ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
И на "Герена" не искат Мъри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:08 / 14.04.2014Коментари (18)4248
© Plovdiv24.bg
Част от феновете на Левски не са оптимистично настроени от евентуално завръщане на Станимир Стоилов на "Герена". Както е известно, Мъри е първа опция за треньор на сините на бъдещия спортен директор Георги Иванов. Гонзо вече обяви, че отборът се нуждае от силен и качествен специалист и според запознати е предложил мястото на Стоилов. Очаква се последният да се раздели с Ботев след края на сезона.

Съставът на Мъри обаче не успя да впечатли по време на плейофите - показа безлични игри на "Герена" за купата и първенството и инкасира две загуби. Стори същото и при визитата на ЦСКА на "Армията" в четвъртък. Именно поражението с 0:2 е разгневило част от запалянковците на сините. И във форума на Левски (forum.levski.com) има доста негативни мнения срещу Стоилов.

"Аман от правилен футбол. Мъри игра с двама типични нападатели, които по-скоро си пречеха отколкото допълваха. Представете си Генков и Макриев заедно. Така изглеждаха Доре и Хамза. После размени местата на крилата, така че да не могат да центрират към нападателите, а само да влизат от крилото навътре. Резултатът е правилен футбол и правилна загуба. Имам чувството, че с течение на времето Мъри не само че не е прогресирал, ами е регресирал в треньорския занаят", гласи едно от мненията. А според други - щом не успява с добрата селекция в Пловдив, значи няма да постигне нищо и на "Герена", където в момента пари за нови играчи няма.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.04.2014 г.
+1
 
 
Да си заминава, as soon as possible!
+4
 
 
Мърлю щял да ходи в Бенин,там ,като се осере го чакат големи черни.....изненади!
+6
 
 
Тия дни си тръгва,няма да искара до края.
+7
 
 
незнам кой го иска този некадърник но ще ни изтормози до края на сезона ...чак не ми се ходи на мач като знам каква мъка е с неговия правилен футбол.
+8
 
 
Това същество-Мърлю,като дойде парадираше,че щял да налага млади момчета от школата.....къде са те след година и половина,това питам аз?Заточени в Раковски,без никакъв шанс за изява!Да ама от тях аванта и комисионни нихт,затова ще събираме таланти от Барбадос!Вън ама на момента това мръсно говедо!Тоя и за Паничери не става,да си бере кауните във Въгларово!
на 14.04.2014 г.
+15
 
 
Ние Истинските Локомотивци много отдавна казваме, че този рапон само проваля достойният тим на Ботев. Пловдив над всичко
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.04.2014 г.
+14
 
 
Няма не искат! Да го вземат веднага!
+14
 
 
КЪМ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ : Мъри нарочно играе с двама типични нападатели, с разменени крила и слаба халфова линия ! Това е за да обърка и изненада противника ! Не мотивира футболистите нарочно. Никой не може да разбере този "гений" на правилния футбол или поне ние - Ботевистите , но съм сигурен, че вие в Левски ще го разберете и при вас ще разгърне своя потенциал, затова: ВЗЕМЕТЕ ГО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-СКОРО !!! PLEASE !!!
+9
 
 
ЦИГАНИТЕ ПАК СЕ ИЗКАЗАХА,ГОЛЕМИТЕ РАЗБИРАЧИ!МЪРЛЬО СИ ОТИВА СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА!КОКИЧА СБЪДВА МЕчТИ!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: