ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Потвърдено: Ботев без Хамза срещу Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:53 / 28.03.2014Коментари (24)8019
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев Юнес Хамза ще пропусне двубоя срещу Лудогорец от 30-ия кръг в първенството, съобщиха от клуба. Тунизийският голмайстор на "жълто-черните" е с разтежение в аддуктора на десния крак, което го вади от сметките на треньорския щаб за срещата с лидера в "А" група. Хамза пропусна последните две тренировки на отбора, като се очаква той да поднови занимания следващата седмица.

Наставникът на "канарчетата" Станимир Стоилов ще може да разчита на всички останали свои футболисти за гостуването в Разград, след като на негово разположение отново ще бъдат изтърпелите наказание от по един мач Йордан Христов и Вандер Виейра.

В петък следобед Ботев проведе тактическа тренировка на един от терените на клубната база, в която участие взеха всички играчи без контузения Юнес Хамза. Следващото занимание на "канарчетата" е в събота сутринта, а след него отборът заминава за Шумен, където ще бъде на режим преди двубоя.

Лудогорец и Ботев излизат един срещу друг в неделя /30 март/ от 19:30 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 12
01.04.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.03.2014 г.
+1
 
 
Суперселекции ! Пазарна стойност на отбора близо 20 милиона ! Пълен финансов комфорт ... и за краен резултат ПЕТО МЯСТО в първенството. Трябва да си голям бездарник за да докараш отбор с такива условия до такова класиране ! Каунь - ти си ГОЛЯМ бездарник !
+2
 
 
За мен е повече от ясно всичко и г-н Василев колкото по-рано го разбере толкова по-добре за отбора.Става въпрос за следното: Един мъгляв специалист и един интригант водят любиният ни Ботев към провал и съществуване в А група.Тези трубадури,които взе Мърлявия от Румъния и БГ повечето са за сателита-Бенга,Везалов,Филипов и за мен и Хамза.Единственият,който показава някакви качества е Доре и донякъде Куртеан. Питам аз колко пари взеха Кауна и Кривия за тези трансфери и докога ще се търпи тази безхаберна игра.Лошото е не загубите,а липсата на лице на отбора,липсата на стил,липсата на желание. За съжаление наложиха същата система и в академията имам предвид приемането на деца на принципа наши и ваши. Г-н Василев парите са важни,но отбор без лице обезмисля всичко.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.03.2014 г.
+2
 
 
И от мен един червен Х за майсторът на стартови състави, тактики, смени, напътствия, майсторът на схеми от Въгларово, гоненият от всякъде некадърник - Стоилоff !
+2
 
 
Започва се с контузиите! Миналия полусезон половината основни играчи бяха контузени! Ами как няма да са контузени като Мърльо ги тренира ганкиното! Слаб треньор, слаби играчи! А бе e всичко фата моргана макар, че взимат луди пари и нищо не им липсва! Мъри,Оставка е г*й...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Проблема в Хамза е, че много шум се вдигна покрай него и хората имат големи очаквания. Според мен е много способен играч и трябва да му се даде време, за разлика от Мъри той го заслужава.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+1
 
 
чудесна новина за мърлявия ..... вече има готово оправдание защо при поредно гостуване няма да отбележим гол...
+8
 
 
Нали са на линия Вуйчо Ваньо и Вандер. Те заедно с Доре и Куртян ще движат атаката, а назад отбраната и дефанзивните халфове да се подсигуряват. Не виждам причини този състав да не е толкова боеспособен, както би бил и с Хамза?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: