ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Внимание: Хитрец вилнее в пловдивски магазини, издирват го!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 09.04.2014Коментари (14)17824
Предполагаемият извършител на кражбата според жената, подала сигнала
На редакционната поща на Plovdiv24.bg получихме сигнал за кражба от магазин в Пловдив. Ето точно за какво става въпрос:

Здравейте, Plovdiv24.bg. С интерес следя новините, които се случват в Пловдив чрез вашия сайт... защото сте коректни... и съобщавате всякакви новини, които ни вълнуват като граждани и като пловдивчани.

Пиша ви по не толкова приятен повод, но все пак и такива неща се случват. Ще пиша накратко...и ще съм ви много благодарна, ако пуснете тема в сайта за конкретния случай, защото ще предпазите евентуални измами и на други хора.

Случаят е следният. Аз съм собственик на няколко магазина в Пловдив за алкохол и цигари. В петък, 04.04.2014 г., около 21,00 часа влиза господин на видима възраст около 40-45 години в единия ми обект, който се намира в широкия център, пълни две чанти със стока - цигари, захарни изделия и хранителни продукти, залисва продавачката, като я кара да му донесе шоколадови бонбони, които се намират в обратната посока на изхода. Съответно тя тръгва да му ги носи, а той взима торбите и си тръгва, без да плаща.

По случайност или не същият господин на другия ден посещава и друг наш обект, но по щастлива случайност номерът му там не минава, защото е имало голям поток от хора.

Пращам ви и негови снимки, които са доста добри и са направени в обекта, където е станала кражбата. Като публикувате неговите снимки и тази история, може да предпазим и други собственици на магазини от този измамник.

Подала съм естествено жалба в полицията. Ако някой пише, че е разпознал човека и даде някакви данни, ще помогнем на полицията за залавянето му.

Репортер на сайта се свърза с авторката на сигнала. жената потвърди, че вече е информирала полицията за въпросния човек, както и че е предоставила снимков материал за по-лесното му разпознаване. 

От ОД МВР Пловдив заявиха за нашия сайт, че подобен сигнал наистина е подаден и че вече се работи по него.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Полицията работила по случая.... Освен да си бъркат по носовете по цял ден и да се занимават с децата, каращи колелета по главната или в градската, друго не правят... Да се е*ат в г*за, ши*ани, мързеливи ченгета....
+1
 
 
Този тип е от София. Името му е Венцислав Стефанов. Работи в ФК"Славия".
+3
 
 
хахах тва е тоя,дето проси с лафа: "господине, мога ли да ви попитам нещо?" :D ходи по казината да фирка ....за минути може да бъде открит
+3
 
 
Защо се случва хората помежду си в социалните мрежи да се предупреждават за определени хора? И кво прави полицията??? Спи, спииии , а именно полицаите трябва да разпространяват снимков и видео материал...не ги е срам тия мърлячи, хрантутници, чии интереси защитават? Няколко пъти по различни поводи ни се е случвало да прибегнем до тях и ??? НИЩО, едно голямо НИЩО - по-скоро ще ми сложат белезници за това, което пиша, отколкото да си размърдат задниците и открият човека, който се опитва да краде у нас. Носиш им на крака видеозапис от камерата и...вдигат рамене - ако се появи...Ми той няма да им се представи лично...Крайно време е да се промени закона- влезе ли ми в къщата неканен, да му мисли!!! Теглиш му куршума и толкова...твоя дом е твоя крепост, нека да е защитено правото, а не престъпника!!!
0
 
 
Здравеите, аз сащо бях потърпевша от този човек. Преди две седмици този мъй доиде в магазина ми и по сащият начин си напазарува предимно цигари и някои други продукти. В нашия магазин сащо имаме камери, но не подадох йалба до полицията, защото си помислих, че няма смисал, но мойе би трябваше да го направя. Надявам се барзо да го заловят и да си получи заслуйеното.
+7
 
 
нерде си бе ? даите да го припляскаме тоя :Д
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 09.04.2014 г.
+29
 
 
Добре,че дамата предупреждава за този тарикат,по този начин ще се предпазят други хора,много малко са тези,които след като "изгорят", помагат на други да не се случи същото.
-28
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: