ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велин Терзиев: Коко Динев живее на гърба на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:33 / 21.04.2014Коментари (257)21239
© Plovdiv24.bg
"Публиката на "Локомотив ПД" не харесва президента на клуба Коко Динев и затова се стигна до хвърляне на димки и пиратки на терена, а оттам и до прекратяване на мача. Това е протест срещу него", каза в "Здравей, България" Велин Терзиев - Нежния от официалния фенклуб на "Локомотив ПД".

По думите му феновете на харесват президента, защото в клуба не се работи професионално. "За всеки един мач ние се съмняваме дали той ще се играе или не", каза още Терзиев и добави, че имат подозрения, че мачовете са продадени и не се играе честно.

"Коко Динев е човек, който живее на гърба на "Локомотив ПД", каза Терзиев.

Той съобщи още, че в клуба не се плащат редовно заплати, самите футболистите започват да се съмняват дали мачовете не са уредени. "За да не се стига до тук трябва държавата да се занимае с тези проблеми", категоричен беше Терзиев.
Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Точно същия тоя нежния говореше, да се гласува доверие на марешки за трибуната,виждате ква трибуна имаме ся страшна .
+1
 
 
Зад всичко стои онзи алчен узуноФ. Това е истината. Дори и моят "любимец" зулума не е в час.
+3
 
 
А ти живееш на гърба на Узуна.Нежната половина на изперкал човек.На всеки е ясно че толкова голяма бомба може да се вкара само от работник на самият стадион ,а ти си сред инициаторите.Сменик,нали имаше бойкот,как в един момент призовахте всички на Свлачището,а прекратихте мача.Защо се приемаш като Месия в Локомотив.Ти участваше ли в моленето на Коко да поеме отбора.Отговори на истинските локомотивци.Кукла на верига.
+3
 
 
Тези които спряха ма4а са наркомани .видялсим ги в столипиново там принас този пи4 ги подирйа от 2 години то рога4
+13
 
 
Приятели,които са гледали Терзиев по тв ми се обаждат и питат:Този смешник ли е лицето на ЛОКО пред хората?!Тези хора са безпристрастни,не са фенове на Локомотив.Ако има хора,които се препитават покрай отбора,Терзиев със сигурност е един от тях.Той има кафе на Лаута.Интересно е да се видят и отчетите за продажбите във фен магазина.И за да е ясно,нека да кажа - и аз не харесвам Коко Динев.Побеснях от онова изречение в декларацията след уволнението на Узунов,че(цитирам по памет) "при това правителство живеем по-добре"!Коко се надупи на власт имащите и ни направи за смях.Обаче още по-голям беше резилът в събота!!!Да застрашиш човешки живот няма оправдание!Да лишиш Пловдив от най-чакания мач - също.Е,тези момчета се наредиха до човекоподобните говеда,които съблякоха Петев на Герена!Те могат да съществуват само в сбъркана държава като нашата,в която полицията седи и гледа как лумпени мятат бомбички и не предприема нищо!Същата тази полиция иска почти 10 бона за охраната на мача!!!Точно 9900 за 750 полицаи,които не свършиха нищо.Просто си стояха и гледаха!!!Резултатът(най-вероятно) - 20 бона глоба и три мача без публика и още по-амбициран Коко Динев!!!
на 22.04.2014 г.
-2
 
 
Едно нещо е да сте против хулиганските изцепки на шепа хора, заради които винаги са ни наказвали и наистина нямат грам мозък, съвсем друго е да се кланяте на нагъл дебелак, който говори само когато му изнася. Според същите тези хора сигурно и Станков е перфектен треньор.. а къде бяхте вие когато отбора побеждаваше? Тогава хулиганчетата не бяха виновни? Много е лесно да виниш 50 човека, които и без това са ненормални за общата картина в клуба.
-5
 
 
Само ми кажете, защо селския бек, фен на турското Сдружение "Ботев 2010", начело с Караибрахим-а, т. нар. Kindzadza, вечно ще се изсере в темата на Пловдивския любимец. Това дълбоко комплексирано копеленце 100% е социопат, завършен мизантроп и вечен лузър. Като такъв, естественото му място е при аграрите от пловдивските села, които говорят мьеко като т.нар. Kindzadza. Пловдив се напълни със селяни и фьеновете на Ботев по естествен начин ще стават повече.
+10
 
 
за хиляда билета ли ни излагаш боклуко
0
 
 
Много коментари полза никаква, скрити никове на Кокови мишки. Срам нямате и трибуна също, да не би Велин Терзиев да е виновен за това. Лошо е когато си неграмотен и да те маниполират, по този долен начин. Да не би да е забогатял честно гнома Коко-черното тото- Не, мишки като вас му пълнят хазната.но на фенове като Велин Терзиев ,много добре знаят за ерата Христолов - селския и молете се да не ви настигне тя.Знам, че има истински фенове който милеят за клуба и отбора си и Велин е един от тях добре е за негромотници да вземат пример от тях ,а не да се крият под измислени никове и да шарят небивалици . САМО БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: