ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Бомбите на "Лаута" са финасирани от Атанас Узунов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 23.04.2014Коментари (17)4442
© Plovdiv24.bg
Бомбите на "Лаута" са финансирани от Атанас Узунов. Това заяви собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев

"Феновете се опитаха да докарат отбора до дестабилизация. Това беше предварително планирано дълго време. На някой не му е угодно Локомотив да е силен", това заяви собственикът на Локомотив (Пловдив). 

Той се появи на празния стадион "Лаута", където тимът му прие Лудогорец в мач-реванш от полуфиналите за Купата на България.

Според него малка група фенове пречат на отбора. "Апелът ми е да изгоним тези бандити, за да се върнат нормалните хора на стадиона. Дойдох, защото не исках да излиза, че се крия. Исках да подкрепя отбора след всичко, което се случва. Исках да им дам увереност, защото имаме сили и можем да се преборим да играем финал", коментира Динев .

Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
21.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Мдааааа Коко добре е усвоил турско-комунистическите методи за манипулация на необразованата част от обществото. Разделяй и набеждавай и ще постигнеш успех. Хващаш си двама трима платени чатъри (наркомана, локомотив пд...)да оформят мнение на невежите и си готов. В нашата хейтърска държава е много лесно да оплюеш някой и да отклониш вниманието от собствените ти далавери. Сега ще си покаже що за умствен капацитет има нашата фенска маса. Като гледам от коментарите до тук не съм много обнадежден. Всичките ни проблеми, като нация идват от факта, че лесно ни манипулират, принизяваме всичко до лапане и е..не, лесно се палим и бързо горим. Това е хаеактерно за ориенталските народи на изток от нас. Не случайно турските сериали бележат такъв огромен успех в България. Деградацията продължава с пилна сила и не е спирала от 44-а година. Бог да пази България и Локомотив Пловдив.
на 23.04.2014 г.
+1
 
 
Мешерето ще реши съдбaтa нa кaтунa .
+7
 
 
Най-демократичния начин да се реши бъдещето на нашия Локомотив е да се проведе гласуване на стадиона и да се види колко хора стоят зад двете каузи-да бъде или да не бъде!!Ами ако беше влезла дузпата какво тогава щяха да правят "сапьорите" от събота??!!А във "В"група кой ще ни издържа като там е най-трудно положението с финансите,защото няма телевизионни права и реклами,които сега се дават.....??
+9
 
 
Браво на момчетата за великолепния мач изигран много правилно.Всичко вървеше по вода-гол в 60 мин. и дузпа в 87 мин,но уви такъв е живота,а ако и ние бяхме на тр ибуните щеше да имат още заряд.....може би Камбуров беше много афектиран от отсъжданията на съдията ,което го направи неконцентриран в този момент,но ние истинските Локомотивци дължим на него много радостни мигове и няма как заради една изпусната дузпа да му се сърдим
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 23.04.2014 г.
-4
 
 
Този вашия КОКО само се кръсти ,поне да беше християнин а то .....
0
 
 
Узунов ,че си мошенник това всеки го знае.Защо забрави ,че преди година те изхвърлихме от Лаута и ти мазньо пак се присламчи.Чии пари ядеше та сега викаш на коко ,че лъже.май той по добре знае кой му ядеше парите.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.04.2014 г.
+11
 
 
Още сутринта ви писах в темата за наказанията, че една тъмна личност стои зад провокациите. "Много неща се изписаха, но никъде не видях да се каже името на ..... Не ви ли си струва, че в далечината се вижда сянката на един човек, който стои зад тези провокации?" .... Не може тия малоумници да скалъпят това всичко, а и трябват пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: