.
+6
 
 
Срамота Левски са много много слаб отбор в момента а ни бият и вас и нас с по 2 гола разлика .Ясно е на всички че и Локомотив и Ботев им полегнаха с тези ни управляващи Станков Мъри ще е така и занапред постоянни задкулисни игри при все в ущърб на на пловдивските отбори или по точно на пловдивските любители на футбола .Отивайте си в София мръсни продажни боклуци от мач на мач публиката оредява и на Лаута и на Колежа заради вас мръсни наемници .Трябват ни хора който милеят за Локомотив -Ботев и едва тогава ще гледаме футбол който ще се хареса на всички ни .
+6
 
 
Мен детайлите от "срещата" не ме интересуват, с изключение на един детайл: ЛЕГНА ЛИ БОТЕВ НА ЛЕВСКИ В СОФИЯ И АКО Е ТАКА, КОЙ ГО НАРЕДИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.03.2014 г.
+6
 
 
Явно, от нас се иска търпение! Търение, но за нас като ботевисти остава унижението от подарените победи на други отбори, срещу влизането ни в ЛЕ. И защо това се прави и в името на какво? Аха, за да остане послушния Мъри. Че то - с друг треньор спокойно си ставахме трети, че и втори! И защо тогава са тия циркове и схеми?
0
 
 
Представете си, че на ЦВ вече не му се дават тия 20-30 милиона за дострояване на стадиона. Какво би направи - ще излезе и ще каже "нямам пари" ли? Или "не ми се иска да си спазя обещанието"? Май е решил да прави така, че накрая феновете да го помолим да си ходи, а той от коректност най-накрая да се вслуша в желанието ни. Дано да не е така, но чувствам, че излагациите в последните 2 седмици бяха само началото. Ако това е замисълът, то в неделя отнасяме минимум 5-ца, а серията продължава и другата седмица в тоя дух. После до болка познатите "влязохме зле в мача", "момчетата се раздадоха, но им пречеше еди-какво си..." и т.н. + пълно доверие от собственика и така докато чашата на търпението ни прелее окончателно и сами кажем "майната му на стадиона, по-добре всички да се омитат"
-5
 
 
И аз съм скептичен, че е имало среща, и че ЦВ въобще е бил в Пловдив. Даже може и да не знае, че се е писало за такава среща! Явно е, че публика няма да има, докато отборът ни е в подобна игрова немощ. Всеки се кълне, че няма да стъпи на стадиона, че и десет като "перлата" да дойдат, пак ще сме си същите! Но още сега, ако победим Лудогорец, например, ще се заговори отново, че сме най-великите, че можем да станем шампиони!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
СРЕЩА С ВАСИЛЕВ...???АВЕ МОМЧЕТА,ВЯРВАТЕ ЛИ?!СИГУРНО НЕ!ЕТО ПОСТА МИ ОТ ВЧЕРА:ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ,ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА:Ние сме Ботев отбора на Пловдив нашата крепост се казва Колежа Дванайста година ний се родихме родината наша ний покорихме БОТЕВ ПЛОООВДИВ АЛЕЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕ Жълто и черно обичаме ние райето свещенно за него се бием.Името нашение ще браним с цената на всичко ще го опазим.БОТЕВ ПЛОООВДИВ АЛЕЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕ Имаме вяра верни до гроб сме мъка и радост ще споделиме градски момчета във Пловдив родени ние за Ботев вечно ще пеем. ВЯРВАМ САМО НА ТРЕЗВОМИСЛЕЩИТЕ ХОРА!ПРЕДСТОЯТ ИЗБОРИ,ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПАРТИЙКИ СА СЕ НАРЕДИЛИ ПРЕД БАНКАТА НА ВАСИЛЕВ ЗА ПАРИ С ОБЕШАНИЯ ЗА ЛОБИЗЪМ,ВИЕ СРЕЩИ С ФЕНОВЕ ОЧАКВАТЕ...КОИ СМЕ НИЕ ВЕ,ЗАЩО СИ МИСЛИМ,ЧЕ СМЕ ФАКТОР???ЖАЛКО Е,НО МАЙ Е ВЯРНО!
+8
 
 
Очевидно е, че никаква среща не се е провеждала, дори съм сигурен, че ЦВ вчера въобще не е идвал в Пловдив. Нещата започнаха да стават съвсем криминални. Поредната порция лъжи, съшити с бели конци. Никой повече не вярва и грам на настоящото спортно-техническо ръководство на отбора. Доверие трудно се печели, но само веднъж се губи. Нормалните фенове вярват на очите си, а не на наивен комсомолски ентусиазъм.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: