ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев събира Мъри и Сираков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 08.04.2014Коментари (73)11970
© Bulphoto
"Канарчетата" с няколко опции за бъдещ директор
В ръководството на Ботев (Пловдив) вече са започнали да мислят за бъдещите промени в клуба от лятото. Идеите в тази насока са свързани и с привличането на нови доказани кадри на директорски постове в клуба след като Александър Александров бе освободен от тази длъжност.

От Ботев няма да бързат с назначаването на нов човек на неговото място, като е твърде възможно това да се случи през лятото. Преди време имаше идея функциите на Кривия до края на сезона да се осъществяват от тийм мениджъра Асен Караславов, но засега няма развитие в тази насока. Новият президент Иван Джиджев, който вече зае поста на изпълнителен директор, загатна, че предстоят промени, свързани с по-добро развитие на клуба, като се анализират различни възможности и сценарии. Според запознати те касаят и спортно-техническите дела в Ботев. За целта обаче по високите етажи искат първо да се изясни със сигурност дали Станимир Стоилов остава начело на тима.

Договорът на Мъри е до 2015 година, но се очаква свършеното от него да се анализира след края на сезона. Целта пред хасковлията е да изведе Ботев до Лига Европа. На този етап шансовете за това са добри след като отборът зае третото място в класирането и е на 1/2-финал за Купата на България. При успешно класиране за Европа, Мъри може и да се бетонира на поста и за следващия сезон, когато новата цел ще бъде титлата в "А" група. При това положение пловдивчани ще направят всичко възможно да доведат в клуба и Наско Сираков. Там се надяват отново да съберат Мъри и Вълка - тандем, който записа златни страници в историята на българския футбол докато бе начело на Левски.

Привличането на Сираков е първата опция пред шефовете на клуба. Очаква се ръководството на жълто-черните да съсредоточи усилията си в тази насока, ако Стоилов продължи да води отбора и след края на сезона, за да може той и Сираков да водят спортно-техническите дела в клуба.

В Ботев обаче имат и резервни варианти за нови директори в клуба. Сред набелязаните имена са бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов и ексрефера Антон Генов. Идеята е двамата заедно да пристигнат на Колежа, като и двамата ще получат ръководни длъжности. Освен това съществува и опцията Андрей Желязков, но според запознати този вариант е с най-малки шансове.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
РАЕВ???? НЕ! ДА СИ ГЛЕДА ЖЕНАТА И ДА НЕ ПОГЛЕЖДА КЪМ Пловдив!!КАТО ПЪТУВА ДО БУРГАС ДА МИНАВА ПРЕЗ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.04.2014 г.
+3
 
 
Мерси, мерси! Гонзо да взема Мърльо и да превличем някой германец или холандец - да стегне нещата както си е реда. И за години наред няма да имаме проблеми, защото хората работят както трябва, а не да лягат и да пускат резерви на тоя и на оня. Вън некадърните говеда от БОТЕВ!
+3
 
 
ба*ти УЖАСА!!!!!Това Ботев ли е или депо за отпадъка на Левски!Това ще е абсолютна провокация спрямо феновете на отбора!Нямам думи.....
-2
 
 
Цветан ага нещо не ви чува? Вие искате да махате Мъри, той ще ви докара и Наско?
+2
 
 
Тошко Неделев по крилото - КЗЛ на таблото! От семейство Сиракови бих одобрил единствено идването на Славея, и то само за ден-два да я пуснат на агитката, та да полапа малко на бултрасите. След това - обратно при рогатото си семейство, В ОБОРА НА НАРОДА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МАЗНИ ГОВЕДА!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 08.04.2014 г.
+4
 
 
Никакъв Наско Сираков не искаме. След края на сезона Правилния при Кривия вън от "Ботев". Причина слабото представяне на отбора като гост през сезона и непрекъснатите му оправдания.
+6
 
 
Jako - в превод Жаклина е мастията на столипиново.
-2
 
 
Пожелавам на БОТЕВ, да вземат НАСКО СИРАКОВ,ТОТО к-***ата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: