ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мартин Камбуров: Ще доиграем сезона, но едва ли ще тренираме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 04.04.2014Коментари (9)4046
© Plovdiv24.bg
Ще доиграем първенството, но при тази ситуация едва ли ще тренираме. Това заяви голмайсторът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров по повод забавените плащания към играчите, довели до бойкота на вчерашната тренировка.

"Всички играчи спонтанно решихме да не тренираме. Треньорите ни разбират и не са правили опит да ни спират. Ситуацията в клуба наистина е много тежка. Дано положението се оправи. Аз лично нямам връзка със собственика Константин Динев. Трябва да попитате за това директорите", каза още лидерът на черно-белите, цитиран от вестник "Тема спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 1
03.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
АКО ПАДНЕМ И ИЗПАДНЕМ, НЕ МОЙ ДА НИ ЖАЛИТЕ, НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ, КАТО ПОБЕДИТЕЛИ! Е-е-е-е, ЧЕРНО-БЕЛИТЕ, ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, ПРЕД ВАС НА КОЛЕНЕ!
+1
 
 
ПАЛЯЧОВЦИ НА ТЕРЕНА НЕ ИСКАМЕ! ! ! Камбуров, и ти се видя какъв "кандидат-Локомотивец" си! Това е, по-добре служебни загуби до края, отколкото палячовци по терена! И какво сега? ще доиграете сезона без тренировки, на полувремето ще припаднете от умора, през второто полувреме ще ни шибват 3-4-5 гола и после Коко Динев пак е уреждал мачове! Мартине, уважаваме те много, завинаги ще останеш във сърцата ни НО..... Като се махне Коко , последвай го незабавно! По-добре от нулата от колкото с подобни футболисти! Вместо Камбуров като истински професионалист и Локомотивец да надъха останалите в отбора и да тренират и доиграят сезона с високо вдигната глава поне заради феновете, той първи скача на протест! Ама не съди Цска за неплатени заплати и там нямаше бойкот нали ? Ама ЦСКА СИ Е ЦСКА! ! ! ВЪН КАМБУРОВ, ИЗМИСЛЕНИТЕ ГРУПИРОВКИ И ВСИЧКИ КОИТО ПРЕЧАТ НА ОТБОРА!!!
-1
 
 
Ми те и "директорите" май ги няма. Нали са все макета като Коко, пак са се изпокрили някъде. Ей, плондер. Повече кракът ти да не е стъпил на Лаута. И без теб ще се оправим. Локомотив винаги ще го има на този свят, докато помияри като теб, идват и си отиват. Продай акциите си на някого и да те няма. Инак, лошо ти се пише свински мехур. Ще те намерим където и да се криеш и ще ти се изредим до последният човек.
-1
 
 
Да подкрепим момчетата да доиграят достойно сезона! Нека да разберат че феновете на Локомотив Пловдив стоят твърдо зад тях! А Коко Динев да не се прави на ощипана мома, а да дойде и да каже категорично - да или не! Ако каже да - ще го подкрепим! Ако каже не - ще му благодарим и изпратим!
+4
 
 
И какво ви пречи да тренирате, пари ли харчите, много се натоварвате ли? Не разбирам, сего по кафетата ли ще седите, а Марто? Или като не ви плащат няма да изпълнявате "професионалните си задължения"....футболисти!
+18
 
 
Не е честно спрямо орбора Ви и спрямо Пловдив. От все сърце Ви желая да изплувате и да не стигате до там докъдето бяхме стигнали ние. Ужасно боли, но горе главите. Успех на Локото и само Ботев!
+9
 
 
Ами като не тренирате няма да сте във форма за ЦСКА то!Пък и освен Коко кой ще Ви вземе !То грешката на Коко е ,че взе този Станков и сульо пульо около него и Данчо тъча ,Здравко .Обрахте го до шушка човека !А младите момчета ги изгонихте .Сега по добре от В група но с истински локомотивци !Толкова предприятия има в Пловдив ,защо не направят сдружение ,но пак ще се присламчат лапачи да цуцат от паричките .Та един билюк директори ,треньори назначиха .Пълна лудница за съжаление !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: