ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Разочарован съм, но съм доволен от агресията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 10.04.2014Коментари (35)6522
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов заяви след загубата от ЦСКА с 0:2, че поражението от "червените" е "разочароващо" и тимът му трябва да се съсредоточи в представянето си за Купата на България.

"Получи се оспорван мач, в който нямаше много чисти положения. ЦСКА отбеляза при първата си възможност, докато ние пропуснахме да изравни в последните минути. Загубата е разочароваща за нас. Можехме поне да завършим наравно. Игра се с много дълги подавания и стана повече битка, отколкото футболен спектакъл. Трябваше да комбинираме с по-голяма увереност и самочувствие. Иначе агресията я имаше във футболистите ми", коментира Мъри.

"Не вярвам тази загуба да ни повлияе в мача за Купата срещу Локомотив. След днешната загуба трябва да насочим изцяло вниманието си към турнира за Купата. Отдалечаваме си от ЦСКА. Вече сме на седем точки от ЦСКА", призна Стоилов.

Източник: Гонг

Още по темата: общо новини по темата: 14
11.04.2014
11.04.2014
11.04.2014
10.04.2014
10.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Истината е, че откакто Мъри е треньор играем много правилно тактически. Спомнете си какво представлявахме с предишните треньори! Пълен смях на цяла България! А сега вече само на половината!
+2
 
 
ех мъри мъри къде е тази агресия ....вземи и се махни толкова страхлив футбол не съм гледал
+5
 
 
Този да не е гледал Валенсия-Базел,къде я видя тази агресия бе Каун
+2
 
 
Ти и Станков сте най големите некадърници,коиито са минали като треньори в Пловдив.
+5
 
 
Мъри: Разочарован съм, но съм доволен от агресията! Мъри ти май си бил на Герена и си гледал говедата,къде е видя тази агресия не ни мъчи повече последвай Кривия.
+3
 
 
Нямам нищо лично против Стоилов, но ми писна от зле организирания ни отбор - не може в две и 14-то лето да играеш 4:4:2 и "двето" да са двама централни нападатели. Това го няма никъде, последно Фергюсън игра с такава тактика края на 90-те и я изостави, нищо че двамата му нападатели се казваха Анди Кол и Дуайт Йорк. Хамза и Доре си пречат и не се чувстват комфортно един до друг, защото се принудени да прават неща, които не са им съвсем по вкуса - да подават, да правят играта, да комбинират. И двамата се мъчат и не знаят от къде да я подхванат, а това води до оголване на средната линия, която в един момент се чуди да напада или да се брани и в крайна сметка избира по-лекото - да се брани, пък напред с центрирания отдалеч и нищо. Харесвам и двамата, но определено когато единият - поради някаква причина отсъства, отборът е по-стабилен. Ще рече този който даде толкова пари и за двамата (и то точно когато Цветков се оправи от контузията), или да връща парите или да си ходи.
на 11.04.2014 г.
+3
 
 
Кой излъга Цветан Василев че от Кауня ставало треньор ? КОЙ ?!?!?! ....Година и половина пропиляно време.
+6
 
 
Тоя трябва да спре хероина !
+14
 
 
Стига си се оправдавал и ти бе! Не ти ли писна? След лудия късмет в лига европа с говедата преди 5-6 години не си постигна нищо във футбола! От всякъде си гонен заради слаби резултати и непостигнати цели! Да не говорим,че най-срамните страници за националния отбор в историята ги писа именно ти!Ясно е ,че ще те търпим до края на сезона ,но поне не се излагай по този начин. Бори се за достойнството си и за името си. Нас ни остави.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+10
 
 
НЕ НИ МЪЧИ!ПРИЧИНИТЕ ЗА РЕЗУЛТАТА ГИ ВИДЯХМЕ ВСИЧКИ!НЕ ПРИДАВАЙ ТВОИТЕ СТРАХОВЕ НА ИГРАЧИТЕ!КАЗА,ЧЕ СИ СЕ ДОКАЗАЛ И НЯМА КАКВО ДА ДОКАЗВАШ...ИМАШ ОЩЕ МНОГО ДА УЧИШ И САМОЧУВСТВИЕТО ТИ ГРАНИЧИ С ЛУДОСТТА!СТИГА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: