ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Някои фенове ме засегнаха много дълбоко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 30.04.2014Коментари (37)9586
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков остана крайно разочарован от обвиненията на феновете на тима за видеомонтажа, показан от ултрасите, които твърдят, че не се е радвал при гола на Мартин Камбуров за 1:1 срещу Славия в София, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Една горчилка е заседна на гърлото ми и няма как да я преглътна. Доста неща се тиражираха по пресата. Съжалявам, че някои неща са нереални и фалшиви. Фенове ме засегнаха много дълбоко. Това беше един монтаж на мача срещу Славия", бяха първите думи на специалистът.

"Искам да кажа, че е имало безсънни нощи от целия ни треньорски екип, докато се сглоби този отбор. Доста труд положихме и в крайна сметка по този гаден начин да се обезценява труда ми е много обидно и болно. Жалко е, че се получават такива работи. Незаслужени неща се получават и компромати за нашия отбор, затова най-вече ми е болно", каза още той.

"Въпреки всичко, по най-скромния начин беше сглобен този отбор, а представянето му в първенството за мен не беше никак лошо. Направихме всичко възможно да достигнем до финал за Купата, но човек някак си го боли, като има незаслужени обвинения и недооценяване на труда му", завърши Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 11
23.07.2014
01.05.2014
01.05.2014
30.04.2014
30.04.2014
30.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абсолютен глупак си ти Станков.Абсолютен. Отборът няма никакъв стил и облик в играта си а ти ми говориш тука бабини дивитини.Цяло лято не можа да намериш един сериозен атакуващ халф, който да прави играта в предни линии.Ти сам си избра тези боклуци, които босът ти доведе на пожар. Ти сам поиска пенсионерите да се върнат в отбора, вместо да работиш с младите от школата ни. И не се бий много по гърдите, щото никаде, нищо не си постигнал като треньор. Ако не бяха тези 20 гола на Камбура, ти щеше сега да му ядеш кура.
+4
 
 
Станков,помисли как да задържиш най-добрия нападател в отбора ти.МК-11 е единственият нападател,които отбеляза над 90% от головете си без помощта на съотборниците си,или от статични положения или от солови акции,представям си колко гола щеше да вкара ако имаше някой зад гърба си да му подава голови асистенции.Голяма част от задоволителното представяне на отбора този сезон се дължи на Мартин Камбуров.
-3
 
 
Важното е ,да е на дълбоко,Саше,Сашеее:)!
+9
 
 
От Пловдив сам за това ме боли Вие псевдо фенове какво клуба ли ще издържате и шампиони ли искате? Отбора така както е събран (от възможности тe си) игра над себе си. Сега някакви с жълто на устата започнаха да да решават кой крив кой прав големи разберачи без пари иначе ни чака провала.
-4
 
 
Сашко,не е монтаж,няма толкова учени докофенове,това си е чист copy/paste от прякото предаване,така,че и ти влизаш във обяснителен режим като кюфталака,дето разправяше вицове са сестра си пред два дена.
+1
 
 
Аз гледах мача по тв и веднага след гола на Камбуров камерите дадоха реакцията на Станков. Тя бе точно това от видеото, а реакцията му бе като: "Абе, кво прави тоя бе!" или "Абе тоя луд ли е!" или нещо подобно, но при всички случаи е факт и не е нагласено! Просто Сашко няма "топки" както казва батВенци...
+5
 
 
Сашо Станков не го харесвам.Динев му събра доста класни футболисти,с които нищо не постигна.Много от мачовете ги загубихме само заради треньорски решения,няма смисъл да говорим за упоритото налагане на любимци като Якимов,или най-голямата дупка десния ни бек,Тодоров не става за бек,не и на тези години,но той си знае.Лошо впечатление ми прави изтъкването му на всяка пресконференция,че едва ли не от нищо е постигнал нещо,по скоро е обратното,има едно такива дразнещо шопско самочувствие.
Спокак едели какво ново....
на 30.04.2014 г.
+13
 
 
и ти си в играта -мошеници долни
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: