ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Гумаджия работи на бул. "Никола Вапцаров", пречи на движението
Автор: Мария Морунова 08:40 / 13.04.2014Коментари (94)18104
© Plovdiv24.bg
Гумаджия работи директно на дясното платно на бул. "Никола Вапцаров". За този проблем в район "Южен" сигнализира читател на Plovdiv24.bg.

"По новоасфалтираното платно на бул. "Никола Вапцаров" в посока от "Коматевски възел" към кръстовището на бившето заведение "Камео", около 200 метра преди "Камео", се разполага един гумаджия, който всекидневно заема дясната лента на платното и си работи върху нея, я седнал, я с криковете си разхвърляни по платното!!! Не може да се извършва частна дейност върху булевард!!! Дори и да няма знак, забраняващ паркирането, това е недопустимо", пише нашият читател.

Репортер на сайта се свърза с районната администрация, откъдето обясниха, че ще бъде направена проверка по сигнала и ще се предприемат необходимите мерки.


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Където има гумаджийница се работи на платното и това не е от вчера такъв има и до училище Елин Пелин така се бачка и на ул.Македония в локалното на всякъде защо се заяждате точно с този
+4
 
 
Е... добре, признавам си, че съм широко скроен, ама извинявам се - това не е редно ;)
+4
 
 
Масова практика е подобни гумаджийници да работят на тротоара или на пътното платно, да нямат окачен на видно място ценоразпис и да не издават касови бележки и фактури. За качеството на извършените услуги " гаранция- Франция".
+1
 
 
Точно на въпросната гумаджийница преди 3-4 години един клиент (вероятно) ме цапна с вратата (шофьорската врата) докато заобикалях с велосипеда паркиралите там коли. От тогава винаги когато съм с колата и видя някой надупен да бара нещо по нечия кола - минавам с голяма скорост на сантиметри от задника му, винаги се изкушавам да го закача с калника или огледалото леко, ама за жалост ще го лежа като за човек.
+2
 
 
Дали коментара е от злоба, завист и т.н. не мога да кажа, защото не знам и надали някога ще разбера. Дали се създават предпоставки за ПТП и затруднение в движението на МПС също не мога да кажа, защото много рядко минавам от там. ФАКТ обаче е че това е платно за движение на МПС и е меко казано недопустимо да се извършват каквито и да е било ремонти от страна на сервиза върху платното. Нямам нищо против нито срещу автора на писмото, нито срещу гумаджията (дори напротив-похвално е че си вади хляба с честен труд вместо да краде или да прави измами), но не е това начина. Има си закони и те трябва да се спазват. Дали ако утре аз реша че някоя пътна лента от който и да е булевард е "моя" ще сте така положително настроени към мен!? Не виждам защо сравнявате конкретната ситуация със паркиралите неправилно автомобили непосредствено преди тротоара. А защо да не са паркирали неправилно, след като защитавате и човека със сервиза, значи за едни може, а за други не! Истината е че въпроса е на самосъзнание и всеки трябва да спазва правилата, а това не се случва в болното ни общество!
Aнонимен
на 13.04.2014 г.
+6
 
 
Незнам дали собственикът е същият като преди 15 години, ама тогава същата гумаджийница бе там и работеше МНОГО голям мошеник. Да си направи джоб до гумаджийницата, където да се качват колите (има място), а не и в лявата лента целодневно да има някой надупен.
Aнонимен
на 13.04.2014 г.
+8
 
 
Всеки ден минавам оттам и всеки път има опасност от ПТП. Това е тотална идиотщина по средата на платното да седи човек с крик...
Aнонимен
на 13.04.2014 г.
+6
 
 
Май тези,които *подкрепят* гумаджията,са селяндурите,които прецакаха и прецакват хубавия ни град!Какво прави там това говедо и другите в града,които най-нагло заемат тротоара и пътното платно за *дейности*?!?
+10
 
 
Хаха, аз съм на 25г. и този човек работи там откакто се помня. Нека си работи, само не разбирам защо трябва да е по този начин...също и бакшишите. От една страна разбирам синдрома "това да е проблемът в града" или в държавата, от друга-аз като си оставя колата на "забранено паркиране" или ме глобяват, или ме вдигат с паяк... защо за едни така, а за други-иначе? И по този повод-законите са измислени, за да се спазват.
-3
 
 
Т'ва не е ли същия кавал, който е срещу 'Тромпета'? Тоя идиот е там от много време, но на някой в районното кметство му изнася да не му пречат. Да не говорим, че се вижда пряко от съвета, но ..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: