ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хамза изказа недоволството си от поведението на бултрасите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 30.03.2014Коментари (27)4890
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев Пд Юнес Хамза изказа недоволството си от поведението на феновете по време на мача с Черно море. Привържениците на жълто-черните протестираха срещу треньора Станимир Стоилов, а отборът допусна грешна стъпка след 1:1 у дома.

- Ако обичаш тима и клуба, не трябва да ти пука от резултатите. Трябва да си на стадиона всеки път и да помагаш на отбора. За пример, ако феновете ни бяха подкрепили срещу Черно море, щяхме да победим. С лекота бихме стигнали до още голове с тяхна помощ. Те трябва да идват на стадиона независимо от резултатите. Много клубове нямат такава фенска маса и не се ползват с толкова голям интерес. Затова е нужно ние да използваме това си преимущество и да печелим мачове - коментира Хамза. Нападателят ще пропусне гостуването на Лудогорец днес заради контузия.

Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 12
01.04.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+3
 
 
ХАМЗА,ХАМЗА...АКО ЕДИН СПЕКТАКЪЛ Е ЛОШ,КОЙ ХОДИ ДА ГО ГЛЕДА ВЕ МАЙНА???ТИ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ДОБРЕ,КАКТО И ТВОИТЕ КОЛЕГИ,ПА ДА ВИДИМ ТОГАВА!АМА ТО ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВНИ.
+5
 
 
Публиката на Ботев, през годините е станала нарицание за най- вярната и темпераментна публика подкрепяща отбора си през тези повече от 100 години! Само че, една важна подробност убягва убягва на пришълцте в Пловдив, или се правят, че не я виждат!! А, тази "подробност" е: Пловдивчанинът е човек на честа, поне истинският!Тази чест, не се купува, а се печели! Злите езици, наричат тази чест с много имена: провинциални комплекси, негативисти, черногледи и т. н.! По мое скромно мнение природата е дала зли езици- на влечугите, влечуги налазили за съжаление любимият ни Пловдив, както и "Колежа"! С две думи: Пловдивчани, НЯМАТ НУЖДА от "съвети" на маври и влечуги, как да подкрепят това което им е завещано от дедите им!
+2
 
 
Хамза, вместо да коментираш публиката вземи и си оправи играта, защото напоследък нещо издишаш!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+9
 
 
За пример давал Лудогорец пичовете мачкат наред и имат 40 човека публика !Не се оправдавайте че няма хора на стадиона !!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Ей талибан смотан за заплатата която ти се дава и на празни трибуни да играете трябва да ги биете другите с разлика какво си седнал да ми плачеш и да ми обясняваш какво сме трябвало да правим ние питаш ли ги хората да ли имат пари за да идват на всеки мач да ви гледат резилите сядайте си на гъзовете и започвайте да играете и не давайте повече акъл на феновете
+13
 
 
Ало хабиби, подписал си договор да играеш футбол и да се раздаваш на терена, а не да се занимаваш с феновете! Кога се появи в Пловдив, кога започна и публиката да намесваш? Гледай си тренировките, защото като гледам, Доре е диамант в сравнение с теб, има много да учиш от него!
+11
 
 
За бездушници никаква поткрепа! За некадърници още по-малко! Поткрепяли сме отбора в най-лошите му години и сме ходили стотици по гостувания в които е ясно,че ще отнесем 3-4 гола! Но Манчев,Какалов,Муши,Видолов,Г.Христов и компания се раздаваха за обора и играеха за публика без да взимат 5 цифрени суми на месец. НЕ ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ ВИЕ НЕ ГО ПРАВИЕ. УСЛОВИЯА СА ВИ НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ДВЕ ВАШИ ЗАПЛАТИ ОПРАВЯТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ. Но НЕПРОСТИМА Е ПОДИГРАВКАТА НА СТОИЛОВ И ОТНОШЕНИЕТО МУ В МАЧА СРЕЩУ ОТБОРА НА ЛЕВСКИ В СОФИЯ! Това което направи той на герена е престъпление за което присъдата е само една! Няма как да уважавам и поткрепям такъв предател!!
+12
 
 
Хамза, публиката иска ИГРА, не резултати! Ние не сме Левски или ЦСКА, за да искаме резултати на всяка цена. Но сме Ботев и винаги сме искали сърцата и красива игра!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: