ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Лудогорец пак не се победиха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:06 / 03.05.2014Коментари (107)13221
Ботев и Лудогорец откриха 37-ия кръг на "А" група с равенство 0:0. Това бе четвърта среща между двата тима през сезона, като и предходните три приключиха наравно.

Първата чиста ситуация в Коматево бе организира от "канарчетата". В 6-та минута Томаш Иршак изведе Юнес Хамза зад отбраната на "орлите", той стреля по диагонал, но ударът на тунизиецът излезе мина покрай дясната греда.

Шампионът отговориха с добра атака, която завърши с шут на Кишада от 20 метра, който мина на сантиметри покрай дясната греда зад Адам Стаховяк.

Сакунди преди края на първата част Лукин пропусна да даде аванс на "жълто-черните". Мариян Огнянов качи коженото кълбо на главата на румънеца от корнер, но за късмет на разградчани топката попадна право в ръцете на Стоянов.

Втората част започна с добра възможност за гол пред Феребори Доре, но ударът му в последния момент бе блокират от Дяков.

В 62-ата минута пред Доре се откри нова възможност за гол. Нападателят укроти на гърди много хубав дълъг пас на Йордан Христов, но от точката на дупзата прати кълбото на два метра покрай лявата греда зад Стаховяк.

Лудогорец отговори със задна ножица на Александър Александров, но тя се оказа лесна плячка за Стаховяк.

В края на мача Ботев пропиля уникална възможносто за гол. След светкавична контра, Вандер Виейра изведе очи в очи Томаш Иршак, който стреля покрай Стоянов, но коженото кълбо срещна страничната греда. 


Още по темата: общо новини по темата: 6
03.05.2014
03.05.2014
03.05.2014
03.05.2014
03.05.2014
02.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Абе с претенциите и амбициите който имаме,трудно ще задържим който и да било треньор.Това е най-видното нещо,откакто се върнахме в А група.Според мен,не трябва дори да се доближаваме до феновете в София,и да докажем защо сме най-добрата публика в България!До година ще сме на супер модерен стадион.Грозно ще е да ни сложат близо до терена и скамейките,а ние да плюем по треньора или някой футболист.В момента ние сме хората получаващи най-много в Бг!Така бе и миналата година,и тази,така ще е най-вероятно и следващата.Стига с тоя Мъри,Огнянов и Сърмов,че до гуша ни дойде.
+1
 
 
Може ли някой да каже каква беше ролята ои играта на Ромарио в този мач?! Аз не разбах, а и всички които попитах (поне 20 човека) не бяха разбрали.
+9
 
 
Най-хубавото вчера бяха Бенга и Филипов.Втори пореден силен мач и за двамата.Няма обаче да се изненадам , ако на финала видим пак Весо и Спрокел.Тъкмо си помислих, че Анисе най- после си намери мястото и хоп пак на крилото. Всички виждаме кои са ни крилата - Педро и Вандер.В атаката ни няма магия . Само Ванката може да я внесе , ако заиграе там . Новите ни покупки Доре и Хамза са класни , но с тях играта ни стана по- еднообразна - постоянно центриране към наказателното поле .Професора , ако заиграе с един от тях , ще е по- добре , защо е много комбинативен и ще свали топката ниско . Това разбира се са мои разсъждения, не съм специалист, може и да не съм прав. За треньора ни повече нищо няма да коментирам.Правил съм го, няма смисъл.
+8
 
 
Здрав мач и ми харесаха всички,но най-много се открои Бенга.Такъв играч с такава класа не съм гледал по нашите терени.
+9
 
 
След мача си направих няколко извода.Не отстъпваме от тези женчовци,ние както и те скрихме нещо за финала и ,че ръководството ни не трябва да допуска съдии за финала като вчерашните помияри!С едно нормално съдийство и с наша многохилядна помощ,съм убеден,че ще вземем купата.
+10
 
 
Писна ми от "разбирачи" на стадиона. Мъри пусни този, после защо го пусна, няма оправия, докога с плитко мислене не знам. Подкрепяйте си отбора и не псувайте по играчи и треньор, така не помагате, само пречите.
+14
 
 
Всеки има право на мнение! И аз не одобрявам Стоилов за треньор ,но си ходя на мачове и подкрепям отбора. Тук трябва да е ясно,че след курвенския номер на Стоилов в мача с Левски на герена ( явно подарен мач) той имаше среща с Цецо Василев и там 100% му е заявено,че .... или работи за клуба в тези страхотни условия и ли си заминава и да си търси късмета при Батков,Матков,Шматков и ли където си иска там. Не забелязвате ли,че след този мач играта на отбора коренно се промени и отбора наистина стана отбор. Вярно е,че Огнянов и Сърмов са най-големите дупки в Ботев,но се надявам,че лятото ще бъдат изпратени да си търсят късмета другаде. Сега всички в Бургас да си вземе купата!!
+10
 
 
Кога най сетне ще спрете с плюнките.Вие големите ботевисти които постоянно пишете вън та вън на Мъри,давате ли си сметка какво ни предстои.От 20 години насам имаме шанс да спечелим нещо голямо.В момента на отбора повече от всякога му трябва спокойствие,вие не го давате.Писна ни от разбирачи,писна ни от недоволни,писна ни от неблагодарници.В отбора се влагат десетки милиони,гради се бъдещето за години напред,а те Мъри та Мъри.Като не ви харесва не идвайте,няма да се почувства че липсвате.РАЗБЕРЕТЕ едно,Цв Василев е фактора който решава,той влага милионите в проекта БОТЕВ,не вие.Вие подкрепяйте .
+5
 
 
А и да попитам, какво толкова ако желаежите Мъри да си тръгне,успеят да убедят всички в това?Да не мислите,че ще ходим на стадиона да рушим атмосверата,там се ходи за да се подкрепя.Като сте толкова много,съберете по 1 лв. направете си едно винилче против Мъри,елате на стадиона и го разпънете.Няма ние да ви вършим работата,a вие само да цъкате по клавиатурите и да провокирате кой вън,кой вътре.Да плюете по форумите е напълно излишно,никой няма да вземе написаното предвид!Дайте да не си късаме нервите излишно.
+6
 
 
За тези които са били на стадиона,да кажа,че в тунела съдиата каза няколко думи,които се чуха много ясно!А те бяха,че това са двата най-добри отбора в България!Та каквито и футболисти да имаме,и каквито и смени да прави треньора,Ботев си е заел своето място!Няма как да знаем какво ще е при следващия треньор,ще почакаме,ще видим.Ядохме го веднъж със смяната на Феро,дайте да си седим на задниците.Собственика е доказал,че може да се справи с всеки един проблем,аз разчитам на него,и го подкрепям с 2 ръце.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: