ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Съжалявам за дузпата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:18 / 23.04.2014Коментари (37)9354
© Plovdiv24.bg
"Доста ми е трудно. Борихме се 90 минути, а и накрая тази дузпа, ако я бях вкарал, щяхме да влезем в продължения и щяхме да бъдем с по-голямо самочувствие. За жалост обаче я изпуснах, за което съжалявам. Психически не издържах, а вече бях и уморен. Ние знаехме, че това ни е мача. Опитахме се, но... какво друго да се промени при нас. Има си треньори, директори, президент, те трябва да говорят за бъдещето на Локомотив", коментира Мартин Камбуров след края на срещата.

"Договорът ми сега изтича, имам няколко предложения от България, от чужбина. Но нищо конкретно, само запитвания. Още не съм решил. Искам да си почина. Не бива да се спекулира, вие първи ще научите, ако има нещо", каза още нападателят.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Нищо Марто, добра игра беше, чудесни бяхте))
0
 
 
Е сега е момента Господинов да каже на тоя самозабравил се 'футболист' че е играл симулативно и нарочно не е вкарал дузпата... Както той обвиняваше Господинов.. Имал предложения от чужбина.. Ко? Не!
+3
 
 
Какво Съжалявам бе майна,да беше я бил със сила поне,както би фаула!Вратаря я хвана?!Ако беше в ъгъла или силен удар,щеше да я избие!Знаем те тебе-когато "кораба потъва"бягаш от отговорност и първи бягаш от отбора!Не ти е простено,както досега не е простено онова "АЗ" на Тунчев!Високомерен си!Това е!Ако друг я беше изпуснал,нямаше да ме е яд!Не напразно те смениха в шампионския мач срещу Славия,защото и последната дузпа нямаше да я вкараш!Хайде сега да видим дали си истински локомотивец..дали ще останеш в отбора?!Отговора е Не!
-3
 
 
" Императора" уж небрежно тръгна по Главната.Вървеше бавно,отвреме навреме се правеше ,че говори по телефона, 2-3 пъти мургави фенове му искаха по левче,пардон автограф,от едно кафе даже май някой го позна.Той вървеше гордо,изпъчил снажното си тяло.Стигна до "копчетата" при фонтана,там се завъртя 2-3 пъти ,за да го видят отвсякъде,та белким го познаят-императора на Пловдив! Едно детенце с жълто балонче мина покрай него с майка си,а Императора по стар обичай изсъска-жАлтуре,виновни са за всичко,за това даже че и хората не ме знаят!Въпреки всичко реши да продължи към Пощата,където е лайкучката и където няма начин там да не го забележат,когато...гадна кихавица го прониза.Императора кихна,насополи се и облян в пот се...събуди.Беше сън,хубав сън.Пролетен сън!Сънуваше това,което искаше да стане реалност вече една година,откакто акостира на Лайнаута.Разбираше,че няма как да се случи,затова с неговите авери бе пуснал слуха,че ЦСКА дава мило и драго за него.Е,и на Витошка няма как да се разходи гордо-гордо,оставаше му само централната улица на столюпеново-от бензиностанцията на Хаждията Груев до пункта за изкупуване на метали-там го познаваха .Втора силна кихавица го прониза и разбра,че трябва да си пие хапчетата,останали от ерата Марешки."Майната му на дузпата срещу Лудогорец,важното е че вкарах паметни голове срещу Гоце Делчев и Куртово Конаре-успокои се той и отново заспа...
+1
 
 
МАЙНАТА И НА ДУЗПАТА !! ТИ СИ ВЕЛИК БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО МАРТИНЕ ! НА 33 ГОДИНИ СИ А БЯГАШ И СЕ БОРИШ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ! ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМЧЕТА ЗА СТРАХОТНА ИГРА СЬЩО ДА ПОЗДРАВЯ СТАНКОВ КОЙТО ЛИЧНО АЗ ПОСТОЯНО ПЛУЯ !!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Не Марто трябва да си тръгва , а Свинята от сандански . Как въобще можем да допуснем такова нещо ? Легендата Камбуров да завява че напуска заради СВИНЯТА ДИНЕВ и ние да си траем ? Какви фенове сме ? Или както каза Камбура : КОЙТО Е МЪЖ ЩЕ НАПУСНЕ КЛУБА СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА > И ние феновете ли да напускаме клуба , заради лицето Коко ?
0
 
 
Марти,не се ядосвай и не съжалявай за нищо, ти си дал толкова за ЛОКОМОТИВ!Където и да отидеш,винаги ще останеш в нашите черно-бели сърца!Мартин Камбуров=ЛОКОМОТИВ!
+1
 
 
отборът играе добре,когато всичко е спокойно,време е да се организираме и да изгоним лумпените,а не коко.с него сме постигнали най добрите резултати,без значение по какъв начин,важното е истинските фенове на трибуните да сме радостни.и не коко изгони феновете,а тези откачалки.затова дайте да се организираме тук и да го оставим в нашия любим отбор,защото в момента имаме страхотен отбор,който може да бие всеки в групата стига да има спокойствие и сплотеност.
+4
 
 
Колеги потници, усещате ли че това, което си го направихте, нямаше кой друг да ви го направи. Днес паднахте от най-слабия Лудогорец, с изпусната дузпа от гол-майсторът на А група, според вас ако имахте публика, дали нямаше да е малко по-различно?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: