ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив заплашен от изхвърляне от "А“ група“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 22.04.2014Коментари (50)11915
© Plovdiv24.bg
Заради изцепките на част от запалянковците си Локомотив (Пловдив) може дори да бъде изхвърлен от "А" група. Причината е, че действията им по трибуните се превръщат в рецидив. До този момент клубът е наказван три пъти през сезона заради инциденти с фенове. А днес Дисциплинарната комисия ще гледа и случая с прекратения двубой с Ботев.

Заседание ще има и Спортно-техническата комисия, която най-вероятно ще присъди служебна победа за "жълто-черните". Правилникът гласи - във футболна среща, започнала, но незавършила по вина на единия отбор или неговите привърженици, се присъжда победа на противника.

"Черно-белите" ще попаднат под ударите на член 37, точка 4 от Дисциплинарния правилник, която засяга "Хвърляне на предмети по пистата, към терена или трибуните, преди по време и след края на срещата". Според това как ще бъде тълкувано случилото се на "Лаута" ще бъде определена и санкцията. Подточка В) гласи - "С тежки последствия" - "Лишаване от домакинство за 3 срещи и глоба по 10 000 лева на среща", а подточка Г) - "При повторно нарушение по смисъла на т. 4, буква "В" - "Изваждане от групата и глоба 20 хиляди лева". Възможно е до края на първенството тимът да играе домакинствата си извън Пловдив и без публика.

Пред "Тема Спорт" председателят на Дисциплинарната комисия Юри Кучев обяви, че е в чужбина, а заседанието ще бъде водено от заместника му Георги Камишев. Затова е напълно възможно сложният казус да бъде отложен, да бъде поискана и допълнителна информация за инцидентите.

Дисциплинарната комисия е поставена и в цайтнот, тъй като за сряда е предвиден реваншът за Купата на България Локомотив (Пловдив) -Лудогорец (0:2) и няма време мачът да бъде преместен в друг град при очакваното наказание на домакините. Оставащите домакинства на "черно-белите" до края на първенството са на Черно море (4 май) и Литекс (11 май).

Припомняме, че Локомотив (Пд) вече бе наказван три пъти през сезона. В седмия кръг от шампионата пловдивчани играха без публика миналия август на "Лаута" срещу Локомотив (Сф). Причината е бой между феновете на Локомотив (Пд) и тези на Нефтохимик при гостуването на тима в Бургас. В края на октомври 2013 г. Локомотив (Пд) за втори път е наказан да домакинства без публика, след като в мача с ЦСКА е ударен полицай. Пловдивчани изтърпяват наказанието си срещу Левски. На 26 февруари тази година Локомотови (Пд) вече бе принуден да играе на неутрален терен в Любимец срещу Черноморец, след като отборът този път бе наказан с лишаване от домакинство отново заради хвърлени многобройни предмети в предходния мач.

Още по темата: общо новини по темата: 1
22.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
ако Ботев може да забрани на Челсито да не влиза на мач една година, Локото може да забрани и не тази. 100 на 100 има достатъчно снимки и видео да се види кой какво е хвърлял.
+2
 
 
Локото ще го има винаги,въпрос на време е гнилите ябълки да паднат от дървото.
+8
 
 
полицията има снимков материал,очаквам арести и присъди,дано този път държавата бъде силна,иначе от такива малоумници няма да има спасение.Днес това е на Лаута,утре ще е другаде,тази безнаказаност може да съсипе всичко в държавата.
0
 
 
защо да ги изхвърлят като те неса влизали никога в А група. Припомнете си как се отзоваха там.
+9
 
 
Веднъж писах за съвпаденията на съдбите в двата отбора и как всичко се повтаря.Еднаква е съдбата ни досега и все си мислех,че само едно нещо не може да се случи,а именно Локо шампион-Ботев в "Б"група...явно и това е на път да се случи...дори и съвпаденията с нашата паднала трибуна и вашия строящ се нов стадион...баси мамата замислете се...как всичко се обърна и как от 90-те досега всичко е едно и също!Ако се следва логиката на събитията,поне имаме една добра новина-Локомотив го очакват хубави дни и дано този път съдбата спре да си прави шеги и да остави двата отбора на мира!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 22.04.2014 г.
на 22.04.2014 г.
+1
 
 
Спокойно приятели локото няма да го изхвърлят а ще доиграе трите мача без публика и Коко ще има да дава на БФС-то 30 000 лева през това време ще бъдат минати и по точки от Черноморец но няма да изпаднат,че регламента не го позволява. По страшно е като отвори коко сергията след един месец и после напусне след като продаде каквото става за продаване за около 200 000 и си бие камшика,дали БФС ще рискува да ги пусне да започнат новия шампионат защото е повече от ясно че без коко няма да го завършат а ние през това време ще се надяваме програмата да е благосклонна и да се паднем рано още преди да са се замозакрили поне да ги излупкаме още веднъж на изпроводяк. Такава е работата тъжна ама когато потници ръководят едно дружество накрая пералнята завърта всичките и до там!
0
 
 
Като ние сме комплексари и мразим повече ботяф отколкото обичаме ЛОКОМОТИВ що тогава като има тема за нашия отбор 30 коментара са на жълтите и 3 на наши ???????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: