ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нова катастрофа в Пловдив, движението до Бетонния мост силно затруднено!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 16.04.2014Коментари (41)22161
© Plovdiv24.bg
Катастрофа край магазин "Била" до Бетонния мост създаде големи затруднения за движението в района, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Пътнотранспортното произшествие е станало около 13,00 часа на кръстовището на бул. "Македония" и ул. "Кукуш", а участниците в нея са два автомобила - "Фолксваген" и "Нисан". 

На място има представители на пловдивската полиция, които уточняват причините за инцидента. За щастие няма сериозно пострадали хора, като щетите са единствено материални по автомобилите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Изглежда тези, които казват, че в София е по лошо шофирането от Пловдив, са карали един два пъти там. В София се кара къде къде по-лесно, хората не се бавят, дават ти път, на пешеходна пътека спират, на червено рядко се минава. Година и половина изкарах в шопско и като се върнах в Плд ми настръхнаха косите. То регистрации с - X, CM, CT, У, PA, който и от тия да видя, гледам да се пазя. Все едно са си на село. Не слагам всички под общ знаменател, ама повечето ще ме извиняват! И все още има комплексари с нови коли, които си мислят, че пътя е техен. В Сф, този тип хора са доста по-малко, като съотношение.
0
 
 
аз ги видях колите днес към 3 часа, и не беше чак толкова затруднено движението, да не кажа хич
+4
 
 
Все пак София е по-на запад от Пловдив и това обяснява,че са прихванали от оная посока много неща!! А ние тук прихващаме само от селянията. Като добавим и,че вече не знам къде карам-в Хасково,Кърджали или Смолян,отговора е само един-Пловдив е вече едно голямо село....
+5
 
 
вчера сутрин 7,26ч показанието на светофар на централна гара светещ червено посока сточна гара от поне 2-3 сек беше нарушено от еманципирана дама с бяло поло 3 с номер РВ 8817... трябваше да я хакна ама карам лично МПС- идвах от колелото
0
 
 
4 часа висят тея там .. в 5 часа не може да се приберем,задръстването до сточна гара ... кво прави неадекватната полиция !! Защо не ги отстранява 4 часа ... връзкари ли пак има .. кво ... тоя нисан,много се оплакват,че ги е засичал ... нищо чудно да е няква рода на някой полицай ...
0
 
 
Преди 1 4ас минах от там и колите бяха още там. Цял ден ли седят там колите и полицаите 6том е станало в 1 4аса?
+8
 
 
Пловдив е един от най-красивите градове, в които съм бил, но има огромен проблем и този проблем е свързан с карането в него. Казвам го като човек, който има нещастието да кара голяма кола (почти 5 метра дълга) в София. По-спокойно ми беше да карам в трафик в София с престроявания в платна заради ремонти и т.н., отколкото в Пловдив в неделен ден. Представям си през делничните дни какво е. Да не сложиш светофар на Т-образно кръстовище, на което за да направиш ляв завой трябва да минеш 3 ленти само в едното платно е недомислица отвсякъде. Това само със знаци не става. Още по-сложна става ситуацията, когато трябва да изчакаш някого, който ще завива наляво от пътя с предимство. (Ако се чудите за кое кръстовище става въпрос, говоря за Мол Галерия и включването по Санкт Петърбург). Неприятна случка.
+2
 
 
Извинявам се за може би тъпия си въпрос за много хора, ама не разбирам от коли... кое е Нисан-а и кое е Фолксвагена? Питам, щото видях, че някой е написал, че нисанът бил летял из пловдивските улици цял ден и просто се чудя - модерната джипара или трошката е летяла (и двете си имат логичното обяснение, но ми е интересно коя от двете коли е нисана), мерси предварително за отговора ;)
+12
 
 
стоп линията я нямат за нищо...светофара червен жълт зелен кафяв...не го спазват. пешеходната пътека я имат за красива декорация на асвалта... щеше да ми е се тая ако се трепеха само те, но за съжаление не е така. понеже много ме дразнят тези селски номера правя постоянно забележки...псуват ме....скачат ми на бой...до кога ще е така?
+14
 
 
Така ще е,докато не сложат камери навсякъде по големите кръстовища,и господата катаджии не вземат да си вършат работата.Оня ден застанали наще на една разбита павирана уличка,да наблюдават.То кой луд по тез павета ще кара с над 50,в същото време по кръстовищата минават на червено,няква мода е напоследък тва,редовно се завива надясно, или ляво от средна лента.Аз вече взех да го приемам за нормално баси,пък не е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: