ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Лаута" под полицейска обсада
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:10 / 23.04.2014Коментари (22)8526
© Plovdiv24.bg
Стадион "Локомотив" е под тотална полицейска обсада, забеляза репортер на Plovdiv24.bg. Както е известно само след няколко часа на "Лаута" отборите на Локомотив и Лудогорец се изправят един срещу друг в среща-реванш за Купата на България. В първия мач "орлите" спечелиха с 2:0.

Припомняме, че "смърфовете" са наказани до края на сезона да домакинстват пред празни трибуни, а от БФС предупредиха вчера МВР да предприемат по-сериозни превантивни мерки към "черно-белите" фенове, тъй като те са във война със собственика Константин Динев и от тях се очакват още ексцесии.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Какво постигнахме в събота???? Динев си е тук, отбора е в А група, дължим още 10 000 лева и за кой ли път няма да гледаме с месеци любимия си отбор!.....Защо на велика събота? Защо точно срещу жълтите и то в дерби, в което имахме всички шансове да ги бием пак, защото те в момента не ни превъзхождат с нищо? Защо се хвърляха бомбите включително и до нашите футболисти??? Защо когато беше канонадата се пееха песни против жълтите турци, а не срещу Динев? Защо беше онази декларация от всички фракции дни преди дербито, с подканване да бъдем повече???? За да станем свидетели на "бомбардировката" ли???? Някой спомня ли си,как започна финала в Бургас, който по-късно загубихме? Със същата канонада, но тогава резултата още беше 0-0, а по-късно дори поведохме!!!!! Помните ли наказанията ни след мача ни със Славия в София( 2 мача) за хвърлената седалка, която се заби в терена? Помните ли веднага след като това наказание изтече, че още в следващия мач със Видима в Севлиево отново се "осрахме" като хвърлихме пиратка по противников играч и пак последваха нови два мача наказание!?? Каква беше причината за тези малоумни прояви? Защо бяха изгонени и низвергнати истински Локомотивци, които през последните 2 десетилетия заемаха ръководни постове във фен клубовете ни? Да, причини имаше, но защо трябва да бъдем крайни с тях? Сега тези, които са се вкопчили да ръководят фенската ни маса, по- "чисти" ли са от тези, които бяха изгонени???? Как и от кой се взимат решенията за прекратяване на мачовете като този в събота? Имало ли е разговори с власт имащите в клуба, въпреки твърденията на мнозина, че това е безсмислено, както в същност е редно да стане, преди да се стига до крайности??? Да, Динев трябва да се махне на всяка цена! Да, с проявата на дербито показахме, че не сме от тези, които ще търпят дълги години, както го направиха едни други "хора", но такива неща се правят, когато има строго изградена организация за адекватна алтернатива!!!!! Локомотив Пловдив не е клуб, който е обичан от десетки хиляди хора в Пловдив и още толкова в цял свят и мястото му е сред най-големите, защото Локомотие в голям и велик! Ако искаме да имаме отново любимия си и чист ЛОКОМОТИВ това трябва да стане без Динев, но с много усилен труд от цялата черно-бяла общност и с много обмислени и адекватни действия! Не съм убеден, че бомбите и ултрас поведението са нещо, с което можем да допринесем с нещо положително на отбора на истинските майни!? Напротив.....! САМО ЛОКО!
-1
 
 
Зaрaди едни нaдрусaни глупaци,не можем дa помогнем нa отборa и с нaшa помощ дa им дaдем крилa в този вaжен момент!Aйде мaшини довършете зaпочнaтото,брaво зa сърцaтaтa игрa!Кaмбуров е Великaн.Още мaлко и ...усещa се липсaтa ни по трибуните в този момент.СAМО ЛОКО AЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ AЗ ОБИЧAМ ТЕ
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 23.04.2014 г.
-1
 
 
59мин. 1-0 ..... Мартин !!!!
+1
 
 
ААААА ГУСТО И ГОЛА МЙНАААААА МАЧКАЙ ЛОКО
+2
 
 
Господа и дами потници, ако обичате взимайте си семките и фафлите и се ПРАЖДОСВАЙТЕ от Лаута боклуци
+1
 
 
Тръгнали да гонят Коко - защо? Да не сме на нивото на папагалите по времето на Митьо Селския, да не сме на хала на Локо Сф, Черноморец, Славия? Коко може да е всякакъв, но има нюх, докарва добри футболисти, прави отбор. Шампиони ли искате да сме непрекъснато и купата всяка година да е наша? Не! Невъзможно. Отборът ни е фактор и всеки се съобразява с него! Имаме и доста талантливи индивидуалности, както и опитни и рутинирани играчи! Няма никакви съмнения от компетентните органи - наши и международни, в корупция! В България, а и навсякъде, футболът не може да изчисти, няма нищо идеално! Кой ще дойде да поеме кристално чисто и финансово обезпечено отбора и ще го върне поне на това ниво!? Кой? Кой? Кой? Потници, отговорете на този въпрос и се замислете как може да ви манипулира един фашизоиден неграмотен кебапчия! Само Локо!
+10
 
 
ПОТНИЦИТЕ В ЗАТВОРА - СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: