ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Борбен Локомотив не се даде на българския шампион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:07 / 05.04.2014Коментари (197)17659
Смятаният за пълен аутсайдер Локомотив не се даде на Лудогорец и направи 1:1 с българския шампион.

Въпреки бойкота от страна на играчите в "черно-бяло" през седмицата към собственика Константин Динев, днес те показаха мъжество и характер, и заслужено си спечелиха точката от шампиона. 

Вирджил Мисиджан даде преднина на разградчани в 34-ата минута от фаул. Халфът стреля технично във вратарския ъгъл на Йордан Господинов и откри резултата в Пловдив. Преди това Мартин Камбуров пропусна да отбележи след като се озова на добра позиция.

През втората част домакините се нанесоха трайно в половината на гостуващия тим и това даде резултат в 60-ата минута. Камбуров стреля от фаул право в ръцете на Владислав Стоянов. Стражът боксира право в тялото на Йордан Минев и топката влетя в мрежата за 1:1.

Този гол окуражи пловдивчани и 4 минути по-късно Спас Делев можеше да нокаутира шампионите, но от идеална позиция с глава не успя да намери рамките на вратата. 

Последваха нови две положения за отбелязване на гол но "черно-белите", но Жозеф Мендес не демонстрира добри голови умения и пропусна да зарадва феновете по трибуните.

В 80-ата минута Марселиньо направи непростим пропуск. Бразилецът изскочи сам срещу вратаря и необезпокояван от никого шутира високо над напречната греда.

В края на мача гредата се оказа верен помощник на Владислав Стоянов, когато след удар на Мартин Камбуров от границата на наказателното поле топката срещна страничния стълб.

В следващия кръг Локомотив гостува в Ловеч на Литекс, докато Лудогорец ще приема Левски в дербито на кръга.

Локомотив - Лудогорец 1:1
0:1 Мисиджан 34
1:1 Минев авт.

Локомотив: Господинов, Тодоров, Георгиев, Тунчев (Грънчов), Диего, Йошев, Ндайе, Гади, Белаид (Белаид), Камбуров, Делев (Кики);

Лудогорец: В.Стоянов, Минев, Мантула, Ал. Александров, Кайсара, Ешпиньо, Бургзорг (Марселиньо), Ернандес (Платини), Мисиджан, Безяк, Абало (Кишада);

Още по темата: общо новини по темата: 10
09.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Виж сега Bone. Ще се опитам да ти обясня каква е разликата между вас жълтите и нас локомотивците. Може и да разбереш макар, че се съмнявам, но все пак ще опитам. Ние също искаме успехи, стадиони, игрища, школа, европейски турнири и т.н. за нашия отбор, но ние не ги искаме на всяка цена. Аз не искам да сме на ваше място в момента и се радвам повече от всякога че съм фен именно на Локомотив Пд а не на Ботев. Вие плащате най-високата възможна цена за вашия успех в момента и този успех даже не е пълен а частичен. Цяла България знае кой стои зад вашия отбор и с какви средства. Доган - Василев - Кръстева - Пеевски. Вие също го знаете и най-притеснителното е, че не се чува и един глас против това от вашите редици. Поне да не се казвахте Ботев, че това си е направо гавра с паметта на този велик Българин. Ето това е разликата между нас приятелю. Да сте живи и здрави и да имате успехи, но си помислете с какво плащате за тях. Най-известния ви фен е една от най-отвратителните фигури в българското медийно пространство. Олицетворение на тоталната деградация на българското общество. Мен лично би ме било срам от подобен "успех".
0
 
 
Лесно е да си буфер в днешни дни.Падне ли Локото - Коко е дал мача,бие ли - браво на момчетата най-големите сме.Вие вместо да си подкрепяте отбора и да благодарите на Коко,вие плюете заради комплекса ви от жълтите,а не заради друго...и именно той ще ви погуби.Изгонихте Коко,който направи много за Локомотив,за да дойде месията Марешки,който стадион щеше да строи,шампион да става,ШЛ да играе...но видиш ли се оказа,че Марешки "и друг път си е купувал неща,които не му трябват" и такъв магарешки го заби,че чак и потниците не усетиха от къде им е дошло.Тогава вместо да ви тегли едни п**ки майни заради неблагодарността ви,Коко дойде да ви спасява,че иначе щяхте да сте някъде по селата.И когато вместо като едно цяло да започнете да градите един силен Локомотив,вие решихте,че не може така...жълтите база и стадион пък ние с Коко.Искаме и ние така...искате ама трудно пичове,ние страдахме години наред и накрая съдбата ни се усмихна,а вие дори когато бяхте шампиони и в най-силните си години при Жоро пак Ботев ви беше в устата.И вместо да благодарите на човека заради който ви има,заради който имате помощни терени,седалки,финал,евротурнири,първи седмици ... вие плюете и хейтвате.Не ви го пожелавам,но дори да изгоните Коко се молете много,защото в България не са много хората,които са готови да наливат много пари за футбол...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Днес сините потници са пребили човек с по-различно становище,по скоро са нямали отговори и са го нападнали директно.Човекът случайно бил интелигентен спортен журналист и както той казва ЗНАМ НЯКОЙ НЕЩА В ДЕТАЙЛИ.Потниците няма да спрат дотук,те ще поискат и държавата.Мен ме е жал за тези момчета,които имитират и подражават на тези криви мутри.Едно време е било срамно за рода ти,не само за теб,ако някъде се изложиш и ти кажат хулиган или бабаит.Сега даже фракциите им се казват така,накъде отива този свят да е модерно да приличаш на затворник и с псувни и насилие да вървиш напред в живота.
+1
 
 
_IVAN_, има една малка част от феновете на Локомотив, която изпитва неистово задоволство като се занимават с отбора не от фенска страна, а като мениджъри и спонсори. Само че те не искат да дават и лев от себе си, а се държат, сякаш играя играта ФИФА 2014 и вземат решения. Не знам кога ще разберат, че феновете имаме привилегията само да подкрепяме любимия отбор, а не да се занимаваме с спортно-техническа и финансовата част от работата. Нас ни няма по трибуните, а смятаме Коко от къде можел да вземе пари от продажбата на играчи. Разберете, нашата работа е да сме по трибуните и да подкрепяме локо, а не да се занимаваме с несвойствена за нас дейност. Защото Коко ще се махне рано или късно, но ние ще си останем същите и при следващия собственик пак ще даваме акъли.Не си уважаваме иконите, МК11 е един от тях и някакси несправедливо постъпваме с него.Лумпенизацията взема връх при нас. Във вторник имаше спешно събиране на на по-активните фенове. Някой ще каже ли как завърши срещата? Само болен мозък може да твърди, че Коко е продал последния мач срещу жълтите. Докога като загубим все Коко ще е продал мача, а като спечелим - го е купил. Интересно като се махне Коко, кой ще ни е виновен.
-1
 
 
Ванко...Ти тея ги разправяй на пичлеметата където пишеш не на такива като мен!!!!Защо не махне треньора тогава а?Ще ти кажа защото са схема!!!
+3
 
 
Не бе, недей да свършваш. Доста си забавен
-1
 
 
Ванко умишлено ли не ми отговаряш на въпроса защо КОКО продаде мача с Ботев?Иначе си прав за някои неща!
0
 
 
И да завърша за днес,аз съм един обикновен фен,познаваш ги всичките какво представляват.Знам много неща и ги изложих в множество мнения,хубаво е когато се намират шилета,които ме критикуват,да не е с епитети,а с факти.А на Ел матадор толкова му се радвахме,сега и той е по черен от най-черния.Той се върна тук изцяло от любов към клуба.Поредният оплют без когото можем,нали потници??Към такива хора като него само поклон,те спомагат звездата на Локомотив да свети по силно,защото са локомотивци.
+1
 
 
Да кажа за лагерите в Марбея.Там се игра срещу Динамо,Стяуа,Гьотеборг,Днипро....да не ги изреждам всичките,а не срещу Черноземен,Дълга поляна,Крив пас или Дълъг нокът.Първо ние отидохме неподготвени там чисто физически,съчетано с именитите противници далече в по напреднала фаза от физическата си подготовка.Само тези неща ни превръщат в аутсайдери.Друг голям минус бяха тези мачове през три дни.Т.е. ние не можем с титулярите да изиграем и два мача подред,защото ще изкапят като круши.Отидохме там с момчета като Йошев,Акалски,Трифонов които не са играли никога на топ ниво и трябваше в някой от мачовете те да защитават честта.Нямаше как да се получи.Най-големият минус бяха безбройните смени без които не можеше по време на мач.Докато играеха титулярите отбора се държеше,така ли беше,а когато изиграхме цял мач с основните играчи бихме Стяуа.Грешката бе,че толкова рано отидохме там,неподготвени и че нямаме дълга резервна скамейка от добри играчи.Пак казвам вижте срещу кои отбори загубихме и тогава помислете.Редуваха се двамата вратари и двамата допуснаха доста голове,нали?Защото имаше поредната потническа версия,че Господинов пускал голове,а Акалски колко пусна.Има наука наречена СТАТИСТИКА,прочетете я отново и тогава да говорим пак за уредените мачове.Вчера защо никой не казва за това хубав мач Любимец - Берое 0-4 а? Защо все на Лаута е проблема и за всичко е виновен Динев,аз на това искам да ми се отговори.Според мен Станков и Динев прекалиха с тези контроли.И ако прехваленият Ботев би бил на наше място,дали и те нямаше да инкасират такива мачове.Те какво направиха?Играха през седмица мачове срещу разни анонимници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: