ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Деветима арестувани след дербито, 15-годишен е в болница след побой
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 20.04.2014Коментари (95)13205
© Plovdiv24.bg
Шестима са задържани за 24 часа след побой в центъра на Пловдив днес. По първоначални данни, около 2 часа, на ул. "Княз Александър І Батенберг" четири момчета на възраст между 15 и 22 години са били нападнати от група непознати младежи. При сбиването по-тежко е пострадал 15-годишен тийнейджър. Той е настанен в болница със сериозни наранявания. Минути след сигнала, получен на тел. 112, екипи на Второ РУП, Трето РУП и Четвърто РУП са установили и задържали извършителите на побоя. Те са Г.Н. /26 г./, И.А. /18 г./ и четирима непълнолетни на възраст между 15 години и 17 години. Криминалисти от Второ РУП - Пловдив изясняват обстоятелствата около случая. Образувано е досъдебно производство по чл. 325, ал.1 от НК. Материалите са докладвани в Районна прокуратура - Пловдив.

Бързо полицейско производство е образувано срещу трима пловдивчани за хулиганска проява в Пловдив. В ареста на Четвърто РУП за 24 часа са задържани Н.К. /21 г./, Н.С. /22 г./ и Г.Н. /28 г./, тъй като вчера около 13.30 часа са нарушили обществения ред и оказали съпротива на полицейските служители.



Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014 »
25.04.2014 »
23.04.2014 »
23.04.2014 »
23.04.2014 »
22.04.2014 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Извинявам се за езика който ще използвам, но гъмжим от малоумни псевдо футболни и всякакви фенове. Един истински фен ще се радва на отбора си и това е, какво ми се занимавате с боища малки гомнарчета вземете прочетете някоя книга тръгнали са си избиват комплексите и естествено като едно "силно момче" ще отиде с всичките си малоумни приятелчета защото сам не му стиска и да им извика една дума. Какво се случва с новото поколение??? Хора, внивайте какъв пример давате, няма лошо да водите децата си по мачове, нека те се радват на победи, загуби, футболисти и прочие, но не ги учете на агресия - това е отвратително.
на 21.04.2014 г.
-3
 
 
Абсолютни глупости се пишат, този инцидент няма нищо общо с Локо - Ботев! Момчета от Локомотив са били нападнати с ножове от група ТУРЦИ, единия от които е въпросното "15 годишно момче" за което тука ревете всичките, синче на някъв турски наркопласьор. И вместо да се пита защо банди цигани и турци обикалят вечер и заплашват български момчета с ножове четем ей тия тъпотии. Тоя път просто са попаднали на фенове, които са им дали отпор и са им разбили главите. Ама можеше и да е нечия дъщеря!
+6
 
 
Какво правите бе хора?!Това е лудост!Как може това да се случва в най-красивия ни град?!Как може да се допуска такава простотия?!Дайте сега из целия да играем на блъскащи колички само защото единия е сложил флагче на огледалото си на Ботев или Локомотив?!Или аз като продавач на дрехи и храни да не продавам на феновете на Ботев,защото е с жълта фланелка.Зъболекарят ми е ботевист и като отида при него не ми е продупчил черния дроб нали?!Все едно никой от вас няма приятел или познат локомотивец или ботевист?!Да някои ще кажат от ботевист или локомотивец приятел не става,но живеем в един град!!!Пиша си на лични с един от най-известните коментатори тук(няма да споменавам името му,лично той ако иска може да го потвърди)той колкото и да мрази нас,на лични ми е писал,че изпитва респект към неговите приятели локомотивци и аз съм писал,че изпитвам респект към моите приятели ботевисти!Явно трябва на повечето коментиращи тук да им се забрани да пишат,защото вие вече го превръщате във война,което не бива да се допуска!Само преди 10-15г.сядахме един до друг на мачовете ни,заедно се радвахме,заедно плачехме!Тези коментари подтикват към омраза,а написаната дума тежи повече от казаната,това трябва да спре!Силно съм притеснен от случващото се и си мисля,че заедно трябва да напишем едно писмо до администраторите на сайта,за да се спират тия коментари които сеят непрестанна омраза.Който е съгласен с мен,да ми пише на лични.За пловдивчани-Пловдив трябва да е над всичко!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Даже и коментарите за пребитото момче, стигнало до болница потвърждават, че дербито е вредно за обществото! Човешкият живот и здраве са над всичко! Негативизмът , омразата, противопоставянето, агресията, според мен ескалират. Ако догодина пак има дерби, тези рецидивисти дали ще станат по-хуманни, по-културни! Констатацията ми е, че на този етап пловдивссите фенове на футбола нямат нивото, да присъстват на дерби, на което да създадат нормална обстановка за провеждането му!
+10
 
 
Тази случка която се е разиграла в 2 вечерта,немога да разбера какво общо има с дербито.Никъде не се казва коя група на кой отбор са фенове или дали изобщо са някакви фенове.На 15 годишно момче мястото му в 2 вечерта не е на главната
-2
 
 
Ах колко е жалко да си черно-бял потник неграмотник!Познавам един такъв на 27г пълна трагедия.Мързелив ,злобен без приятелка без преспектива абе пълен нещастник.
+11
 
 
Крайно време е с това което става по стадионите да се заеме прокуратурата не Бфс 2000- 5000 глоба за клуба.Човешките животи толкова ли стуват????Или чакаме някой да умре на терена или на трибуните и тогава???Кога ще водим децата си на мач като се стрелят ракети по тях??? Тук полицията не е виновна- всичко е вкарано предварително то е ясно димка с размр на джанта и миниумка с размер на щраусово яйце няма как да вкараш.Прокуратуата ще се заеме ли със случая или ще чакаме смъртен случай???
на 20.04.2014 г.
+1
 
 
Това НЕ е свършена работа господа Полицай!!! Преди и по време на мача са ГОЛЯМИТЕ престапления господа Полицай
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: