ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател сигнализира за арогантен служител на ОП "Синя зона"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 03.05.2014Коментари (11)8174
© Plovdiv24.bg
За арогантен служител на ОП "Синя зона" сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Публикуваме мнението му без никаква редакторска намеса:

Пиша до редакцията на вашият сайт с една-едничка цел - да се оплача, да споделя поредното си разочарование. На 23 април следобед около 16,30 часа на улица "Ангел Кънчев" (зад "Четвъртък пазара") паркирам автомобила си в "синя зона", слизам от колата и както винаги започвам да се оглеждам и да чакам представител на съответното звено. Виждам човека със синята униформа и продължавам търпеливо да чакам няколко минути, докато той измине разстоянието от 10 метра и ме забележи. 

След известно време господинът идва и аз културно му подавам монетата от 1 лев и чакам своя билет. Чакането продължава... Напълно непритеснен и незаинтересован, служителят на "Синя зона" дълго време търси билетчетата си, след това перфоратора си (времето наброява около 10 минути вече). След като приготви нужните му атрибути, с изключително арогантен тон ме пита колко е часът, защото нямал часовник. 

Как работят тези хора, ако нямат часовници? Тук вече търпението ми се изчерпа и го помолих да побърза, защото нямам време и бързам. Арогантността му ескалира... С вече не само троснат тон, а и с огромна доза заяждане, съответният господин, стискайки единият ми лев в ръка, ме изкомандори, "като много бързам, да си пусна SMS", сочейки табелата с номера. 

Е, търпението ми видимо свърши. Задодох въпрос на господина, т.нар. служител на "Синя зона", не е ли това неговата работа?! С което, изглежда, го засегнах, защото сещате се, последваха обичайните, заучени фрази на българина: "Ти на началник ли ми се правиш?", "Ти знаеш ли аз кой съм?", "Ти на мене ли?" и т.н. 

С привидно спокойствие и добро възпитание помолих господина да ми върне единия лев, за да отида другаде да паркирам. Може би така го предизвиках още повече, защото започнаха заплахите: "Ще ти запиша номера! Няма да се отървеш така!" и т.н. 

Не пропуснах да отговоря, като го попитах за телефон на директора на "Синя зона", за да подам оплакване. Е отговорът беше още по-цветущ и неподходящ за цитиране. 

Аз не смятам да търпя подобно отношение. Видимото размотаване и бавене, и увъртане, всеки от вас, на когото се налага да ползва често "синя зона", знае за какво е, с цел да не си поискаш билета, единственият гарант, че си платил и че автомобилът ти няма да бъде вдигнат с паяк или закопчан със скоба. 

За мен подобно арогантно отношение, изнудване, псуване и заплашване са недопустими, грозни и стряскащи! Обадих се на телефона на ОП "Синя зона" и направих опит да се свържа с директора... е резултат, досещате се, нямаше, за това пиша във вашата редакция, тук резултат винаги има!


Още по темата: общо новини по темата: 262
10.01.2024 »
05.10.2023 »
28.08.2023 »
15.08.2023 »
29.06.2023 »
27.06.2023 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Задодох въпрос на господина, т.нар. служител на "Синя зона", не е ли това неговата работа?! С което, изглежда, го засегнах, защото сещате се, последваха обичайните, заучени фрази на българина: "Ти на началник ли ми се правиш?", "Ти знаеш ли аз кой съм?"- Столипиново-о, Стопиново, що злагаш на нас? Гражданинът от Столипиново, не дразнете електората на ДПС и БСП, че е наистина недосегаем, няма часовник и не може да плува, та ако го хвърлите в Гребната база, ще се наложи и да го спасяват.
-1
 
 
Вместо да се жалваш тук и да се разправяш с неандерталци да си беше пуснал смс къв ти е проблема
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 03.05.2014 г.
+3
 
 
Хубавия ни град се напълни със селски бегове като този на снимката.Болшинството от служителите са с манталитета на бакшиши.
+14
 
 
Типичния селски бек."Знаеш ли кой съм аз".Нещастник,дето не може да си плати тока,избиващ комплекси.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+7
 
 
КЕ СЕ ОПРАВИ РАБОТАТА!СО КРОЦЕ СО БЛАГО АКО НЕ СТАНУВА,СО МАЛЦЕ КЮТЕК КЕ СЕ ОПРАВИ!ЧИТАТЕЛЯ,КОЙТО СЕ Е ОПЛАКЪЛ ЯВНО Е ХРИСИМ ЧОВЕК,КОЙТО ТЪРСИ ИНТЕЛИГЕНТЕН НАЧИН!НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА МАЙНА!АКО МЕ НАПСУВА НЯКОЙ ТАКЪВ ШУШЛЯК,КАЧВАМ ГО В БАГАЖНИКА И НАПРАВО В ГРЕБНАТА БАЗА!ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ КЪДЕ ТЕЗИ ПИКАЯТ И СЕРАТ,КЪДЕ СИ МИЯТ РЪЦЕТЕ И ДАЛИ ВЪОБЩЕ ГО ПРАВЯТ???СМС МУ Е МАЙКАТА,КАКТО КОЛЕГАТА ПО-ДОЛУ ПИШЕ!АРЕ МАЙНА,ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
+10
 
 
отиди направо там,защо по телефона!! аз лично сам ходил такав панаир им направих че дори от гаража за репатрирани автомобили си изкарах колата без да им платя!! естествено директора на синя зона званна да ме пуснат след като се кри малко като чу скандала уж имаше хора при него но като почаках реши да ме приеме и да изслуша що за измет са всичките му подченени!!
+7
 
 
Селски елени под път и над път. Да, работата им не е свързана с тежък физ. труд, но да стоиш на -10 и на +40 цял ден също не е хава. СМС-ът се пише за 30-40 секунди, ако си го имаш и запазен, още по-добре. Вярно, струва 20 ст. повече, но не се занимаваш със служители.
+7
 
 
Моето решение - СМС!! Много по-уобно е!
+11
 
 
И как ги взимат на работа такива? Служителят на синя зона има заплата 400 лв. месечно, не е натоварен с тежък физически труд. Чувал съм, че има немалко желаещи да работят в това общинско предприятие и явно в случая е някакъв връзкар този селяндур прост от синята зона.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: