ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще поваля ЦСКА с резерви и юноши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 11.05.2014Коментари (11)4986
© Plovdiv24.bg
Мъри пази Анисе и Иршак за Бургас, Стойчо взе Карачанаков и Долапчиев
В Ботев Пд всички мислят за мача на сезона - финала за Купата на България срещу Лудогорец в Бургас. Затова в днешния последен двубой на жълто-черните за шампионата с ЦСКА честта на пловдивския клуб ще защитават предимно резервни футболисти. Сред 11-те се очаква да стартира и определяният като новия Тодор Неделев - 18-годишният Серкан Юсеин. Треньорът на Канарчетата Станимир Стоилов няма да може да разчита на наказаните Ромарио Кортзорг и Георги Сърмов, а Абел Анисе и Томаш Иршак, които висят с по 8 жълти картона, ще останат извън групата, за да не се рискува участието им на финала за трофея. Освен това Мъри ще съхрани и още някои от основните си играчи, които обаче ще бъдат на пейката и при нужда може да се появят в игра. Играчите, които ще излязат на терена на базата в Коматево, обаче искат да зарадват бултрасите с добра игра и победа над ЦСКА. Не е за пренебрегване и фактът, че при успех жълто-черните ще приберат по 4 бона на калпак.

Треньорът на Ботев Пд Станимир Стоилов в последния момент ще прецени дали да започне мача в постройка 4-4-2, или 4-2-3-1. Очаква се Мъри да съхрани силите на Юнес Хамза и той да остане резерва, а в предни позиции местата си да сменят Феребори Доре и Иван Цветков.

ЦСКА пък няма друга алтернатива освен победата, ако иска да запази второто си място във временното класиране. Настроението в съблекалнята на армейците е приповдигнато, след като през седмицата шефовете дадоха на футболистите заплатите за февруари. Са-шетата дори са обещали, че през следващата седмица ще изчистят още едно възнаграждение на играчите, както и част от премиите за четирите победи над Левски. Треньорът Стойчо Младенов няма кой знае какви проблеми с окомплектоването на състава си. Твърдо аут е левият бек Жереми Фо-Поре, който е наказан за два мача. Заради травма пък извън състава остана младият халф Иван Маркович. Това принуди Младенов да включи в групата за мача позабравените Антон Карачанаков, Борис Галчев и Григор Долапчиев, които обаче почти сигурно ще останат на пейката. Треньорът на ЦСКА отново ще заложи на схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще действа Омар Косоко, а малко зад него ще оперира Емил Гъргоров. По крилата се очаква да играят Иван Стоянов и Неманя Милисавлевич. В предишния кръг Ботев Пд загуби с 0:3 от Литекс в Ловеч. В същото време пък ЦСКА по програма почиваше.

Още по темата: общо новини по темата: 10
13.05.2014
12.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
10.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Е, повалиха ги! Оставиха ги на трето място! Кеф!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.05.2014 г.
+7
 
 
В петък след обед си взех билет. Дано напълним базата. Трябва да стреснем наперените чорбари! Дано не се повтори играта в Ловеч, а момчетата да играят освободено и да се раздават!
+4
 
 
Дано да пусне юношите титуляри,не само за няколко минути.Много хора гледат само представителния отбор, играта, победите, загубите.Според мен, най-хубавото се случва около този отбор.Школата,децата на Пловдив, Колежа, спорта.Това е бъдещето на Ботев и на Пловдив,както и малките "пубери" по трибуните,готови да подкрепят, въпреки всичко!
+6
 
 
Ей Мърляч честта на БОТЕВ се защитава във всеки мач говедо смотано какво ще се пазиш за финала като сам знаеш че нямаш никаква тактика и стратегия как да ги биеш резняците.Защо не си оставиш и заплатката за след финала ами всеки месец си на касата.Мачовете срещу ЛЕВСКИ и ЦСКА винаги са чакани като за празник и ти ги докара до там нещата че хората да ги е срам да идват да ви гледат изключвам малките пубери от нашите фенове който си мислят че светът се върти около тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Голям талант на Ботев празнува днес
Съдията на финала: Това е най-големият мач в България! Ще дадем най-доброто от себе си
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: