ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Прекратиха пловдивското дерби заради феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 19.04.2014Коментари (38)9664
© Plovdiv24.bg
Дербито между Локо и Ботев е прекратено и в момента се обсъжда дали изобщо да продължи.

Феновете на Локо хвърлиха серия от бомбички в началото на двубоя.

В края на полувремето канонадата бе повторена, като бомбичка попадна и на терена, до футболист на Ботев. Съдията Кабаков прекрати на този етап двубоя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хора осъзнайте се. Аз също не одобрявам това, което направиха лумпените, но се замислете какво всъщност искат те. Искат чист отбор, истински футбол без измами и фалшива игра, искат достойнство, морал. Да, те искат тез неща по груб, агресивен и ненормален начин, но те са докарани до ръба на отчаянието и това е единствения начин по който са способни да се борят. Те обаче са способни да се борят и да не се примиряват с гнусната бг действителност за разлика от ''трезво мислещите'' фенове, които отдавна са се примирили с гнусотията и са готови да преглътнат всякакви унижения в името на МИЗЕРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ. Тези млади хора от които така искренно се възмущаваме ни показват кой е единствения начин да си променим съдбата и как трябва да се реагира на всяка неправда, която ни се пробутва, като безалтернативна. Ако всички хора в България имаха сили да реагират толкова силно на всички неправди в нашето българско ежедневие то България щеше да е едно много по-добро място за живеене, така че моля ви всички мъртви души да не учите младите как да умират безславно, като вас.
+1
 
 
ПОЛИЦИЯТА КЪДЕ Е---МАЙ ЧЕ И ЗАКОНИ НЯМА-в америка ако видиш паднал човек на улицата и не му помогнеш-те съдят за това
+4
 
 
Имах приятели в сектора на Ботев. Настроението ни беше ужасно и все още е такова . А мен ме болеше повече отколкото ако бяхме загубили мача . Преди години заедно ходеме на стадиона , всеки с своето си знаме и при своята си публика . След мача пак се сълирахме и пеша заедно се прибирахме . Ние ли остаряхме и опростяхме или по - младите ? Не знам дали ще си отиде Коко Динев , но определено голяма част от публиката и на Ботев и на Локомотив ще се отдръпне от стадионите . Жалко за хубавия празник .
-2
 
 
как така 6те ни ижварлят от групата заради едни глупази ,не вси4ки фенове са такива като тях ,не сме зигани
+7
 
 
Ясно е че циганите се уплашиха да не паднат и затова хвърляха бомбичките. Защо не правиха така срещу ЦСКА ? Защо ? Вън циганите от А Група !
+19
 
 
Шокиран съм като пловдивчанин и като християнин. Не съм очаквал навръх святия празник в родния си град да стана свидетел на прояви като радикален ислям. Уникална талибанска комплексарщина и простотия. Съжалявам познатите си фенове на Локомотив, които явно никога повече няма да могат да подкрепят отбора си, окупиран от наркомани и тотални аутсайдери. Не мога да разбера индивидите от нашия сектор със сигналните ракети, но явно във всички отбори има съшества, замръзнали на едно и също еволюционно ниво. Обобщение на комунистическия разврат в държавата - никой лично не е виновен за нищо, животът и здравето на хората не струват нищо, милицията си чопли носа пред рецидивистите, чака някой протест за пребиване и не прави нищо, а на най-големия християнски празник в центъра на вниманието са примати, захвърлени от родители-атеисти без грам съвест в душите си.
+11
 
 
Браво на вас ''хулигани'' вие сте срам за българския футбол радвайте се че полицията тука не е като в Русия,САЩ,Испания защото ако направите нещо подобно и ще ви СМЕЛЯТ от бой вие това заслужавате вие сте отишли на мач да се биете не да гледате селяндури...
на 19.04.2014 г.
+5
 
 
Страхувахме се от лошото време,а то откъде дойде,да не повярва човек,че има такава простотия!
+11
 
 
Нека им сега 2 години забрана да припарват до мач. Жалка картинка и само тук може такова нещо да се види.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: