ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев напуска Локомотив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 01.04.2014Коментари (195)24558
© Plovdiv24.bg
Тежки дни за Локомотив (Пловдив). Всички плащания в клуба са спрени, а голяма част от основните футболисти ще напуснат отбора през лятото, твърди TV7.

Футболистите на Локомотив (Пд) не са получавали месечните си възнагражденията за последните 2 месеца, а персонала за последните 4. Близо месец пък собственикът Константин Динев не е бил в Пловдив, откакто административния директор Атанас Узунов беше уволнен по политически причини. Именно тези действия на боса създадоха напрежение между него и ултрасите на тима, които ясно изразиха позицията си, че не желаят Динев да финансира клуба.

По информация на екипа ни бизнесменът е сериозно обиден и от поведението на феновете и е на път отново да се откаже от Локомотив. Въпреки спрените средства за играчите, клубът няма да има проблеми с взимането на лиценз, тъй като по-сериозните дългове са към НАП в размер на 120 000 евро за Пламен Крачунов, които обаче вече са прехвърлени към ЦСКА.

Заради тежкото положение най-вероятно някой от основните футболисти ще напуснат отбора. Диего Фераресо ще премине в състава на Левски, като възможността "смърфовете" да не вземат пари изглежда много вероятна, защото играчът ще разтрогне договора си заради неизплатени заплати. Голмайсторът на Мартин Камбуров пък отново може да се завърне на стадион "Българска армия" след края на първенството.

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
КОКО НЕСЕ ПРЕДАВАИ.....СМА4КАИ ТЕЗИ КОИТО НЕ ОБИ4АТ ЛОКОМОТИВ.....ЕДИН Е ЙОРО ИЛИЕВ.....ЗАРАДИ НЕГО ГО НАПРАВИ.....
+1
 
 
Колкото и абсурдно да звучи, Локомотив няма друга алтернатива, освен да започне от зоните. Тези 10 милиона лева натрупани дългове от времето на Галя и Коко са пречката някой сериозен бизнесмен или фирма да ни закупи. И не ги виня за това. С какво са длъжни хората да изплащат дългове, които не са техни. Няма такъв будала, който да се хване на въдицата. Футболен клуб Локомотив Пловдив трябва да обяви фалит, за да може тези дългове да бъдат опростени и заличени. Няма нищо страшно. Имаме за промер нашите "съграждани" от Колежа. Видяхте при тях как се получиха нещата, защото си заличха всички дългове от раз и започнаха на чисто. Когато и ние направим същото, тогава много бизнесмени ще искат да закупят отбора и да вложат средства в него. Сега, при положението в което сме, това няма как да стане. Нека всички локомотивци го разберем и да не се обвиняваме един-друг. Имаме здрава публика и стадионът ни се пооправи, не е като преди. След 2-3 години отново ще играем в "А" група, но тогава ще сме спокойни за съдбата ни. На мен ми писна вече от тоя свински мехур, Тото Динев. Ако остане, той ще продължи в същият дух. Ще продава всичките ни добри играчи на Левски и ЦСКА, ще си пълни джоба и няма да плаща заплати по 3-4 месеца. Аз не искам да гледам моят любим Локомотив в такова положение. Ние станахме за смях пред цяла България. Време е да се нарави нещо и трябва да се започне с изгонването на дебелият плондер.
-5
 
 
Караибрахима щял да играе с подставени фирми, идеята е да сме сателит на еничарите. Дано да не стане
+1
 
 
Глупаци сте вие буфери. Или по-точно по-гръмогласните по форумите и авторите на декларации и плакати. Помислихте ли какво правите и какво ще правите през лятото? Или се надявате и вие да имате късмета на Берое и ЦСКА? Само че аз нещо не ви виждам да ви осиновят нито Рефан, нито КЦМ-то, нито някой друг. Най-много псевдо-бизнесмени от сорта на Никленов да съберат две-три хилядарки "да си платите тока майна" или за по-точно за едно-две напивания в "При Сандо" дето си празнувахте х-совете с нас. Ако и те дадат де. Помните ли Магарешки или Галя? Този път искате някой изцяло да ви бутне стадиона ли? Щото Пожарникаря има други проблеми едва ли ще се сети за Вас, пък и вече е в глухия коловоз. Бонев вече одъртя и няма как да ви доведе Гигов. Мафиотите дето бяха навремето ларж като Илиев, Тасев, Мартеничката, Патерицата и Индианеца, пък и те вече знаете на кой свят са. Мошенниците като Филчо Колев едва ли имат пари след затвора, а и да имат няма да ги дадат. Така че помислете си. Радвайте се на врабчето в ръката, не гледайте славея на стряхата е казал народа.
+2
 
 
Христола щял да купува акциите от Коко Динев. Инфото е от преди малко.
+2
 
 
Това е верният път! Да се маха и нека почнем от окръжните. Така ще изчистим дълговете, ще се изметат и псевдо феновете. В отбора ще играят локомотивци, треньорът ще е локомотивец, а шансът да се намери дългосрочен инвеститор - напълно реален!
-1
 
 
тото плащай и се махай безсрамник,не си измивай ръцете с феновете !
-1
 
 
датата вече е насрочена за новият стар продаден финал.15 МАЙ стадиона същият,противника на финалиста не е ясен,ще ми се този път това да е Ботев,да минат и те по този път.Тогава и нашите ще млъкнат и жълтите ще млъкнат и ще видят как изобщо нищо не зависи от тях в българския футбол.Хайде довечера пак на Лаута с биричките след работа в полутрезво състояние да бистрим бъдещето на Локомотив.И Е ХУБАВО ДА СТАНЕ ЯСНО,ЧЕ НЕ КОКО ДИНЕВ ИЗГОНИ ПУБЛИКАТА,А СТАТУКВОТО ВЪВ ФУТБОЛА НИ.След 15 ти май ще си говорим пак.
на 02.04.2014 г.
-2
 
 
Стига мъки в маалата. Закривай...
+2
 
 
От коментарите по долу разбирам че Назрява битка между потнеци и нормално облечени
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: