ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев се срещна с фенове и обсъди бъдещето на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:20 / 04.05.2014Коментари (27)6368
© Plovdiv24.bg
Няколко часа преди мача между Локо Пловдив и Черно море, по инициатива на фенове на черно- белите, се състоя среща между тях и собственика Константин Динев. Основната тема на разговора бе бъдещето на отбора.Сбирката бе с тези привърженици, които подкрепят сегашния собственик.

На срещата присъстваха легендите на Локомотив Пловдив Гочо Василев и Аян Садъков. Христо Бонев пък се обади и се извини,че няма да може да присъства, тъй като е извън страната. Останалите присъстващи наброяваха стотина привърженици, а така също и бизнесмени. Привържениците признаха, че изпитват страх да ходят на мачове на любимия тим. Причината - определена група създава напрежение. Коко Динев бе довел със себе си икономист, който 35 години е живял в Англия и 4 години в Китай. Той заедно със собственика от два месеца работят по сериозен проект, чрез който отборът ще може да се самоиздържа. Повече подробности около тази инициатива ще има през следващите седмици.

Естествено хората задаваха свободно и неограничено въпроси към Коко Динев. Повечето бяха свързани с бъдещето на отбора като не бе подминат и проблема със собствеността на стадиона. В отговор собственикът заяви, че все още не е наясно дали ще продължи да е начело на отбора.Относно това какво се случва с трибуна "Бесика" той заяви, че има леки административни проблеми, които ще бъдат решени в най-скоро време.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Дано плановете на Коко успеят. Истинските локомотивци искаме силно Локо, а не кебабчийница и сборище на съвременни бранници - нарисувани с фашиски кръстове и бръснати кухи сфери над врата между двете клепнали уши...
+5
 
 
Такива "проекти" чрез които отборът да се самоиздържа в Б-я не могат да се инсталират. Най-добрият проект ще е Коко да си вземе икономиста в Сандански, а нас да ни остави на мира.Вече няма кой да му вярва на лъжите. В публиката на Локомотив има хора, които смятат за обидно да ходят на мачове със селски отбори и именно затова не искат да започнем на чисто от "В" групите.А до кога ще слушаме празните обещания на Санданският мошеник? Нима искаме нашият отбор да продължи да съществува в сегашната агония? Нещо трябва да се направи и то много скоро. Иначе ще останем съвсем без публика и нашите деца ще се ориентират към селският отбор от КоматЕВО.Това ли искаме?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
локомотив ако нее тото одбор вчера хората нямаше да залагат по 5000 евро за черно море коко е пълен продайник да се маха аз нямам намерение да гледам локомотив които един мач се раздават на 100% а на следва6тия немогат да си подадът топката вчера ги слу6ах по радиото и коментаторите се подиграваха с играта на одбора за6тото всичко бе6е ясно
+4
 
 
Тоя наглец удари всички в земята - Станишев, Местан, Сидера! А по-високи пенсии няма ли да даде? Единственото, което е сигурно - ще си гледа мачовете сам - на живо!
+7
 
 
ЕХ ТОЗИ ЗОЛУМА КАКВА ДАРТА МАСТИЯ Е.....БИЛ В ЧУЖБИНА....ГЛЕДАШ НА КЬДЕ ЩЕ ДУХНЕ ВЯТАРА А?
+7
 
 
срам няма тоя шопар ама може и затова защото има много заблудени които му вярват и много страхливци които ги е шубе от започване на чисто от долните групи
+6
 
 
Коце Маца или д.х са сред новите кандидати.Потниците които са малцинство пишат по форумите ,а локомотивците със стаен дъх чакат добро развитие за любимият им тим.Заради 20-30 фашизирани лумпени страда бяло-черната общност.Всичко започна от съкилийниците кюстендилският наркома и Тишо Фаталния.Изгоненият от Кюстендил постави водещи функции на фашиста,повери му касата за фенклуба и се започна процеса.Велин е само пешка в ръцете на лидера.Изгониха циганите,мургавите,арменците,католиците които са болшинството локомотивци и се самозабравиха.Наполетоебани,ГМО,и Лаута пасмина са виновниците.Клоуни с потници върнете се в Кюстендил и оставете Локомотив на локомотивците.По-смешно фенско поведение,декларации,призиви не съм виждал до сега от фенове на който и да е отбор.Подражавате на софийските ви сводници,но ги задминахте по олигофрения.
-1
 
 
Кои фенове,стадиона е празен и ще остане такъв,докато санданският мошеник не си събере мажоретките и не се изнесат от Лаута!Истинските фенове те презират!КОКО ВЪН!
+2
 
 
КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ БЕ!Миналия път беше мобилен оператор,сега китайци?!Кой е тоя мобилен оператор като Виваком е на ЦВ.В.Мтел е на Уефски а Глобул е на Латекса?!Вие сте луди!Хващайте се яко за палците и при коко може и певици да станете!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: