ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Дама предпочита тротоара
Автор: Мария Морунова 10:05 / 04.04.2014Коментари (26)10671
© Plovdiv24.bg
И още от Акция "наглец"... За поредния "герой" в рубриката ни сигнализира отново читател на Plovdiv24.bg

"Това се случва на улица "Силистра" на кръстовището с "Генерал Колев". Свободни места на паркинга и на улицата се намират. Обаче "дамата" предпочита тротоара. Явно на село е така", пише нашият читател. Снимката е направена в средата на март.

"Коментарите оставям на Вас", допълва той.


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
По тротоара точно след Central Perk на 6-ти септември видях, че бяха налепили фишовете на колите спрели пред блока. Интересно ми е защо, след като там тротоара е толкова широк, че спокойно могат да спрат 3 коли една до друга и пак ще има място? До колкото успявам и да видя назад зад блоковете място няма, така че къде да спират тези шофьори? Мисля, че няма нужда от чак толкова стриктни действия, след като на никой не пречат. Слава богу в Мараша все още има къде да спираме...
+5
 
 
Престанете да сравнявате идиотите с хората от село."Селянин" е манталитет а не местожителство.На снимката виждаме ,че всички такива индивиди като господина който се вузмущава са спрели по същият начин но явно на " гражданина"не му прави впечатление.РЕШЕНИЕТО Е САМО ГЛОБИ ДО 9-ТО КОЛЯНО
+14
 
 
"Явно на село е така"... да! /нищо притив селяните/ Но все пак това е автомобил, а не каруца, за да има нужда да се върже коня на близкия стълб... :-) А и отдясно по средата на снимката м/у двете сиви коли, ако не се лъжа е свободно място. Колкото до селяните, за които казвам, че нямам против и "селяндурите" Ви предлагам следното забавно и също толкова истинско сравнение: Каква е разликата между селянин и селяндур? 1. Селянин - Човек, който живее на село или в малък град. 2. Селяндур - Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи). 3. Селянин - Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е към работодател и колеги. 4. Селяндур - Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е "на далавера". Гледа винаги да изклинчи и да "претакова" държавата, колегата или шефа. 5. Селянин - Чист човек. Обича природата и не свини наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животните. 6. Селяндур - Свиня. Хвърля си боклука в найлоново пликче през прозореца. Изтърсва си пепелника на колата на светофара. Ако му направиш забележка - бучи, че си плаща данъците и бате Бойко да изчисти. Възможно е и до физическа саморазправа да прибегне. 7. Селянин - Плаща си данъците и сметките. Псува на ум (и на глас) обирджийската държава, но плаща. Декларира си кладенеца, който сам е копал, и му плаща данък. 8. Селяндур - Никога не плаща нищо. Висят му 15 неплатени акта от КАТ и данъци на панелката от 1989-та. Краде парно от комшиите, слага си магнит на електромера и не плаща вода. 9. Селянин - Говори просто, но разбираемо. Ако се премести да живее в голям град, за една година преодолява диалекта. 10. Селяндур - Мйека цял живот и твърди, че това е най-чистият български език. Мрази да го поправят, не желае да научи нищо ново. 11. Селянин - Умее да се весели, знае как и кога. Ако е сватба, ще чуе цяло село, но семейните празници се празнуват у дома. 12. Селяндур - Дъни музиката яко до 4 сутринта и хич не му дреме, че е примерно вторник и утре всички наоколо са на работа. Другият вариант е да се нареже като свиня в кварталната кръчма, да се сбие със сервитьора, да оповръща таксито и да опикае асансьора.
0
 
 
Е, бил празен паркинга. През 10 часа по обяд може да е празен, но в 12 вечерта е бил пълен. Това си е разпространена практика като се напълнят паркингите пред блоковете да се започне да се паркира по близките тротоари. Не казвам, че е правилно, но този "читател" само всява излишна омраза.
+4
 
 
А добър ден!Навсякъде е пълно с *дами* и *господа*
0
 
 
Много е хубаво че има бдителни граждани но от дясно на снимката има поне три коли на отсрещния тротоар !!!
+4
 
 
харесвам публикатсийита като снимка, а шофуора които е паркирал натротоара нйима ли кои да го глоби.
+8
 
 
вчера при абсолютно празен паркинг на била, тъпанарите бяха наспирали така че да пречат на всички и естествено на местата за инвалиди. повечето хора ги мързи да дишат...2 метра ще вървят повече..кво толкова ще им стане...нямаме никаква култура! и междудругото не само хора с лъскави коли се държат така...!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Аз за това им вдигам някоя от чистачките и толкова. Не вреди, но предупреждава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: