ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (19)
Дербито е прекратено окончателно, няма да продължи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:27 / 19.04.2014Коментари (286)36634
Реферът Георги Кабаков окончателно прекрати пловдивското дерби Ботев - Локо заради хвърлени от феновете на "смърфовете" бомбички и димки.

Не е ясно все още какво предстои от тук нататък, дали ще бъде присъдена служебна победа за Ботев или ще се доиграе при празни трибуни. Със сигурност отбора на Локо ще понесе минимум финансове санкции.

Няма официална информация от БФС.

 

Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Такааааа. За последен път пиша материал относно този репортаж, досега го направих няколко пъти. Сега темата е друга. Следях само плюсовете и минусите, касаещи отделните коментари. Има някои високооценени, без значение кой е авторът. Но има и немалко добри коментари, които са или подминати, или натряскани с минуси. Има минуси и за коментари, където смърфчета си изливат мъката. Личи, че много от минусите са чаткани от наши(на "Ботев") хора. Излиза, че "постоянното присъствие" тук следи отбора-съперник(не само в този мач, а в Пловдив въобще), злорадства и тряска минуси на поразия. Или пък пише плюсове на ругатните, отправени от "своите". Ако ще е така, по-добре да ги няма тези "плюсове" и "минуси". И без това, в България вотът е отрицателен(само ГЕРБ досега като управляваща събра най-много), без това отрицателните емоции по почти всички въпроси са повече и заради това няколко ежедневника изливат огромно количество помия и лъжи, та и тук да си ш***ме оценки напук. А, БЕ ТИ АЛАНКООЛУ БУФЕР ИЛИ ПАПАГАЛ(защото папагал и буфер не е равно на канар и смърф), НЯМА ЛИ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗПИЕШ ЕДНА БИРА В ЗАВЕДЕНИЕ, КОЕТО СЕ ДЪРЖИ ОТ ПРИВЪРЖЕНИК НА СЪПЕРНИКА ТИ? АКО ТИ ОГЛАДНЕЕ ГЪЗЪТ, НЯМА ЛИ ДА ОТИДЕШ ДО МАГАЗИНЧЕТО МУ, ЗА ДА СИ КУПИШ ЯДЕНЕ? АКО ТИ СЕ РАЗВАЛИ НЕЩО ВКЪЩИ И ПОВИКАШ МАЙСТОР, ЩЕ ГО ПОПИТАШ ЛИ НА ВХОДА ОТ КОЙ ОТБОР Е? Ако става дума за уефскари и цесекари, как да е, въпреки че има такива и в Пловдив и при същото нещо да се насадиш на пачи яйца. В ТОЗИ ГРАД ИМА И СПАРТАКЛИИ(доколкото останаха) И МАРИЧАНИ(винаги са били малко, но ги е имало) и спрямо тях отношението ли ще е същото от наша(жълто-черна или бяло-черна страна) Като искаш да наругаеш съперника, плати си десетина лева, наругай тъпотиите на отбора им(и на съдията, ако има) и като свърши мача - край. За 2-3 часа ще ти мине вълнението.
0
 
 
кога и къде ще се връщат парите за билетите?
-1
 
 
Под управлението на Коко Динев се превърнахме в символ на най-гнусното във футбола а именно отбор без амбиции играещ само за манипулиране на коефициентите на букмейкърите, играещ симулативно в половината мачове пред верните си фенове, отбор обслужващ чужди отбори и чужди интереси. В България всички го знаят. Разбраха го и в Испания и Швеция. Слава богу, че в Локомотив Пловдив има фенове, които няма да търпят това унижение. Готов съм да ходя на всеки мач във В група и ще нося гордо черно-белия шал, защото той ще бъде символ на непримиримостта към ежедневните манипулации във футбола и в държавата, които се опитват да ни вменят, че всичката тази гнусотия е без алтернатива и едва ли не е нормална. Не оправдавам действията на феновете, но те поне правят нещо.
+1
 
 
подкрепям напълно Коко Динев и заставам твърдо зад него заради това, че в тези трудни времена направи Локомотив ФАКТОР в БГ футбола! Всички, които обичат Локомотив трябва да направят същото
-2
 
 
Айде питайте бабите и дядовците ви!От баба ми знам която е на 91 години,че навремето където е сегашния парк лаута е имало масово гробище за болни от тиф!От там ли идва зомбираноста на фенчетата под 35?Едва ли,защото навремето нямаше огради стадиона беше пълен и от едната агитка можеше спокойно да идеш до другата с шал на врата-най много бъзици да остнесеш - та нали бяхме и ние и те в едно училище, та нали бяхме в една махала, та нали сме от едни град!!!Винаги е имало спортна злоба -нормално,но омразата ви към Ботев не знам Бонев ли кой я насади,но тя ще ви погуби!Омразата към Ботев ви е по-голяма от любовта към вашия отбор!И ние не ви обичаме, но аз се радвам когато биете шопите а вие не.На Ботев-Миньор отидохте в гостуващата агитка и ви набиха и изритаха като мръсни кучета защото не ви е там мястото.Чупите коли и крадете- вчера пред рестораната При-Сандо- на невинна жена стъклото на колата долу!Тя какво ви е виновна или мразите целия град.Имате проблем и сега не е с Ботев а с истинските Локомотивци от 1936 а не от 1926!15 годишно дете!!!! Ми идете и набийте една детска градина-ще сте гордоста на града!!!!!Познавам разбира се много локомотивци и са над 30 щото аз съм на 37 и се радвам,че се разграничават и осъждат вашите действия както вчера по трибуните така и после и се чувстват излъгани.Предния път когато ги изпитвахте-унижени.Имам колега цял живот от Локомотив когато потниците продаваха билети му казал един:Няма да ти дам щото не те познавам.Миналата година в Бургас лятото с Черноморец -Някъв татуиран изгони от стадиона човек на 50 щото не бил пляскал!!!!!Та Човека е 2пъти повече локомотивец от ония татуирания на 25 !Е,сега изгонихте всички вкючително и себе си:)Винаги ще сте 2ри ,защото никога няма да биете Барселона и Байерн Мюнхен:)иНикога няма да имате публика такава като на Ботев!
на 20.04.2014 г.
+3
 
 
Сега полицията ако е на място откриват хвърлялите бомби димки и ракети от двете агитки и както Челсито бърза процедура
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 20.04.2014 г.
+3
 
 
Буфери вчера бяхте употребени от потниците! Декларацията за подкрепа на трибуните,бе добре замислена,защото без нея трибуната ви щеше да е съвсем рехава и 100-те потника от NUP,Got mit uns,и Гарата щяха ясно да бъдат разкрити и разпарчалосани. Направената вчера провокация,не бе спонтанна а замисляна паралелно с декларацията за подкрепа! Казвате,че и ние така сме действали с Христолов. Да така е но първо бе опитано всичко а именно нахлуване в офиса му и директни заплахи,прогонване с камъни от стадиона,нападение над хасиендата му в Крумово и едва тогава,когато се разбра от всички,че е шизофреник се започна с вашия ссценарии и бе ударен там където най-много го боли-по финансите. Не мисля,че случая с Коко има и 10% наподобяемост на този с митьо! Спомняте ли си,колко лесно си замина първия път след мача с холандците? Ами заобиколете го някъде,озъбете му се и му излейте шише минерална вода във врата и повярвайте ми повече няма да го видите! После ще разберете,че сте направили патологична грешка но това е друга тема. А вие какво? Целехте камбура с пиратки! Това само може да вгорчи още настроението на играчите ви.
+4
 
 
Тук всички коментират за някакви потници!Добре де,качете им снимки да ги видим тия серсеми.Не може да нанесеш вреда финансова и морална на толкова много хора и да останеш безнаказан! Нашия култов фен Челсито за хвърлена половин бутилка мин. вода беше глобен,обруган и наказан за 1г. без мачове. Дайте да ги видим тия потници!
+1
 
 
Да това е истина , молете се това дете да оживее ! Защото фенове от вашата агитка и то невръсни са преминали всички граници ! ТРЯБВА ДА СПРЕ ТОВА !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: